Kristianstadsbladet > Nyheter

Monday, 13 July, 13:20

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 05:00

Teknikföretag med snabb expansionHögprofilerade internationella uppdrag. En full orderstock. Överträffade tillväxtmål. Automationsteknik AB har goda år bakom och framför sig. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
AB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teknikföretagmed , snabb, expansion
Dagensanalys.se - 06 nov 18 kl. 15:23

Investeringarna inom nystartade teknikföretag ökar fyrfaldigt

Idag presenterar Stripe, Techstars och Tech.eu den första delen i en serie om tre rapporter. “Seed the Future: A Deep Dive into Early Stage Technology in Europe” är tänkt att skapa bättre förståelse för europeiska teknikföretag i tre olika tillväxtstadier, Early Stage Technology (EST), Growth Stage och Late Stage Technology.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Färre anställda i teknikföretag

Produktionen för teknikföretag i Sverige väntas avta med ytterligare 3 procent nästa år och antalet anställda spås minska med 4 procent, enligt Teknikföretagens konjunkturprognos för 2013. Utfallet i år bli sämre än väntat. I maj bedömde Teknikföretagen att produktionen skulle minska med 2 procent.

Helsingborgs Dagblad - 06 nov 12 kl. 09:16

Färre anställda i teknikföretag

Produktionen för teknikföretag i Sverige väntas avta med ytterligare 3 procent nästa år och antalet anställda spås minska med 4 procent, enligt Teknikföretagens konjunkturprognos för 2013. Utfallet i år bli sämre än väntat. I maj bedömde Teknikföretagen att produktionen skulle minska med 2 procent.

Affärsvärlden - 07 nov 12 kl. 15:57

Sveriges snabbast växande teknikföretag

Fast 50 är listan över Sveriges snabbast växande teknikföretag. I år är miljöteknikföretagen hetast. Och överst på listan finns en producent av maskiner för solcellstilverkning, Midsummer..

Affärsvärlden - 21 maj 14 kl. 07:57

Svag återhämtning för Sveriges teknikföretag

Återhämtningen i Europa går långsamt och tillväxten för teknikföretag i Sverige blir svagare än väntat. Det framgår av den senaste konjunkturprognosen från Teknikföretagen..

DN - 09 mar 18 kl. 19:47

Demokraterna vill ha hårdare reglering av teknikföretag

Demokraterna i Washington vill se hårdare reglering av Silicon Valleys teknikföretag. Kongressledamoten Ro Khanna driver utvecklingen i partiet, trots att han själv representerar det distrikt som innefattar Silicon Valley. – Det senaste året har rubbat övertygelsen om att teknikföretagen enbart är en positiv kraft i samhället, säger han till DN..

Dagensanalys.se - 11 jul 17 kl. 12:31

En av tre är kvinnor och 40 % är på teknikföretag – Här är världens mest inflytelserika marknadschefer

Forbes har rankat världens 50 mest inflytelserika marknadschefer och hela 40 % av dem arbetar på teknikföretag, dessutom är en av tre kvinnor, dock innehas topp tre platserna av män. Undersökningen genomfördes genom att undersöka hur stor andel av varumärkets potentiella kunder som interagerade med kampanjer och innehåll, hur ofta marknadschefen nämndes på twitter, bloggar, hemsidor och i nyheter, samt hur många LinkedIn-kopplingar marknadschefen hade inom marknadssektorn. Världens mest inflytelserika marknadschef är enligt Forbes genomgång ingen mindre än Unilevers Keith Weed.

Affärsvärlden - 10 dec 13 kl. 08:02

Trög återhämtning för teknikföretag

Återhämtningen för svenska teknikföretag fortsätter att gå trögt. Orderingången ökar, men i långsammare takt än tidigare, men fler företag än tidigare utnyttjar sin produktionskapacitet fullt ut..

Nyteknik - 28 sep 12 kl. 15:58

Grön bakteriedödare årets miljöteknikföretag

Friskare djur utan kemikalier eller antibiotika. Det lilla Ystadsföretaget Anolytech har utvecklat ett miljövänligt sätt att knäcka bakterier. Nu har det utsetts till Årets miljöteknikföretag..

Opinionen.se - 17 apr 13 kl. 10:43

Sveriges 33 hetaste teknikföretag 2013

För sjätte året i rad presenterades i går kväll Sveriges 33 hetaste unga teknikföretag vid en gala på Münchenbryggeriet i Stockholm..

IDG - 07 jun 13 kl. 04:20

Teknikföretag nekar till kännedom om avlyssning

Flera teknikföretag nekar till nya uppgifter om att amerikanska myndigheter installerat bakdörrar hos dem..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 09:19

Uppåt på börsen

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 08:50

Lisa Axelsson: ”Jag vill också vara en frihetsforskare som skiter i måsten”

Marie jobbar inte längre. Efter mer än ett kvarts sekel på Sveriges järnvägar har hon hängt av sin konduktörshatt för sista gången. Jag springer på henne en solig förmiddag i trappen och gratulerar till pensionen..

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 08:51

Brott: 20-åring gick bärsärkagång

En 20-åring sitter anhållen efter att ha misshandlat flera personer under helgen..

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 09:05

Tävling ska ta fram förorternas författartalanger

Ortens bästa poet lockade tusentals unga i landets förorter till att lyssna på poesi, men tävlingen tvingades lägga ner i brist på pengar. Nu lanseras i stället en ny tävling i samma anda..

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 09:10

Nokia levererar 5G till Taiwan

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 08:28

Nu ökar kontrollen vid villkorlig frigivning

Längre övervakningstider, fotbojor och snabbare varningar vid misskötsel. Det är några av förändringarna när nya lagstiftningen kring villkorlig frigivning börjar gälla..

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 08:32

20 coronafall i MLS – veckan före avspark

Den nordamerikanska fotbollsligan MLS bekräftar att 20 spelare och sex lagledare har testats positivt för covid-19. Beskedet är ett rejält bakslag för ligan, som är planerad att dra i gång den 8 juli..

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 08:44

Många döda i båtolycka i Bangladesh

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 08:21

Assa Abloy säljer verksamhet vid förvärv

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 08:03

En död i lägenhetsbrand i Härnösand

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.