Nyteknik > Teknik

Monday, 06 July, 07:49

Nyteknik - 29 jun 20 kl. 07:01

Uppdatering ger Teslorna ännu snabbare laddningTycker du det tar för lång tid att snabbladda Teslan? Nu har tillverkaren höjt maximal laddeffekt för modellera S och X vilket gör att laddning ska kunna ske i upp till 225 kW..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Teslorna, Teslan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppdateringger , Teslorna, ännu, snabbare, laddning
DI - 20 jul 15 kl. 15:32

Nu är Tesla ännu snabbare

Biltillverkaren Teslas Model S är redan snabb i startgroparna. Men nu blir elbilen ännu snabbare. Det skriver USA Today..

Expressen - 21 nov 15 kl. 13:31

Kalla krossade: "Kan åka ännu snabbare"

Charlotte Kalla var åter överlägsen i Bruksvallarna. Hon vann med över en halvminut före landslagskompisen Stina Nilsson. – Hon kan åka ännu snabbare, säger SVT:s expert Anders Blomqvist..

Mobil - 04 sep 14 kl. 11:10

Lumia Denim-uppdatering ska ge snabbare kamera

Microsoft har precis presenterat sin nya uppdatering för Lumia-enheter. Med kommande Lumia Denim satsar mjukvarujätten bland annat på förbättringar av Cortana och kameramjukvaran..

Dagensanalys.se - 23 aug 17 kl. 13:01

Nu ska internet bli ännu snabbare – om Google får bestämma

Desto snabbare internet, desto bättre tjänster och desto mer business. Så går tesen om internets utveckling. Hade vi som exempel inte haft dagens bredband så hade vi inte heller kunnat använda video som annonsformat.

IDG - 14 feb 14 kl. 08:22

Så ska Chrome bli ännu snabbare

Google avslöjade i går att nästa version av företagets webbläsare kommer att bli snabbare med hjälp av en ny teknik..

Västerbottens Folkblad - 11 aug 14 kl. 16:08

Robot ska göra snabbmat ännu snabbare

Några ingenjörer i USA driver ett företag som lovar gourmetburgare till snabbmatspriser. Målsättningen? Att göra snabbmatsanställda arbetslösa.

DI - 15 maj 15 kl. 18:06

Så ska Formel 1 bli ännu snabbare

Formel 1-bilarna ska gå snabbare, låta högre och få ett mer aggressivt utseende. Vad göra? Tja, ett flertal saker, visar det sig.

YLE - 05 apr 16 kl. 14:11

Invandrarunga lär sig finska snabbt - ännu snabbare i Helsingfors

Invandrarunga i huvudstadsregionen lär sig finska lite snabbare än på andra orter - visar en färsk rapport. På landsorten är kunskaperna svagare. Det här är första gången man undersöker kunskaperna i finska hos nioendeklassare som läser finska som andra språk.

IDG - 11 jul 16 kl. 14:06

Det här nya chippet gör topppmobilerna ännu snabbare


Ett mobilchipp som är snabbare än det som finns i toppmodeller som Samsung Galaxy S7 och LG G5 kommer dyka upp i nya mobiler de närmaste månaderna..

VA - 10 jan 17 kl. 11:36

Topplistan: Här ökar bopriserna ännu snabbare än i Sverige

7 av de 10 hetaste bostadsmarknaderna i världen är europeiska. I fem länder ökar bopriserna snabbare än i Sverige. .

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 10 minuter sedan

Oljeläckage från Scania i Södertälje

Hydraulolja från Scanias fabrik har läckt ut i Strömsviken i Sydhamnen i Södertälje, vilket Länstidningen först rapporterade. Larmet inkom strax före klockan 12 på söndagen..

Nyteknik - 15 minuter sedan

Kärntekniker: ”Nu är elbristen ett faktum”

DEBATT. Det framstår allt mer som att våra politiska beslutsfattare inte har en verklighetsbaserad bild av vad stängning av kärnkraftverken som nu äger rum leder till, skriver Marcus Eriksson, med flera från Sveriges kärntekniska sällskap.

Nyteknik - 15 minuter sedan

Facebook försvarar sig efter företagens bojkott

Facebook vill inte ha hatiskt innehåll på sin plattform, enligt Sverigechefen Sam Rihani. Men han tror inte att den bojkott mot bolaget som annonsforum, som flera svenska företag anslutit till, är rätt väg..

Nyteknik - 30 minuter sedan

Elpriset i juni – rekordlågt och superhögt

Det lägsta genomsnittspriset på el som hittills noterats uppmättes för juni – snittpriset på den nordiska elbörsen Nordpool under månaden var 3,3 öre per kWh, enligt elbolaget Bixias rapport..

Nyteknik - 45 minuter sedan

Fransk balansgång gentemot Huawei om 5g-nätet

Chefen för Frankrikes cybersäkerhetsmyndighet (ANSSI) säger att landet i sin utbyggnad av 5G-nätet inte helt kommer att förbjuda utrustning från Huawei, men samtidigt uppmanas franska operatörer att inte övergå till det kinesiska företaget..

Nyteknik - 1 timme sedan

Biokemistens nobla upprättelse

TEKNIKHISTORIA. Den briljanta biokemisten Gerty Coris karriär präglades av misstro från hennes manliga kolleger och överordnade. Men tiden – och Nobelkommittén – skulle till slut ge henne rätt..

Nyteknik - 23 timmar sedan

Är hjärnan mogen för en examen?

Även enkla problem kan kräva eftertänksamhet för att svaret ska bli rätt. Här är tre problem från fysikprofessor Göran Grimvall..

Nyteknik - I förrgår: 16:20

Stockholm kartlägger coronavirusets utveckling

Coronaviruset har fått fäste både på särskilda boenden och ute i samhället som helhet i flera av de områden i Stockholm som har drabbats hårdast av smittan. Men det finns undantag, visar en färsk rapport från landstinget..

Nyteknik - I förrgår: 16:01

En bit av slussen framme – vid Slussen

I mars kom "guldbron" – nu har även en rejäl bit av själva slussen nått sin slutdestination Slussen i centrala Stockholm..

Nyteknik - I förrgår: 14:55

Nu godkänner EU-kommissionen remdesivir som coronamedicin

EU-kommissionen har godkänt användning av läkemedlet remdesivir för behandling av allvarligt sjuka covid-19-patienter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.