SR > Nyheter

Monday, 13 July, 06:46

SR - 29 jun 20 kl. 08:14

”Kan inte sitta i en regering där partier tar olika beslut”Det går inte, politiskt, sätta ett tak för hur stort flyktingmottagandet ska vara. Det säger Miljöpartiets språkrör Isabella Lövin i P1-morgons serie med partiledarintervjuer. Men hon ger inget besked om det är aktuellt att lämna regeringen om Socialdemokraterna gör upp med de borgerliga om en migrationspolitik som MP inte vill ha..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Miljöpartiets, Isabella Lövin, P1, Socialdemokraterna, MP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kan inte sitta i en regeringdär , partier, tar olika beslut
Länstidningen i Jämtland - 07 jan 18 kl. 11:03

Flygbolagen tar olika beslut kring dagens väder – några avgångar inställda

Under lördagen såg det ut som att både SAS och BRA:s flygtrafik skulle gå som vanligt under söndagen trots varningarna om Cora. Hitills i dag har flygbolagen tagit olika beslut, medan BRA ställt in sina flighter har SAS lyft som planerat..

SR - 29 jun 20 kl. 10:04

Statsvetaren: ”Förvånade klart besked”

Det är ett förvånande klart besked från Miljöpartiets språkrör Isabella Lövin om att ingå i en regering där partier tar olika beslut säger Marja Lemne som är statsvetare på Södertörns högskola..

YLE - 29 apr 16 kl. 14:30

Natoutredning: Finland och Sverige borde fatta samma beslut

Finland och Sverige borde ha samma linje i förhållande till Nato. I annat fall kan det bli problem. Om Finland ansöker om Natomedlemskap kommer spänningen att öka på grund av Rysslands reaktioner.

Nyheter 24 - 28 feb 11 kl. 12:38

Trots löftet - fortfarande inget beslut om polisvåldtäkten


Nyheter24 har tidigare skrivit om ?Karin?, som 2008 fördes till sjukhus med svåra skador efter att ha utsatts för misshandel och en brutal våldtäkt.

Kristianstadsbladet - 31 mar 11 kl. 05:45

"I skydd av sin uniform trodde han att vi var två människor med olika värde"

Till Anders Roslund. I kulturkrönikan den 26 mars anger Du i Ditt kriminella CV att Du slagit ner re?
Eller ?

BT - 15 sep 14 kl. 09:14

Löfven i möten om ny regering

Socialdemokraternas ledare Stefan Löfven har nu inlett arbetet med att försöka bilda en ny regering. Under dagen kommer han att ta kontakt med framför allt Miljöpartiet men också prata med andra partier.Vid åttatiden på morgonen begav sig Stefan Löfven från hemmet i Vasastan till partihögkvarteret på Sveavägen.

YLE - 27 apr 17 kl. 17:56

Finland får en manstung regering: Det går nedåt, säger Harriet Silius

Finland håller på att få en manstung regering. Inom kort kommer regeringen att bestå av elva män och sex kvinnor. Regeringen hade nio män och fem kvinnor då den inledde sin verksamhet.

HBL - 25 feb 14 kl. 18:42

Ekonomisnack men inga beslut

Den var bra, exceptionell och mycket finsk, säger statsministern om ekonomidiskussionen med oppositionen. Men mycket nytt gav den inte.Statsminister Jyrki Katainen (Saml) ville diskutera långsiktig ekonomipolitik med oppositionen, och det fick han.

Cornucopia - 03 sep 18 kl. 15:35

MÖP-måndag: Är Moderaterna de enda som tar försvaret på allvar i valet?

Dags för lite MÖP-måndag. Som bekant är några av bloggens hjärtefrågor totalt stendöda i valrörelsen - som iofs mest går ut på att kasta skit på andras politik istället för att tala om den egna - nämligen bostadspolitik och försvarspolitik. I själva verket ser det ut som att Moderaterna är det enda parti som bryr sig om försvaret nog för att göra personliga utskick till mig som försvarsdebattör.

YLE - 27 maj 17 kl. 16:29

Världen i byn tar avstånd från rasism - "Finland ska inte låsas in i någon korvkultur"

Flyktingskap, krig, fred och hatprat hör till årets teman på festivalen Världen i byn som pågår under veckoslutet i hjärtat av Helsingfors. - Jag är för mångkulturella grejor, säger bildkonstnär Micke Rahikainen, på väg in mot festivalområdet. Jag kan inte tåla tanken på att låsa in Finland i någon slags "korvkultur".

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Experter förespråkar utbildning i katastrofmedicin

Svenska läkare och sjuksköterskor får inte tillräckligt mycket utbildning för att kunna ge vård i kris och krig..

SR - 45 minuter sedan

Dömd häkteschef får behålla anställningen

En tidigare chef vid häktet i Sollentuna får fortsätta jobba kvar inom Kriminalvården. Detta trots att han nyligen dömts för tjänstefel efter att en ung man avlidit i sin cell..

SR - 45 minuter sedan

Marockansk journalist vittnar om trakasserier

Journalisten Omar Radi vittnar om ökade trakasserier efter att människorättsorganisationen Amnesty publicerat en rapport som anklagade den marockanska staten för att avlyssna hans telefon..

SR - 45 minuter sedan

Arbetslösheten fortsätter öka – 9 procent i juni

Arbetslösheten fortsätter att öka i hela landet, visar Arbetsförmedlingens statistik. Många av de som drabbas är unga, utrikesfödda och lågutbildade..

SR - 2 timmar sedan

Helikoptrar används mer för brandbekämpning

Antalet insatser med helikopter för att bekämpa skogsbränder har ökat markant i år. Under april till juni 2019 genomfördes 24 insatser och under samma period i år har helikoptrar använts vid 40 tillfällen..

SR - 3 timmar sedan

Mer havre och vete under pandemin

I år har lantbrukarna satsat mer på vete och havre och mindre på maltkorn, som en följd av pandemin. Och årets spannmålsskörd kommer att vara normalstor, visar Lantmännens prognos..

SR - 4 timmar sedan

Valrysare i Polen: Ingen klar vinnare i presidentvalet

I Polen räknas nu rösterna efter gårdagens valrysare mellan den sittande presidenten Andrzej Duda och utmanaren Rafał Trzaskowski. Enligt en vallokalsundersökning skiljer det mindre än en procent mellan kandidaterna..

SR - 9 timmar sedan

Knapp ledning för Duda i presidentvalet

I dag bestämmer polackerna om nästa president ska heta Andrzej Duda eller Rafal Trzaskowski. Och det är mycket jämnt. I en första vallokalsundersökning får sittande president Duda 50,4 procent av rösterna och Trzaskowski får 49,6 procent..

SR - 11 timmar sedan

Rekordhög ökning av antalet smittade globalt

Världshälsoorganisationens senaste siffror visar att antalet bekräftat smittade av coronaviruset i världen, det senaste dygnet, ökat med över 230 000..

SR - 11 timmar sedan

Nya råd för coronasäker hjärt-lungräddning

På grund av coronaviruset och risken för att smittas har Svenska Rådet För Hjärt-Lungräddning, HLR Rådet, tagit fram rekommendationer för hur man ska tänka om man hamnar i en situation där hjärt-lungräddning måste utföras..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.