Realtid > Ekonomi

Thursday, 09 July, 04:02

Realtid - 29 jun 20 kl. 09:00

Krisen har bottnat enligt NordeaNordeas vd Frank Vang-Jensen tror att den ekonomiska krisen orsakad av covid-19 har nått sin botten..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Nordea, Frank Vang-Jensen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krisenhar , bottnatenligt , Nordea
PrivataAffärer - 02 dec 14 kl. 08:13

"Inflationen har bottnat"

Det finns flera tecken på att inflationen i Sverige har bottnat och en väntad långsam uppgång i inflationen bör räcka för att Riksbanken inte ska genomföra några extraordinära stimulanser, skriver Nordea i en konjunkturprognos som presenteras i....

Affärsvärlden - 25 maj 15 kl. 14:20

Nordea: Långräntorna kan ha bottnat

Räntemarknaden har varit mycket turbulent där räntorna med längre löptider steg kraftigt i början av maj. Nivån är fortfarande låg men förändringen blev extremt stor och det är möjligt att räntor med längre löptider bottnat alternativt är mycket nära botten. Det skriver Nordeas chefsekonom Annika Winsth på måndagen..

PrivataAffärer - 03 sep 14 kl. 11:03

Nordea: Läge gå in i MTG

Nordea Markets menar att MTG:s resultat har bottnat och att aktien nu befinner sig på en attraktiv ingångsnivå. Rekommendationen blir därför köp....

VA - 18 maj 11 kl. 12:52

Nordea tror på svensk ekonomi

18 maj Den svenska ekonomin befinner sig i ett normalt konjunkturläge, och den starka utvecklingen beror i huvudsak på en stark sysselsättningstillväxt. Det sade Nordeas chefekonom Annika Winsth och chefsanalytiker Torbjörn Isaksson vid en pressträff på onsdagen. Torbjörn Isaksson, chefanalytiker vid Nordea, betonar att det går starkt för svensk ekonomi.

PrivataAffärer - 27 maj 20 kl. 12:42

Nordea: Riksbankens förtjänst att boräntorna förblir låga

Coronapandemin har fått stora ekonomiska konsekvenser och återhämtningen väntas bli utdragen. Samtidigt har inflationen kommit ned till mycket låga nivåer på grund av lägre efterfrågan och lägre oljepris. När krisen slog till med full kraft i mars steg räntorna på bostadsobligationer.

BT - 29 apr 14 kl. 10:34

Nordea växer trots seg marknad

Nordea landar strax över snittförväntningarna för första kvartalet, med en rejäl stärkning av provisionsnettot. Vd Christian Clausen är nöjd med att koncernen ser tillväxt trots att bolånen står still. Nordea redovisar en rörelsevinst på 1 106 miljoner euro, motsvarande cirka 9 799 miljoner kronor, för första kvartalet 2014.

Sydsvenskan - 30 nov 11 kl. 00:10

"Dubbel(S)pel om Nordea"

S vill inte att staten säljer sina Nordea­aktier, men räknar ändå med intäkterna i sin skuggbudget. Det är oansvarigt, skriver Anna Kinberg Batra (M), ordförande i finansutskottet, och riksdagsledamot Jonas Jacobsson Gjörtler (M).
Idag ska riksdagen fatta beslut om statliga företag.

BT - 25 sep 13 kl. 15:02

Staten helt ute ur Nordea

Regeringen har i dag sålt av sina sista aktier i Nordea. Priset blev 76 kronor per aktie. - Här sätter vi punkt för bankkrisen, säger finansmarknadsminister Peter Norman.

Opinionen.se - 25 sep 13 kl. 15:06

Staten helt ute ur Nordea

Regeringen har i dag sålt av sina sista aktier i Nordea. Priset blev 76 kronor per aktie. ?

BT - 29 apr 14 kl. 08:25

Nordea tar höjd för Ukrainastrid

Nordea landar strax över snittförväntningarna för första kvartalet, med en rejäl stärkning av provisionsnettot. Bankkoncernen beskriver sig själv som väl förberedd om sanktionerna mot Ryssland trappas upp. Nordea redovisar en rörelsevinst på 1 106 miljoner euro, motsvarande cirka 9 799 miljoner kronor, för första kvartalet 2014.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 13 timmar sedan

Bolåneutmanaren Stabelo växte 320 procent

Tillväxten för bolåneutmanaren Stabelo steg mer än 320 procent under 2019 till en omsättning om 102,5 miljoner kronor..

Realtid - 15 timmar sedan

FSN Capital: ”Djupt chockerande”

Det svenska riskkapitalbolaget Procuritas har ännu inte betalat de drygt 900 miljoner kronor man enligt en dansk skiljedom är skyldig det norska riskkapitalbolaget FSN Captial. Enligt FSN Capitals partner Thomas Broe-Andersen kommer man nu att gå vidare i den rättsliga processen..

Realtid - 17 timmar sedan

Klarna lanserar sparkonton – upp till 1,61 procent i ränta

Betaltjänstföretaget Klarna lanserar två sparkonton. Det ena med en ränta på 0,96 procent, det andra på 1,21 procent-1,61 procent..

Realtid - 17 timmar sedan

Nu måste krisberedskapen stresstestas

En accelererad digitalsiering och markant ökat distansarbete gör att företag utsätts för nya cyberhot. Nu är det hög tid att ta detta på allvar, även när det gäller kriskommunikation, anser tre rådgivare på kommunikationsbyrån JKL Kekst CNC..

Realtid - 18 timmar sedan

Danske Bank öppnar för direktbetalningar till andra banker

Med hjälp av Danske Banks mobilapp ska kunder kunna göra direktöverföringar till konton i andra banker. Lanseringen sker i augusti i Danmark..

Realtid - 19 timmar sedan

NP3 köper fastigheter för 163 miljoner kronor

Fastighetsbolaget NP3 har köpt sex fastigheter till ett värde av 163 miljoner kronor. Bolaget har också sålt två fastigheter för 40 miljoner kronor..

Realtid - 19 timmar sedan

AMF investerar i svensk-amerikanska IT-säkerhetsbolaget Yubico

Pensionsjätten AMF går in med 300 miljoner kronor i Yubico, som har investeringsbolaget Bure som storägare..

Realtid - 19 timmar sedan

Omstrukturering av Tratos ledning

Lastbilskoncernen Traton stuvar om ordentligt i ledningsgruppen och vd Andreas Renschler slutar som på posten den 15 juli. .

Realtid - 19 timmar sedan

Triss i chefer till Alectas nya fastighetsbolag

Pensionsförvaltaren Alecta bygger ut sitt fastighetsbolag och anställer tre chefer..

Realtid - Igår: 18:18

Oscar Properties stämmer Stockholm stad

Oscar Properties stämmer Stockholm stad på 182 miljoner kronor för kostnader kopplade till bostadsprojektet Gasklockan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.