Expressen > Nyheter

Thursday, 02 July, 08:04

Expressen - I förrgår: 08:07

Lövin om interna mötet: ”Det är en viktig fråga”Miljöpartiet har under helgen suttit i krismöte gällande frågan om att lämna regeringen om Socialdemokraterna gör upp med oppositionen i migrationspolitiken, uppger källor för Expressen.MP:s språkrör Isabella Lövin gästar TV4:s Nyhetsmorgon.– Vi kommenterar inte interna möten. Men det är en viktig fråga, både samarbetet men också i sak, säger Lövin i programmet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Socialdemokraterna, Expressen, Isabella Lövin, TV4, Nyhetsmorgon, Lövin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lövinom , interna, mötetDet är en , viktig, fråga
SvD - 06 nov 15 kl. 16:22

Lövin: En oerhört viktig signal inför Paris

Åtta projekt som ska stötta fattigare länder i kampen mot ett förändrat klimat beviljades på fredagen av Gröna fonden. Med bara veckor kvar till klimatmötet i Paris blir satsningarna ett sätt för rikare länder att bygga trovärdighet inför förhandlingarna..

Expressen - 14 feb 17 kl. 20:14

Isabella Lövin om bilden: "En viktig signal"

Samtidigt som Isabella Lövin reste till USA för möten med de abortorganisationer som Donald Trump strypt biståndet till - postade den amerikanska presidenten vad som kan tolkas som ett svar på den svenska ministerns feminist-känga. – Det är positivt att president Trump också pratar om kvinnors rättigheter och möjligheter, säger Isabella Lövin..

SVT - 18 nov 17 kl. 22:37

Lövin om klimatmötet i Bonn: ”Det finns en stark beslutsamhet”

FN:s klimatmöte i Bonn gick in på övertid, men tidigt på lördagsmorgonen kom ländernas förhandlare fram till en överenskommelse där länderna ska ”utvärdera” sitt arbete för att minska utsläppen. – Jag är nöjd, säger klimatminister Isabella Lövin (MP)..

DI - 15 dec 19 kl. 14:16

Lövin efter klimatmötet: ”Irriterad och besviken”

”Det är olycksbådande att när världen behöver öka takten, så bromsar man in”, säger klimatminister Isabella Lövin (MP)..

Dalarnas tidningar - 10 nov 17 kl. 16:00

Här är SD-toppens förklaring på interna mötet om varför Madelene Vestin uteslöts

Vad hände egentligen när SD Dalarna träffade företrädare för partistyrelsen i ett krismöte den 24 oktober? DT har fått ta del av en ljudinspelning från mötet. Inga nya bevis presenterades, men part....

Kristianstadsbladet - 23 maj 14 kl. 09:59

Åtal för vinförsäljning på nätet


En person åtalas efter att via sitt företag ha sålt vin på nätet med hemleverans. Personen misstänks för grov olovlig försäljning av alkohol.Distanshandel kan i vissa fall vara tillåtet, bland annat om verksamheten bedrivs från ett annat EU-land.

BT - 23 maj 14 kl. 09:59

Åtal för vinförsäljning på nätet

En person åtalas efter att via sitt företag ha sålt vin på nätet med hemleverans. Personen misstänks för grov olovlig försäljning av alkohol. Distanshandel kan i vissa fall vara tillåtet, bland annat om verksamheten bedrivs från ett annat EU-land.

UNT - 23 maj 14 kl. 09:59

Åtal för vinförsäljning på nätet

En person åtalas efter att via sitt företag ha sålt vin på nätet med hemleverans. Personen misstänks för grov olovlig försäljning av alkohol. Företaget i Stockholm har sålt vin för nära 250 000 kronor sedan 2011.

Sydsvenskan - 12 dec 19 kl. 13:34

Lövin: Pariseuforin har försvunnit

Unga klimataktivister ropar på handling. Men förhandlingarna på FN:s klimattoppmöte i Madrid rör sig mycket långsamt framåt. – Pariseuforin har försvunnit, säger klimatminister Isabella Lövin (MP).

Helsingborgs Dagblad - 12 dec 19 kl. 13:34

Lövin: Pariseuforin har försvunnit

Unga klimataktivister ropar på handling. Men förhandlingarna på FN:s klimattoppmöte i Madrid rör sig mycket långsamt framåt. – Pariseuforin har försvunnit, säger klimatminister Isabella Lövin (MP).

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Regeringen skulle öva – valde bort äldreboenden

Redan tidigt i mars skulle socialminister Lena Hallengren, S, och Folkhälsomyndigheten öva på hur man hindrar smittan från att spridas. Men den viktiga punkten om risker för äldreboenden togs aldrig upp till diskussion, kan Expressen avslöja.Hallengren minns inte mötet.

Expressen - 30 minuter sedan

Farliga andningsskydd använda i coronavården

Under coronapandemin har flera regioner köpt in farliga andningsskydd som senare använts i äldrevård, hemtjänst och på sjukhus, avslöjar SVT:s Uppdrag granskning.– Det utbröt en pandemi. Det fanns inte lager, inte skyddsutrustning.

Expressen - 30 minuter sedan

MORGONENS NYHETER: Barn allvarligt skadat efter fall från fönster i Malmö • Över 50 000 smittade på ett dygn i USA • Farliga andningsskydd använda i coronavården

Ett litet barn har förts till sjukhus med allvarliga skador efter att ha fallit från ett fönster i Malmö.■■■För första gången har antalet nya bekräftade fall av coronaviruset i USA nått över 50 000 – på ett dygn.■■■Flera regioner har köpt in farliga andningsskydd som senare använts i äldrevård, hemtjänst och på sjukhus, avslöjar SVT:s Uppdrag granskning.

Expressen - 1 timme sedan

Totalstopp i tågtrafiken – väntas pågå i ett dygn

Det är totalstopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund efter en olycka.Alla sträckor till och från Malmö påverkas.Enligt Trafikverket kan trafiken återupptas tidigast klockan 04 på fredagen..

Expressen - 1 timme sedan

Ilska på nudiststranden efter männens angrepp

Efter upprepade trakasserier och ofredanden på nudistbadet i Malmö har de kvinnliga badgästerna fått nog. Nu kräver de att något görs. – Inte en chans i helvete att några äckel ska få ta ifrån oss det här, säger 34-åriga Rebecka Bengtsson, som själv utsattes för ett ofredande för ett par veckor sedan.

Expressen - 2 timmar sedan

Larmet från USA: Fler än 50 000 smittade per dygn

Antalet nya bekräftade fall av coronaviruset i USA har för första gången nått över 50 000 personer per dygn.Bara Kalifornien har närmare 10 000 nya smittade..

Expressen - 2 timmar sedan

Oscar förlorade sin bror – sen brann minnena upp

När Oscar Nävarp, 23, var på resande fot från USA till Frankrike fick han det overkliga beskedet.Hans lillebror Gustaf hade plötsligt avlidit, två dagar efter sin tjugonde födelsedag.Två dagar efter att deras farfar avled i cancer.

Expressen - 2 timmar sedan

Totalstopp i Skånes tågtrafik

Det är stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Burlöv efter en olycka vid 03-tiden. All tågtrafik till och från Malmö påverkas..

Expressen - 3 timmar sedan

Harrys känslosamma hyllning till Diana på födelsedagen

Prinsessan Diana skulle ha fyllt 59 år på onsdagen. I ett klipp under den virtuella Diana Awards Ceremony hyllade prins Harry sin mamma.– Hon stod för någonting och hon stod upp för människor som behövde det, sa prinsen..

Expressen - 3 timmar sedan

Christina blev hjärnskadad efter bröstoperation i Polen

Christina Hedlund, 41, skulle operera brösten i Polen – men drabbades av en allvarlig hjärnskada och kan numera varken tala eller gå. Sedan operationen för tio år sedan har hon och hennes mamma Ann-Katrin Berggren gått en evighetslång kamp för rättvisa. – Nu känns det som att vi har nått ett slutskede, säger Ann-Katrin.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.