Expressen > Nyheter

Saturday, 04 July, 17:27

Expressen - 28 jun 20 kl. 20:26

Pojke till sjukhus efter påkörningEn pojke har förts till sjukhus efter att ha blivit påkörd i Helsingborg.Skadeläget är oklart i nuläget..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Helsingborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pojketill , sjukhusefter , påkörning
GT - 30 jun 15 kl. 19:31

Pojke förd till sjukhus efter knivskärning

En pojke i 16-årsåldern har blivit knivskuren i Hammarkullen. Pojken fick föras till sjukhus med en sårskada på ena armen. Polisen söker nu efter en gärningsman.

Expressen - 11 jan 16 kl. 14:19

Pojke till sjukhus efter knivskärning på skola

En pojke i 15-årsåldern har förts till sjukhus efter en knivattack på Göingeskolan i Broby i norra Skåne. Händelsen inträffade vid lunchtid, enligt polisen. Just nu finns ett stort antal polispatruller på skolan..

Nyan - 28 sep 13 kl. 19:13

En person till sjukhus efter mopedkörning

Flera personer misskötte sig i trafiken under natten mellan fredag och lördag. Inne i Miramargaraget i Mariehamn körde en mopedförare, som hade två passagerare med sig, in i en betongpelare. Föraren fick föras till sjukhus för vård och mopeden fick omfattande skador.

GT - 12 feb 17 kl. 18:06

JUST NU: En person till sjukhus efter knivskärning

En man har förts till sjukhus efter en knivskärning i Göteborg.Mannen hittades utomhus och fördes till sjukhus med ambulans. – Han var vid medvetande vid lastningen.

Expressen - 12 feb 17 kl. 18:06

En person till sjukhus efter knivskärning

En man i övre tonåren har förts till sjukhus efter en knivskärning i Göteborg.Mannen hittades utomhus och fördes till sjukhus med ambulans. – Han var vid medvetande vid lastningen.

GT - 12 feb 17 kl. 18:06

Tonåring till sjukhus efter knivskärning

En man i övre tonåren har förts till sjukhus efter en knivskärning i Göteborg.Mannen hittades utomhus och fördes till sjukhus med ambulans. – Han var vid medvetande vid lastningen.

UNT - 10 jun 13 kl. 08:53

En till sjukhus efter dikeskörning

En person skadades och fördes med ambulans till sjukhus efter en dikeskörning mellan Tierp och Tolfta vid 08-tiden på måndagsmorgonen..

Nyan - 18 okt 14 kl. 17:33

Två till sjukhus efter fyllekörning

Natten till fredag körde en bilist in i väggen av ett daghem i Lemland. Bilisten var berusad då denne förlorade kontrollen på ratten. Bilen körde av vägen och krockade med ett daghem.

Expressen - 05 aug 15 kl. 00:44

Man till sjukhus efter knivskärning i Malmö

En man har fått föras med ambulans till sjukhus efter en knivskärning i Malmö. Hundar har sökt i området efter förövaren men utan att hitta något. – Ingen är gripen, säger Mikael Lind, vakthavande befäl i polisregion syd, strax efter halv ett..

Expressen - 24 apr 16 kl. 07:29

Man förd till sjukhus efter knivskärning

En man på en av öarna i Karlskronas skärgård har förts till sjukhus efter en knivskärning. Händelsen rubriceras som mordförsök, uppger polisen..

Corren - 30 sep 16 kl. 13:42

Fyra till sjukhus vid övningskörning

Fyra personer har förts till sjukhus efter en trafikolycka i samband med övningskörning på väg 206..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Antikroppar kan vara borta efter två månader

Covid-19-antikroppar kan försvinna redan efter två månader, visar en studie från Kina publicerad i Nature Medicine.– Det är troligt att många av dessa inte kommer att utveckla påtagliga antikroppssvar i blod, säger Hans-Gustaf Ljunggren, professor i infektionsmedicin, till SVT Nyheter. .

Expressen - 15 minuter sedan

Swedavias nya uppmaning: Bär munskydd på flygplatsen

Från och med nu rekommenderar Swedavia – som driver Sveriges största flygplatser – att man bär munskydd när man vistas i lokalerna.Har man inget ombes man att köpa, säger Lovisa Ernestam på Swedavia till TV4 Nyheterna.– De flesta flygbolagen kräver att resenärerna ska bära munskydd på flygplanen..

Expressen - 1 timme sedan

Så firas drottning Sonjas 83-årsdag

Under lördagen fyller Norges drottning Sonja 83 år.Av allt att döma är festligheterna av den privata sorten och äger rum i sommarbostaden Mågerø på ön Tjøme.– Hon har själv sagt att hon känner sig som 50 år, säger kungaexperten Caroline Vagle till norska Dagbladet..

Expressen - 1 timme sedan

Uppgifter från Eritrea: Dawit Isaak är vid liv

Enligt nya säkra uppgifter lever Dawit Isaak efter 18 år i fängelse i Eritrea.Det säger Leif Öbrink, ordförande i Stödkommittén för den fängslade svensk-eritreanske författaren.– Enligt min kontaktkedja i Eritrea är det till 99,9 procent bekräftat att han lever, säger Leif Öbrink..

Expressen - 1 timme sedan

Amazonas brinner – värsta läget på 13 år

Antalet skogsbränder i Amazonas har ökat 20 procent i juni, rapporterar BBC News.Det är de högsta siffrorna för juni månad på 13 år.Man är nu orolig för att årets bränder kan bli ännu värre än rekordsommaren 2019, rapporterar sajten..

Expressen - 1 timme sedan

Skånska Hanna startade sitt drömföretag i Indien

Skånska Hanna Strömgren Khan startade företag i mångmiljonstaden Mumbai i Indien.Staden är i lockdown, men livet går vidare.– För min del känns det helt okej.

Expressen - 2 timmar sedan

230 S-profiler vädjar i utspel: Värna asylrätten

Ingen volymsättning av asylinvandringen. Det kräver S-profilerna och tidigare statsråden Marita Ulvskog och Pierre Schori och ytterligare runt 230 socialdemokrater i en debattartikel..

Expressen - 2 timmar sedan

Brückner kastades ut ur Portugal efter övergrepp

Madeleine ”Maddie” McCanns misstänkte mördare, Christian Brückner, kastades ut ur Portugal två gånger efter att han dömts för sexuella övergrepp mot barn, skriver Daily Mail.Ändå kom han aldrig upp i utredningen om den brittiska treårings försvinnande..

Expressen - 3 timmar sedan

43 personer smittade efter stor studentfest

En studentfest i Laholm med upp emot 200 deltagare har kritiserats hårt på grund av smittorisken. Nu står det klart att 43 personer smittades med covid-19 under studenten..

Expressen - 4 timmar sedan

Landet som aldrig slutar fascinera

WASHINGTON DC. I boken ”Supermakten” blandas politik med fakta om amerikanerna och deras ibland udda vanor. Författarna bjuder in till en roadtrip genom landet som aldrig slutar att fascinera.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.