Realtid > Ekonomi

Sunday, 05 July, 11:15

Realtid - 29 jun 20 kl. 10:05

Sverige har EU:s lägsta fondavgifterDe svenska aktiefonderna ha på ett tioårssnitt en årsavgift på 1,15 procent. Det är lägst i hela EU..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverigehar , EU:s, lägsta, fondavgifter
NT - 17 aug 12 kl. 22:23

Sverige åkte ur högsta hoppligan

Sverige slutade på sjunde plats i nationshoppningen i Dublin och blev därmed även sjua totalt. Det betyder att Sverige ramlar ur högsta serien. Efter första omgången i Dublin skuggade Sverige ledande Irland efter att både Angelica Augustsson och Jens Fredricson ridit felfritt.

Sydsvenskan - 27 sep 12 kl. 06:30

Reform räddar Sverige och Falsterbo ? högsta ligan utökas från åtta till tio lag

I söndags åkte Sverige ur den högsta nationsligan i banhoppning. Nu talar allt för att Sverige får stanna kvar.
Reglerna kommer att göras om och ligan utökas till tio lag..

DI - 01 aug 18 kl. 10:17

Nu får Sverige en ny högsta topp

Från och med i dag – den 1 augusti – får Sverige en ny högsta topp. Beräkningar från Stockholms universitet och Tarfala forskningsstation visar att Kebnekaises sydtopp nu blir lägre än nordtoppen. .

Cornucopia - 08 maj 20 kl. 08:09

Pandemin en chans för S att ge Sverige EU:s lägsta arbetslöshet?

En läsare påtalade att äntligen finns det en chans för Socialdemokraterna och Stefan Löfven (S) att nå sin utlovade ambition om att Sverige ska få EU:s lägsta arbetslöshet. Den chansen stavas coronapandemin. Äntligen!

DN - 03 okt 12 kl. 06:23

Sverige har de högsta skatterna

Sverige har fortfarande den högsta marginalskatten bland industriländerna ? men europeiska stater i kris som höjer skatter närmar sig, visar en ny rapport. ?

GöteborgsPosten - 27 nov 18 kl. 15:58

Sverige har Europas högsta dieselpris – vad innebär det för dig?

Sverige har höga miljökrav på diesel – det leder indirekt till att vi just nu har det högsta literpriset i Europa, 16:21 kronor.
Prisskillnaden mellan diesel och bensin (95 oktan) är också ovanligt stor, 1:20 kronor per liter, enligt nya uppgifter.
GP gick ut på stan med frågan: Vad betyder höjningen för dig?

SR - 16 sep 18 kl. 19:12

Sverige tillbaka i högsta Davis Cup-gruppen

Sverige är tillbaka till tennisens finrum. Davis Cup-debutanten och doldisen Jonathan Mridha blev svensk hjälte då han vann den avgörande singelmatchen mot Sandro Ehrat i playoffmötet med Schweiz..

BT - 28 aug 13 kl. 11:14

Sverige har utvecklats bättre än omvärlden

Phia Andersson (S) hävdar att Sverige gått från ett föregångsland under den tidigare S-regeringen till att bli ett medelmåttigt land under alliansen. Jag har väldigt svårt att hålla med. Sverige har den högsta sysselsättningsgraden i hela Europa, enligt EU:s statistiskorgan Eurostat, och sysselsättningsgraden är högre i alla åldergrupper idag än den var 2006 när alliansen tog över makten.

Dagens PS - 13 dec 17 kl. 12:09

Sverige näst bästa landet för fondsparare

Det visar en Morningstar-rapport. Sedan 2009 har Morningstar synat hur bra villkoren ser ut för fondsparande i 25 länder. I ”Global Fund Investor Experience”, som studien heter, får Sverige näst högsta betyg i granskningen, som omfattar  regelverk, beskattning, rapportering, avgifter och försäljning.

Sydsvenskan - 27 nov 18 kl. 06:01

Sverige dyrast på diesel

Sverige har det högsta dieselpriset i Europa just nu, visar färsk statistik. Det beror bland annat på att miljökraven på diesel är högre i Sverige än i andra länder. – Just nu har Sverige det högsta dieselpriset i Europa.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - Igår: 16:25

Allras process mot Pensionsmyndigheten får fortgå

Svea Hovrätt gör samma bedömning som Stocholm tingsrätts linje och avvisar Allra Asset Managements överklagande. Det innebär att förhandlingarna mellan bolaget och Pensionsmyndigheten får fortsätta..

Realtid - Igår: 15:44

Hon är KPMG:s nya CFO

KPMG Sverige har rekryterat Liselotte Haglind som ny ekonomidirektör..

Realtid - Igår: 15:02

Lindab förvärvar plåtföretag

Ventilationstillverkaren Lindab har köpt Crenna Plåt med en omsättning på 120 miljoner kronor..

Realtid - Igår: 15:27

SBB köper norska förskolor för 4,2 miljarder

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB, har köpt en fastighetsportfölj från norska Laeringsverkstedet för 4,25 miljarder norska kronor, motsvarande 4,2 miljarder kronor..

Realtid - Igår: 12:55

Manipulerade Excelfiler och kaos på fabriken – det här handlar konflikten mellan FSN Capital och Procuritas om

Ett skönmålande av ekonomiska data som är så omfattande att det kan betraktas som bedrägligt. Till det avveckling av Kina-satsningen. Skiljedomen mellan FSN Capital och Procuritas kring försäljningen av glassutrustningstillverkaren Gram innehåller en mängd märkliga fakta..

Realtid - I förrgår: 10:31

Exceed Capital lägger ned

Efter Finansinspektionens ingripande mot finansbolaget Exceed Capital för en månad sedan lägger bolaget nu ned verksamheten..

Realtid - I förrgår: 10:06

Så kan digital teknik bidra till en levande landsbygd

Långa avstånd och liten befolkning gör behovet av digital teknik mer akut på landsbygden än i städerna. Ändå går utvecklingen mot en ökad digitalisering snabbare i städerna. Karin Witalis och Roger Tofft anser att situationen kräver en snar lösning och kommer själva med en rad förslag..

Realtid - I förrgår: 08:29

Insidermisstänkt lämnar Collectors styrelse

Balders finanschef Marcus Hansson lämnar Collectors styrelse med omedelbar verkan. Orsaken är den pågående insiderutredningen..

Realtid - I förrgår: 08:14

Assa Abloy köper nederländskt

Låsjätten Assa Abloy förvärvar nederländska Fosucura. .

Realtid - I förrgår: 08:05

Var fjärde svensk ångrar sent pensionssparande

Många svenskar hade velat börja spara tidigare, visar en ny undersökning. Hälften av dem mellan 36 och 45 år har ännu inte påbörjat något privat sparande. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.