YA > Nyheter

Monday, 13 July, 12:43

YA - 29 jun 20 kl. 00:07

S-politiker: Var finns logiken, Rönnqvist?Svar till Claes Rönnqvist. När vi svarar på kommunalrådet Ovesson (M) insändare mot oss vad gäller demokratifrågan så går herr Rönnqvist till ett vredesangrepp på oss och börjar plötsligt prata om studieresultat..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Claes Rönnqvist, Ovesson, Rönnqvist

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S-politikerVar finns , logiken, Rönnqvist
YLE - 27 mar 17 kl. 12:21

Forskare: Snygga politiker kan få mer röster

Högerpolitiker anses vara mer attraktiva än kollegerna på vänsterkanten. Professor Jan-Erik Lönnqvist önskar att väljare ska syna kandidaterna djupare. Enligt forskning kring valbeteende i Finland, USA, Australien och inom EU anser väljare att konservativa högerpolitiker är snyggare än liberala vänsterpolitiker.

NSD - 18 feb 20 kl. 20:00

Svingar vilt för att försvara sina politiker

Anders Rönnqvist (SJVP) har fått nog av kritiken mot partiet och svingar nu mot både kommunalrådet och tjänstemannaorganisationen..

YLE - 29 nov 16 kl. 05:00

Ingen övervakar minireningsverk

Yle Spotlight fick en fråga som gäller reningsverk för enskilda hushåll. Det handlar om minireningsverk för avloppsvatten i hushåll som inte är anslutna till det kommunala avloppssystemet. Tipsaren undrar om det finns någon övervakning av minireningsverk och hur bra de fungerar när de har några år på nacken?

YLE - 14 dec 16 kl. 13:52

Unga i Raseborg kan påverka i sin stad

Unga i Raseborg har blivit allt mera intresserade av att jobba för sin stad. - Det beror på att vi har märkt att det faktiskt går att påverka vår egen omgivning, säger Isabelle Hyytiäinen från ungdomsfullmäktige. Hennes engagemang har lett till att politikerna intresserar sig för henne med tanke på kommunalvalet.

YLE - 20 mar 17 kl. 11:52

Ungdomsfullmäktige körde över de äldre politikerna på innebandyplanen

Det var en del utmattade politiker som pustade ut efter innebandymatchen i Påminnehallen i Pojo på söndag eftermiddag. Raseborgs ungdomsfullmäktige besegrade sina äldre kolleger från stadsfullmäktige i matchen. Slutresultatet i matchen blev 7-4 (2-0, 2-1, 3-3).

YLE - 06 nov 16 kl. 07:00

Vi har inte råd med barnen

Regeringens nedskärningar slår hårt mot fattiga barnfamiljer. Svenska Yles satsning Ett tudelat Finland visar att inkomstskillnaderna mellan barnfamiljer ökar kraftigt. För många barn i dagens Finland ser framtiden inte ljus ut.

YLE - 12 sep 14 kl. 04:30

Gnissel i Jakobstadsregionens kommunutredning

Kommunutredningen i Jakobstadsregionen är snart halvvägs. Men redan nu avfärdas arbetet av ledande politiker i Pedersöre och Nykarleby. I Larsmo anser man utredningen nödvändig.

HBL - 15 feb 13 kl. 07:00

Större grupper och gamla böcker

Flera elever per klass, återanvändning av böcker och ingen simundervisning är följden då Hangöskolorna skär ner. ? Vi måste medge öppet att vi inte har lika bra standard i skolorna 2013 som 2012, säger bildningschef Karl-Erik Gustafsson.

YLE - 15 okt 14 kl. 12:58

Lillans sällsamma liv

Den nya boken om Elisabeth Rehn ger mångsidig och omfattande bild av Rehns liv från barndomen till i dag. Boken ”Lillan - Elisabeth Rehns sällsamma liv” ger en insyn familjen Rehns liv allt från lyckliga barndomsminnen, ungdomsförälskelse till svåra perioder på det personliga planet. Rehn berättar öppet om problemen i äktenskapet, om makens konkurs och om att se sin närmaste så småningom tyna bort.

SvD - 21 jun 16 kl. 17:38

Krocken mellan vad vi vill och förmår

De uppstår återkommande; krockarna mellan vad vi vill och vad vi upplever att vi förmår. I dag har riksdagen röstat igenom lagen om tillfälliga begränsningar av möjligheten att få uppehållstillstånd i Sverige. Kortfattat kan sägas att skälet till lagen är att Sverige inte längre vill utgöra en sådan magnet för asyl- och anhöriginvandrare som det tidigare varit.

Fler nyheter från YA

YA - 29 jun 20 kl. 09:26

Betsson gör USA-satsning

YA - 29 jun 20 kl. 09:19

Uppåt på börsen

YA - 29 jun 20 kl. 09:10

Nokia levererar 5G till Taiwan

YA - 29 jun 20 kl. 09:05

Tävling ska ta fram förorternas författartalanger

Ortens bästa poet lockade tusentals unga i landets förorter till att lyssna på poesi, men tävlingen tvingades lägga ner i brist på pengar. Nu lanseras i stället en ny tävling i samma anda..

YA - 29 jun 20 kl. 08:57

Förseningar i tågtrafiken

På grund av obehöriga i spåren är det förseningar i tågtrafiken i bland annat Ystad och Tomelilla..

YA - 29 jun 20 kl. 08:44

Många döda i båtolycka i Bangladesh

YA - 29 jun 20 kl. 08:28

Nu ökar kontrollen vid villkorlig frigivning

Längre övervakningstider, fotbojor och snabbare varningar vid misskötsel. Det är några av förändringarna när nya lagstiftningen kring villkorlig frigivning börjar gälla..

YA - 29 jun 20 kl. 08:32

20 coronafall i MLS – veckan före avspark

Den nordamerikanska fotbollsligan MLS bekräftar att 20 spelare och sex lagledare har testats positivt för covid-19. Beskedet är ett rejält bakslag för ligan, som är planerad att dra i gång den 8 juli..

YA - 29 jun 20 kl. 08:12

Han ersätter superstjärnan i Patriots

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.