YA > Nyheter

Monday, 13 July, 12:37

YA - 29 jun 20 kl. 00:00

Man måste ha viljan och man måste tro att det är möjligtVisst kan det finnas brister inom skolan. Men har man tilltron till att förändring är möjlig går det att uträtta storverk, menar den uppmärksammade skolchefen Lina Axelsson Kihlblom som har egna, högst personliga, erfarenheter av förändring..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Lina Axelsson Kihlblom

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man måste ha viljanoch man måste , troatt , det är möjligt
Skånskan - 07 dec 15 kl. 19:48

”Vi måste tro det är möjligt”

Madrid Anton Tinnerholm hyllar Åge Hareide inför MFF-tränarens sista match i klubben.
- Åge har betytt väldigt mycket för mig, säger ytterbacken.Åge Hareide sätter mot Real Madrid punkt för sin två år långa sejour som tränare i Malmö FF.

Världen Idag - 12 maj 17 kl. 00:01

Hur växer man i tro även när man är på botten? Är det ens möjligt?

Jes 57: 15–16 Veckans tema är ”att växa i tro”. Frågan som direkt pockar på är då: Hur växer man i tro även när man är på botten? Är det ens möjligt?

Expressen - 22 jan 13 kl. 13:51

AIK tror inte att det är möjligt med Bangura

I fjol kom Mohamed Bangura tillbaka till AIK under stort jubel. Sedan dess har det spekulerats i ytterligare en återkomst, men AIK:s sportchef Jens T. Andersson tror inte det är möjligt.

BT - 26 aug 14 kl. 17:01

Mammans advokat: "Det är omöjligt att stoppa i honom 170 tabletter"

Det är omöjligt att hon kunde ge honom så mycket tabletter, ansåg försvarsadvokaten när en mamma i Borås ställdes inför rätta för mordförsök på sin son med hjälp av extremt höga doser mediciner. Han ifrågasatte inte att sonen fått i sig en oerhörd mängd tabletter, men det var i så fall inte mamman som hade gett honom dessa. På tisdagsmorgonen började rättegången i det ovanliga, nästan unika mål, som BT tidigare berättat om.

GT - 27 aug 18 kl. 21:48

Mats Grens ilska: ”Det är omöjligt”

NORRKÖPING/STOCKHOLM. IFK Göteborg förlorade efter 4 minuter och 54 sekunder av skräckartade tilläggsminuter.Efter matchen klev Mats Gren ner på gräsmattan för att ta ett snack med domarna.

YLE - 02 nov 19 kl. 15:28

Ditte donerade en njure till sin vän - det blev möjligt efter en lagändring i våras

För första gången i Finlands historia har en person donerat en njure till en vän. Tidigare var det bara möjligt att som anhörig donera en njure, men en lagändring som trädde i kraft i mars gjorde det möjligt för Ditte Kronström (53) att hjälpa sin vän i nöden..

Dagens PS - 28 jun 17 kl. 10:23

Debatt: Inse att det är omöjligt, Reepalu!

Välfärdsutredningen, där Ilmar Reepalu var ordförande, har föreslagit kraftiga begränsningar för privata och kollektiva utförare av privata välfärdstjänster såsom skolor, vård och omsorg. Rörelseresultatet skall maximalt få uppgå till 7 procent plus statslåneräntan (för närvarande 0,47 procent) på det operativa kapitalet i respektive bolag. Problemet är att det senare ofta är väldigt lågt medan omsättningen kan vara mycket hög.

Expressen - 05 aug 12 kl. 14:58

Adam Eriksson: Ingen trodde det var möjligt

Det finns få personer som har kämpat lika länge som Fredrik Lööf för att vinna ett OS-guld. Han är kanske Sveriges mest meriterade seglare i modern tid, och har tillsammans med Max Salminen presterat något helt fantastiskt. Ingen trodde att det var möjligt..

Jönköpingsnytt - 05 dec 12 kl. 13:51

"Jag tycker det är löjligt"

Jönköpingsbon och hans kompisar drog lott under Halloween. På jönköpingsbons papperslapp stod det "nazist". Medan han själv tycker att det är "löjligt" - åtalas han nu för hets mot folkgrupp.

Jönköpingsnytt - 05 dec 12 kl. 13:51

"Tycker det är löjligt"

Jönköpingsbon och hans kompisar drog lott under Halloween. På jönköpingsbons papperslapp stod det "nazist". Medan han själv tycker att det är "löjligt" - åtalas han nu för hets mot folkgrupp.

Eurosport - 20 jan 13 kl. 19:59

Cykel - Contador öppnar för dubbel - Girot och Touren: "Det är möjligt"

Få har klarat det - men i år kan det bli så att både Bradley Wiggins och Alberto Contador försöker vinna både Girot och Touren. Contador har inte bestämt sig ännu, men han menar att det är möjligt. "Girot är inte så svårt som det har varit de senaste åren", säger spanjoren..

Fler nyheter från YA

YA - 29 jun 20 kl. 09:26

Betsson gör USA-satsning

YA - 29 jun 20 kl. 09:19

Uppåt på börsen

YA - 29 jun 20 kl. 09:10

Nokia levererar 5G till Taiwan

YA - 29 jun 20 kl. 09:05

Tävling ska ta fram förorternas författartalanger

Ortens bästa poet lockade tusentals unga i landets förorter till att lyssna på poesi, men tävlingen tvingades lägga ner i brist på pengar. Nu lanseras i stället en ny tävling i samma anda..

YA - 29 jun 20 kl. 08:57

Förseningar i tågtrafiken

På grund av obehöriga i spåren är det förseningar i tågtrafiken i bland annat Ystad och Tomelilla..

YA - 29 jun 20 kl. 08:44

Många döda i båtolycka i Bangladesh

YA - 29 jun 20 kl. 08:28

Nu ökar kontrollen vid villkorlig frigivning

Längre övervakningstider, fotbojor och snabbare varningar vid misskötsel. Det är några av förändringarna när nya lagstiftningen kring villkorlig frigivning börjar gälla..

YA - 29 jun 20 kl. 08:32

20 coronafall i MLS – veckan före avspark

Den nordamerikanska fotbollsligan MLS bekräftar att 20 spelare och sex lagledare har testats positivt för covid-19. Beskedet är ett rejält bakslag för ligan, som är planerad att dra i gång den 8 juli..

YA - 29 jun 20 kl. 08:12

Han ersätter superstjärnan i Patriots

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.