Mobil > Teknik

Friday, 10 July, 02:40

Mobil - 29 jun 20 kl. 10:19

Meet får nya funktioner – egna bakgrundsbilder på vägGoogle tar upp kampen med Zoom och Microsoft Teams..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Zoom, Microsoft Teams

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Meetfår nya , funktioner, egna, bakgrundsbilder, väg
Dagensanalys.se - 15 dec 17 kl. 11:31

Snapchat låter användarna få skapa egna filter

Igår meddelande Snapchat att de öppnar upp sin AR-plattform för alla. Det innebär att du kan skapa dina egna AR-filter för Snapchat, dock är vissa funktioner fortfarande förbehållna företagen. I syfte att öka engagemanget bland användarna och skapa fler filter som de kan interagera med öppnar Snapchat nu upp sin AR-plattform för alla att leka med.

Dagensanalys.se - 16 aug 17 kl. 20:10

Adobe lanserar nya funktioner i Adobe Target för en bättre kundupplevelse

Nu lanserar Adobe nya funktioner i sitt personaliseringsverktyg Adobe Target, som innebär att företag tillåts integrera sina egna algoritmer i Adobes maskinlärningsteknik Adobe Sensei.

Med den senaste uppdateringen av Adobe Target, personaliseringsverktyget i Adobe Experience Cloud, kan företag infoga sina egna datamodeller och algoritmer i verktyget och på så sätt förbättra kundupplevelsen. De nya funktionerna i Adobe Target använder artificiell intelligens för att vässa rekommendationer till kunden, precisionen i riktat innehåll, kundresan samt för att automatisera leveransen av personaliserade erbjudanden.

Dagensanalys.se - 27 jul 17 kl. 10:31

Amazon Alexa drar förbi alla konkurrenter, nu över 15.000 funktioner

Amazons digitala assistent Alexa har formligen exploderat med nya funktioner. Sedan februari har antalet uppgifter du kan lösa genom Alexa ökat från 10.000 till 15.

Dagensanalys.se - 06 jul 17 kl. 15:45

Nu kan du lägga till länkar, röstfilter och bakgrundsbilder på Snapchat

Den populära meddelandetjänsten Snapchat har släppt sin senaste uppdatering som bland annat låter dig bifoga länkar med meddelanden. Den nya uppdateringen rullas ut globalt för både iOS och Android. När du bifogar en länk öppnas den i Snapchats interna webbläsare.

IDG - 13 nov 17 kl. 09:54

"Se igenom" din Iphone X med nya bakgrundsbilder


Om du vill se hur din Iphone ser ut på insidan – utan att plocka isär mobilen själv – finns nya bakgrundsbilder som ger dig en titt på vad som finns bakom skärmen..

Magazin24 - 16 dec 12 kl. 09:15

Angela tillverkar egna tvålar

Angela ägnade mycket tid åt att läsa på om hur dagens hudkräms- och tvåtillverkning ser ut. Ju mer hon läste desto mer beslutsam blev hon. Angela bestämde sig för att slå ett slag för naturliga ingredienser och började göra egna kroppsvårdsprodukter som hon säljer i den egna butiken Back 2 Be.

Uppsalanyheter.se - 20 maj 15 kl. 01:51

Power Big Meet ställs inte in

En nyhetssida på internet gick på tisdagen ut med uppgifterna om att Kjell Gustavsson har beslutat att ställa in Power Big Meet i sommar.En nyhetssida på internet gick på tisdagen ut med uppgifterna om att Kjell Gustavsson har beslutat att ställa in Power Big Meet i sommar.   En kreativ person gick ut på en nyhetssida med uppgiften om att den stora bilträffen i Västerås Power Big Meet skulle läggas ner.

Magazin24 - 10 jul 11 kl. 09:59

Power Meet gynnar grannkommuner

Power Meet i Västerås har gjort att många bilentusiaster har checkat in på campingplatser och vandrarhem i Hallstahammar och Surahammar. På vandrarhemmet i Surahammar är det fullbelagt den här helgen. Alla 70 sovplatser är uppbokade.

Dagen - 06 apr 11 kl. 03:00

Empati handlar om att ta till vara individens egna resurser

I det öppna brevet till regeringen från Sveriges kristna råd (SKR) där de önskar förändringar inom sjukförsäkringsreformen, önskar de därutöver att de som arbetar inom Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och kommunernas socialtjänst får möjlighet att vara människor som med empati och med yrkesstolthet kan fullfölja sina arbetsuppgifter. Menar SKR att alla kristna, tillhöriga kyrkor som är medlemmar av SKR, och som arbetar inom Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och socialtjänsten saknar empati och vill människor ont? Empati handlar väl inte om att låsa fast människor i olika typer av ersättningssystem, utan, menar vi, att ta till vara individens egna resurser och förmågor?

Dagensanalys.se - 18 feb 16 kl. 15:15

Gmailify – så kan man använda sig av Gmails bästa funktioner på andra mailkonton

Om man vill ha Gmails sökfunktioner, dess sätt integrera hotellbokningar och organisera inkorgen men vill behålla sin gamla hotmailadress så kan man göra det. Intressant nog så lanserar Google denna nya funktion – Gmailify – samtidigt som Microsofts Outlook.com börjar lanseras på allvar.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 19 timmar sedan

Lär folk att uttala ditt namn rätt – nytt i Linkedin-appen

Linkedin introducerar möjligheten att presentera sig..

Mobil - 16 timmar sedan

Qualcomm släpper Snapdragon 865 Plus

Erbjuder både snabbare processor, grafik och överföringshastighet..

Mobil - 19 timmar sedan

Mer personlig information till Google: EU granskar Fitbit-köp

Ett köp kan eventuellt ge Google orättvisa marknadsfördelar..

Mobil - 19 timmar sedan

Krönika: Om vi ens ska ha vikbara mobiler måste de förändras

I min mening är flera av de vikbara telefoner vi kan köpa idag inte klara för konsumenter. De är helt enkelt undermåliga och har inte bara den stora nackdelen att de är hutlöst dyra. De misslyckas även med att lösa flera av de problem som de skapats för att lösa..

Mobil - Igår: 14:00

Ny betalmetod i Ios 14 – Apple Pay ska fungera med QR-koder

Apple verkar vara på gång att introducera ett nytt sätt att betala..

Mobil - Igår: 14:29

Apple öppnar för fler reparationer av Iphone efter att garantin gått ut

Idag är man i huvudsak hänvisad till Apple själva om en Iphone går sönder efter det att garantin gått ut. Nu öppnar Apple för andra företag att erbjuda service med originaldelar..

Mobil - Igår: 14:39

Samsung bjuder in till lansering av Galaxy Note 20

Nu är det bekräftat när vi för första gången får se Note 20 officiellt..

Mobil - Igår: 11:38

Test: Andersson TEW-5000 – Billiga så det tyvärr märks

Vad förlorar man på att välja ett par riktigt billiga True Wireless-lurar? Vi har provat..

Mobil - Igår: 12:57

Svenska mobiltillverkaren ska spara – och bli marknadsledare

Den idag enda svenska mobiltillverkaren, bolaget Doro som gör telefoner anpassade för seniorer, ska spara över 100 miljoner i en omstrukturering..

Mobil - Igår: 10:17

Nytt videoformat fastslaget – halverad datamängd för strömmad 4K

Nytt videoformat ska ge bättre komprimering utan kvalitetsförlust..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.