Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 10 July, 04:52

Helsingborgs Dagblad - 29 jun 20 kl. 07:48

Lövin vill ha hållbar migrationspolitikMiljöpartiet har inte gett upp om att få en uppgörelse om migrationspolitiken i den parlamentariska kommittén, trots att regeringspartnern Socialdemokraterna förhandlar med andra partier utan MP. – Vi vill ha en långsiktig och hållbar migrationspolitik.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Socialdemokraterna, MP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lövinvill ha , hållbar, migrationspolitik
Sydsvenskan - 29 jun 20 kl. 07:48

Lövin vill ha hållbar migrationspolitik

Miljöpartiet har inte gett upp om att få en uppgörelse om migrationspolitiken i den parlamentariska kommittén, trots att regeringspartnern Socialdemokraterna förhandlar med andra partier utan MP. – Vi vill ha en långsiktig och hållbar migrationspolitik.

SVT - 29 jun 20 kl. 08:49

Lövin vill ha hållbar migrationspolitik

Miljöpartiet pressas nu hårt i migrationsfrågan. Om Socialdemokraterna väljer att runda partiet i frågan kan konsekvensen bli att partiet lämnar regeringen. Klockan 8.

Aftonbladet - 29 jun 20 kl. 07:48

Lövin vill ha hållbar migrationspolitik

▸ Miljöpartiet har inte gett upp om att få en uppgörelse om migrationspolitiken i den parlamentariska kommittén, trots att….

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 07:50

Lövin vill ha hållbar migrationspolitik

BT - 09 nov 14 kl. 12:45

Lövin köper biståndstappet

Med två kvinnliga ministrar på UD kommer kampen för kvinnors rättigheter att få större genomslag, hävdar Isabella Lövin. Och hon köper att flyktingmottagandet drar ner biståndet med rekordbelopp i en extrem situation. Isabella Lövin (MP) hann inte mycket mer än bli omvald till EU-parlamentet innan hon vände hem och blev biståndsminister.

SVT - 27 maj 20 kl. 09:38

Isabella Lövin (MP): När ekonomin återstartar måste vi satsa på hållbar verksamhet

Miljöpartiet har länge balanserat på fyraprocentsgränsen och mitt under pandemin hamnar deras kärnfråga, klimatet, både i skymundan och mitt i centrum. – Pandemin har gett tillfälle till eftertanke så när vi återstartar ekonomierna igen så är det viktigt att vi tar tillfället i akt och satsar på hållbar verksamhet, säger Isabella Lövin (MP), miljö- och klimatminister i SVT Morgonstudion..

Kristianstadsbladet - 03 okt 14 kl. 15:56

Lövin lämnar Bryssel för biståndet

EU-parlamentarikern Isabella Lövin (MP) lämnar fiskeripolitiken för att bli biståndsminister.Steget från fisk till bistånd är inte långt, tycker hon.
- Utvecklings- och biståndspolitiken har jättemycket att göra med rättvise-, naturresurs- och miljöfrågor.

BT - 03 okt 14 kl. 15:56

Lövin lämnar Bryssel för biståndet

EU-parlamentarikern Isabella Lövin (MP) lämnar fiskeripolitiken för att bli biståndsminister. Steget från fisk till bistånd är inte långt, tycker hon.- Utvecklings- och biståndspolitiken har jättemycket att göra med rättvise-, naturresurs- och miljöfrågor.

Expressen - 23 maj 18 kl. 18:33

Isabella Lövin kritisk till S migrationspolitik

För mycket fokus har hamnat på migrationspolitiken inför valrörelsen. Det menar MP-språkröret Isabella Lövin som är kristik till Socialdemokraternas utspel i frågan. – Vi pratar nu om ett fåtal problem i stället för de övergripande visionerna om vilket Sverige vi vill ha, säger hon till DN.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Nästan alla lemurer hotas av utrotning

Nästan alla arter av lemur – de storögda halvapor som enbart lever på Madagaskar – hotas av utrotning. För 33 av de 107 arterna är hotet akut. Av Madagaskars 107 lemurarter är 103 listade som starkt hotade.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Gratis munskydd i Skånetrafiken

Skånetrafiken kommer från och med tisdag att dela ut munskydd till de resenärer som vill ha, rapporterar Sveriges Radio P4 Malmöhus. – Vi vet att en del kunder är oroliga i de situationer där det kan bli trångt. Då tycker vi att munskydd kan vara en möj.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

65 500 nya virusfall i USA

I USA rapporterar Johns Hopkins-universitetet över 65 500 nya bekräftade fall av coronaviruset det senaste dygnet. Det är den hittills högsta dygnssiffran över smittade. Under dygnet har 1 000 personer avlidit.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tapp i morgonhandeln på Asiens börser

Tokyobörsen följer utvecklingen på amerikanska marknader, som påverkas av ett stigande antal nya coronavirusfall, och inledde handelsdagen nedåt. Nikkei 225-indexet gick ned 0,1 procent medan det bredare Topixindexet tappade 0,4. I Hongkong var morgonha.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ny granat plockades upp ur Fyrisån

Före andra dagen under en vecka har Uppsala magnetfiskeförening fått napp på en granat i Fyrisån, skriver Upsala Nya Tidning. – Vi var ute på vår vanliga runda, och sen fick vi upp en mortargranat. Vi blir nästan inte förvånade längre.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Hemtjänst larmade inte om livlös person

Personal från hemtjänsten hittade en person livlös i dennes lägenhet. Men trots att brukaren inte hade puls och var blå om händer och läppar slog personalen inte larm eller påbörjade hjärt- och lungräddning. Nu har Ängelholms kommun gjort en Lex Sarah-a.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ny explosion i Teheran

En explosion har hörts i västra Teheran, rapporterar det statliga medieföretaget Irib. Det har skett flera explosioner kring militära, kärnkrafts- och industrianläggningar den senaste tiden. Irib ger inte några detaljer kring fredagens explosion eller o.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Storklubben drar sig ur SSL

Innebandyklubben Iksu, med sju SM-guld i bagaget, drar sig ur Svenska Superligan (SSL) för damer. Beslutet togs av styrelsen i måndags och under torsdagen lämnade man in beslutet till Innebandyförbundet. Det är ekonomin som sätter stopp för Umeå-klubben.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Bolivias interrimspresident smittad

Bolivias interrimspresident Jeanine Áñez uppger att hon har testat positivt för coronaviruset, rapporterar CNN en Español. Áñez skriver på Twitter: "Jag mår bra, jag känner mig stark, jag kommer att fortsätta arbeta från min isolering. Vi kommer att ta.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

”The crown” får ytterligare en säsong

Ett glatt beskedet för alla som älskar att följa intrigerna inne i tv-versionens Buckingham Palace: Det blir en sjätte och sista säsong av "The crown". Netflix skriver på Twitter att den populära dramaserien får förnyat förtroende, trots att strömningst.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.