YA > Nyheter

Monday, 13 July, 06:10

YA - 29 jun 20 kl. 05:00

Sten Bjerketun: Läsetips i krisenI dessa krisens tider, kan det kanske kännas skönt att veta, att det finns de som haft det sämre – och stått ut. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Bjerketun

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sten, Bjerketun, Läsetipsi , krisen
PrivataAffärer - 13 maj 20 kl. 07:09

Unionen: Krisen blir djup och långvarig

”Vår bild är att den här krisen inte kommer att gå över så lätt. Vi tror inte på någon snabb och enkel uppstuds, även om jag hoppas att vi har fel. Mycket talar för att det kommer att bli en utdragen historia att återgå till ett normalt liv.

HBL - 12 mar 14 kl. 04:30

Krisen fördjupas

Årsskiftet medförde inte någon vändning till det bättre i den finländska ekonomin, trots att recessionen i Europa är över.Fjolåret stannade på minus 0,7 procent i fjol i Finland.
För ett par dagar sedan kom dystra siffror från Statistikcentralen och tullen som berättar hur det här året har inletts.

BT - 03 dec 12 kl. 13:47

Nu drabbas tjänstemännen av krisen

För fyra år sedan slog krisen främst mot industriarbetarna. Nu är det tjänstemännens tur. Men akademikernas kompetens övervinner konjunkturläget.

Skånskan - 20 jan 15 kl. 11:32

Krisen över för skolan – startar nytt program


Hörby Yrkesgymnasium AB klarade krisen. Den fristående skolan har under hösten varit under företagsrekonstruktion, men nu är detta ett avslutat kapitel, meddelar rektorn Peter Svärd, som blickar framåt och planerar för nya utbildningar på gymnasiet..

BT - 25 mar 18 kl. 05:00

Experten om vad som startade krisen: ”Då spred sig paniken”

Värdepapper med bolån som säkerhet bildade en uppochnedvänd pyramid som hösten 2008 kollapsade över hela den globala ekonomin. Klas Eklund, senior ekonom på advokatbyrån Mannheimer Swartling, var vid den tiden chefsekonom på SEB. För BT berättar han om orsakerna bakom krisen och följderna som blev efteråt.

BT - 13 apr 20 kl. 18:41

Sjukhuskyrkan inkopplad i krisen: ”Kan hjälpa människor med vår närvaro”

Coronakrisen har försatt sjukhusen i en unikt svår situation. För patienter, anhöriga och personal på Säs finns sjukhuskyrkan tillgänglig som ett stöd när oron är som störst. – En av våra uppgifter är att hjälpa människor i den akuta krisen, säger sjukhusprästen Annika Ahlström..

Cornucopia - 30 jul 18 kl. 15:00

Pågående arbete: BR-priser Östermalm 1989-1991 - är ni redo för krisen?

Uppdatering kring historiska bostadsannonspriser på Östermalm. Vi har nu nått fram till 1992 och den riktiga kraschens förmodade början. Men redan i december 1991 var priserna till synes ner med 35%.

NT - 07 dec 18 kl. 06:00

Så skulle Jensen ta Hästen ur krisen

Fredrik Jensen skulle plocka in en rutinerad målvakt om han tog på sig sportchefskostymen i Vita Hästen..

NT - 27 mar 20 kl. 11:13

Hästen permitterar för att klara krisen

Vita Hästen är den senaste av hockeyallsvenska klubbar som väljer att permittera bland personal och spelare..

Dagen - 28 dec 11 kl. 03:00

Ännu en sten på börda för Juholt

Det är ingen vågad gissning att 2011 kommer att gå till historien som det år när den parti­politiska kartan i Sverige började ritas om. Det handlar både om processer inom partierna och om förskjutningar i väljar­opinionen. Vilket det långsiktiga resultatet av konvulsionerna blir är en öppen fråga men statsvetare och modernhistoriker har all anledning att gnugga händerna över att ett spännande forskningsområde materialiserat sig.

Fler nyheter från YA

YA - 29 jun 20 kl. 09:26

Betsson gör USA-satsning

YA - 29 jun 20 kl. 09:19

Uppåt på börsen

YA - 29 jun 20 kl. 09:10

Nokia levererar 5G till Taiwan

YA - 29 jun 20 kl. 09:05

Tävling ska ta fram förorternas författartalanger

Ortens bästa poet lockade tusentals unga i landets förorter till att lyssna på poesi, men tävlingen tvingades lägga ner i brist på pengar. Nu lanseras i stället en ny tävling i samma anda..

YA - 29 jun 20 kl. 08:57

Förseningar i tågtrafiken

På grund av obehöriga i spåren är det förseningar i tågtrafiken i bland annat Ystad och Tomelilla..

YA - 29 jun 20 kl. 08:44

Många döda i båtolycka i Bangladesh

YA - 29 jun 20 kl. 08:28

Nu ökar kontrollen vid villkorlig frigivning

Längre övervakningstider, fotbojor och snabbare varningar vid misskötsel. Det är några av förändringarna när nya lagstiftningen kring villkorlig frigivning börjar gälla..

YA - 29 jun 20 kl. 08:32

20 coronafall i MLS – veckan före avspark

Den nordamerikanska fotbollsligan MLS bekräftar att 20 spelare och sex lagledare har testats positivt för covid-19. Beskedet är ett rejält bakslag för ligan, som är planerad att dra i gång den 8 juli..

YA - 29 jun 20 kl. 08:12

Han ersätter superstjärnan i Patriots

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.