SVT > Inrikes

Saturday, 04 July, 23:04

SVT - 29 jun 20 kl. 08:49

Lövin vill ha hållbar migrationspolitikMiljöpartiet pressas nu hårt i migrationsfrågan. Om Socialdemokraterna väljer att runda partiet i frågan kan konsekvensen bli att partiet lämnar regeringen. Klockan 8.50 är Isabella Lövin med i SVT:s Morgonstudion för att svara på frågor..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Socialdemokraterna, Isabella Lövin, SVT, Morgonstudion

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lövinvill ha , hållbar, migrationspolitik
Sydsvenskan - 29 jun 20 kl. 07:48

Lövin vill ha hållbar migrationspolitik

Miljöpartiet har inte gett upp om att få en uppgörelse om migrationspolitiken i den parlamentariska kommittén, trots att regeringspartnern Socialdemokraterna förhandlar med andra partier utan MP. – Vi vill ha en långsiktig och hållbar migrationspolitik.

Helsingborgs Dagblad - 29 jun 20 kl. 07:48

Lövin vill ha hållbar migrationspolitik

Miljöpartiet har inte gett upp om att få en uppgörelse om migrationspolitiken i den parlamentariska kommittén, trots att regeringspartnern Socialdemokraterna förhandlar med andra partier utan MP. – Vi vill ha en långsiktig och hållbar migrationspolitik.

Aftonbladet - 29 jun 20 kl. 07:48

Lövin vill ha hållbar migrationspolitik

▸ Miljöpartiet har inte gett upp om att få en uppgörelse om migrationspolitiken i den parlamentariska kommittén, trots att….

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 07:50

Lövin vill ha hållbar migrationspolitik

BT - 09 nov 14 kl. 12:45

Lövin köper biståndstappet

Med två kvinnliga ministrar på UD kommer kampen för kvinnors rättigheter att få större genomslag, hävdar Isabella Lövin. Och hon köper att flyktingmottagandet drar ner biståndet med rekordbelopp i en extrem situation. Isabella Lövin (MP) hann inte mycket mer än bli omvald till EU-parlamentet innan hon vände hem och blev biståndsminister.

SVT - 27 maj 20 kl. 09:38

Isabella Lövin (MP): När ekonomin återstartar måste vi satsa på hållbar verksamhet

Miljöpartiet har länge balanserat på fyraprocentsgränsen och mitt under pandemin hamnar deras kärnfråga, klimatet, både i skymundan och mitt i centrum. – Pandemin har gett tillfälle till eftertanke så när vi återstartar ekonomierna igen så är det viktigt att vi tar tillfället i akt och satsar på hållbar verksamhet, säger Isabella Lövin (MP), miljö- och klimatminister i SVT Morgonstudion..

Kristianstadsbladet - 03 okt 14 kl. 15:56

Lövin lämnar Bryssel för biståndet

EU-parlamentarikern Isabella Lövin (MP) lämnar fiskeripolitiken för att bli biståndsminister.Steget från fisk till bistånd är inte långt, tycker hon.
- Utvecklings- och biståndspolitiken har jättemycket att göra med rättvise-, naturresurs- och miljöfrågor.

BT - 03 okt 14 kl. 15:56

Lövin lämnar Bryssel för biståndet

EU-parlamentarikern Isabella Lövin (MP) lämnar fiskeripolitiken för att bli biståndsminister. Steget från fisk till bistånd är inte långt, tycker hon.- Utvecklings- och biståndspolitiken har jättemycket att göra med rättvise-, naturresurs- och miljöfrågor.

Expressen - 23 maj 18 kl. 18:33

Isabella Lövin kritisk till S migrationspolitik

För mycket fokus har hamnat på migrationspolitiken inför valrörelsen. Det menar MP-språkröret Isabella Lövin som är kristik till Socialdemokraternas utspel i frågan. – Vi pratar nu om ett fåtal problem i stället för de övergripande visionerna om vilket Sverige vi vill ha, säger hon till DN.

Fler nyheter från SVT

SVT - 6 timmar sedan

Uppgifter: Dawit Isaak lever

Efter 18 år som fängslad i Eritrea finns det nu livstecken från den fängslade svenske journalisten Dawit Isaak. – Jag vet att han lever, säger Leif Öbrink, ordföranden i Stödföreningen Free Dawit, till DN..

SVT - 7 timmar sedan

Så många krogar har smittskyddet stängt

Totalt 39 restauranger och barer har hittills fått stänga på grund av smittorisk, efter beslut från smittskyddsläkare. Men det har varit korta stängningar, visar nyhetsbyrån TT:s undersökning..

SVT - 8 timmar sedan

Tidiga antikroppstester kan ha visat fel resultat

Antikroppstester gjorda innan vecka 26 kan behöva tas om. Det gäller framförallt personer som fått ett positivt resultat trots att de inte haft några symptom, uppger Sveriges Radio Ekot..

SVT - 8 timmar sedan

Ökad försäljning av AC ett problem för klimatet

Efterfrågan på luftkonditioneringssystem ökar i Sverige. Det uppger flera stora återförsäljare för SVT Nyheter i en rundringning. Men när allt fler vill ha en AC hemma, så förbrukas mer el – vilket kan bidra till ytterligare uppvärmning av klimatet..

SVT - 11 timmar sedan

En person död efter bråk i Solna

En person har avlidit efter ett bråk i en lägenhet i Solna i norra Stockholm i natt. Polisen har gripit en person på plats, uppger de på sin hemsida..

SVT - 11 timmar sedan

Madeleine kom in på polisutbildningen

Fler söker sig till polisutbildningen men bara fyra av tio tar sig till prövning, enligt siffror från Rekryteringsmyndigheten. En av de som sökt och kommit in på polisutbildningen och klarat prövningen är Madeleine Kristiansson. – Det var ju väldigt nervöst.

SVT - 13 timmar sedan

Kallaste julinatten på över 40 år

Natten den 3 juli var det minus 3,3 grader i Latnivaara i Norrbotten. Det är den lägsta temperaturen som noterats i Sverige under juli sedan 1976, rapporterar SMHI..

SVT - 15 timmar sedan

Studie: Antikroppar kan försvinna efter två månader vid mild covid-19

Personer som haft mild eller asymtomatisk covid-19 kan börja förlora sina antikroppar redan efter två månader, visar en kinesisk studie som nyligen publicerades i Nature Medicine. – Studien visar att antikroppar kan bildas även vid en lätt infektion, men att antikroppssvaret i blodet tyvärr ofta bara kvarstår en kortare tid, säger Hans-Gustaf Ljunggren, professor i infektionsmedicin..

SVT - Igår: 19:41

Lena Hallengren: ”Kommuner har ansvaret för att anställda har rätt utrustning”

Socialminister Lena Hallengren reagerar starkt på SVT:s granskning om att kommuner och regioner köpt in icke godkänd skyddsutrustning. – Det är högst olyckligt att många regioner och kommuner har köpt osäker utrustning. Det är arbetsgivarens ansvar att de anställda har rätt utrustning, så de kan skydda sig själva och även brukare och patienter..

SVT - Igår: 15:10

Kryssningsbolaget Birka Cruises lägger ner

Coronapandemin driver på nedskärningar hos kryssningsföretagen. Eckerökoncernen lägger ner verksamheten i kryssningsföretaget Birka Cruises med över 500 anställda. Och Tallink Silja säger upp nära 300 svenska medarbetare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.