Kristianstadsbladet > Nyheter

Monday, 13 July, 06:43

Kristianstadsbladet - 28 jun 20 kl. 19:56

Klagomål mot vattenskotrarna över hela landetVattenskoterförare utan vett skapar faror i sjöar och hav. Det menar Kustbevakningen och sjöpolisen – som vittnar om ett växande problem..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kustbevakningen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klagomålmot , vattenskotrarnaöver hela , landet
YLE - 20 apr 16 kl. 05:35

Klagomål över flugor ökar

Flugorna har ökat och detsamma gäller klagomålen över flugolägenheter. De två, tre senaste åren kan man kalla det en explosionsartad ökning, säger Martin Stenbacka på NTM- centralen.
Stenbacka övervakar jordbruk och farmer.

BT - 06 nov 12 kl. 21:31

Över 30 000 klagomål på valet

Amerika är i full färd med att välja sin näste president. Men valet går inte helt smärtfritt. Den nationella "heta linjen" för att rapportera oegentligheter har fått närmare 35 000 samtal.

Kristianstadsbladet - 28 feb 14 kl. 08:00

Klagomål om buss går vidare

Nu ställs kollektivtrafiknämnden på svar om de indragna busslinjerna i Östanå.
Som Kristianstadsbladet tidigare skrivit vänder sig nu Östanå byalag och Werner Kuhleber till kollektivtrafiknämnden i Skåne med klagomål då Östanå står utan kollektivtrafik sedan i december. Tidigare har man lämnat ett medborgarförslag till kommunen.

Dalarnas tidningar - 10 sep 15 kl. 06:11

Ser antalet klagomål som något positivt

IVO har granskat alla klagomål till landets olika patientnämnder. Rapporten visar att patientnämnderna i landet tog emot 2 735 klagomål i fjol - en ökning med 1 564 ärenden, eller 5 procent. IVO konstaterar också att det totala antalet ärenden ökar varje år.

Norrtelje Tidning - 08 okt 15 kl. 15:15

Många klagomål på toatömningsstationer

På Transportstyrelsens hemsida har det i sommar kommit in 188 klagomål om toatömningsstationer runt om i landet. Elva av dessa klagomål berör Norrtälje kommun..

Expressen - 08 maj 15 kl. 14:20

Massiva klagomål på felaktiga p-böter

Elsa Öhman från Övertorneå är inte den enda som fått tokiga parkeringsböter de senaste veckorna. Polisen har fått ta emot en lavin av klagomål på felaktiga p-böter från hela landet. Orsaken är att Transportstyrelsen sänt ut ett halvårs samlade påminnelser på en gång.

YLE - 12 feb 16 kl. 09:24

Mest klagomål på privata flyktingförläggningar – övervakningen trappas upp

Kritik mot hur privata företag sköter en del flyktingförläggningar har fått Migrationsverket att effektivera sin egen övervakning. Brist på hälsovårdare och respektlöst bemötande har bland annat rapporterats. Migrationsverket ställdes inför en stor utmaning i höstas då flera tusen asylsökande snabbt behövde tak över huvudet.

YLE - 12 feb 16 kl. 09:24

Mest klagomål på privata asylboenden – övervakningen trappas upp

Kritik mot hur privata företag sköter en del asylboenden har fått Migrationsverket att effektivisera sin egen övervakning. Brist på hälsovårdare och respektlöst bemötande har bland annat rapporterats. Migrationsverket ställdes inför en stor utmaning i höstas då flera tusen asylsökande snabbt behövde tak över huvudet.

Nerikes Allehanda - 11 okt 16 kl. 10:45

Här är postkontoren med flest klagomål i länet

Förstörda paket och brev som inte delats ut. Under de senaste veckorna har kunder riktat kritik mot statliga Postnord. Nu visar en ny sammanställning hur många klagomål som gjorts gällande de olika postkontoren i landet..

Sydsvenskan - 11 feb 18 kl. 07:14

Tusentals klagomål mot Företagsopinion

Bara i januari fick Svensk Handel in 3|000 klagomål mot bolaget Företagsopinion. Polisen håller på att samordna anmälningar från drabbade runtom i landet och en åklagare har nyligen satt tänderna i utredningen. – Man känner sig brydd och lite korkad, sä.

SmålandsPosten - 11 feb 18 kl. 07:14

Tusentals klagomål mot Företagsopinion

Bara i januari fick Svensk Handel in 3 000 klagomål mot bolaget Företagsopinion. Polisen håller på att samordna anmälningar från drabbade runtom i landet och en åklagare har nyligen satt tänderna i utredningen. - Man känner sig brydd och lite korkad, säger en av alla drabbade småföretagare.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 09:19

Uppåt på börsen

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 08:50

Lisa Axelsson: ”Jag vill också vara en frihetsforskare som skiter i måsten”

Marie jobbar inte längre. Efter mer än ett kvarts sekel på Sveriges järnvägar har hon hängt av sin konduktörshatt för sista gången. Jag springer på henne en solig förmiddag i trappen och gratulerar till pensionen..

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 08:51

Brott: 20-åring gick bärsärkagång

En 20-åring sitter anhållen efter att ha misshandlat flera personer under helgen..

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 09:05

Tävling ska ta fram förorternas författartalanger

Ortens bästa poet lockade tusentals unga i landets förorter till att lyssna på poesi, men tävlingen tvingades lägga ner i brist på pengar. Nu lanseras i stället en ny tävling i samma anda..

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 09:10

Nokia levererar 5G till Taiwan

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 08:28

Nu ökar kontrollen vid villkorlig frigivning

Längre övervakningstider, fotbojor och snabbare varningar vid misskötsel. Det är några av förändringarna när nya lagstiftningen kring villkorlig frigivning börjar gälla..

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 08:32

20 coronafall i MLS – veckan före avspark

Den nordamerikanska fotbollsligan MLS bekräftar att 20 spelare och sex lagledare har testats positivt för covid-19. Beskedet är ett rejält bakslag för ligan, som är planerad att dra i gång den 8 juli..

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 08:44

Många döda i båtolycka i Bangladesh

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 08:21

Assa Abloy säljer verksamhet vid förvärv

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 08:03

En död i lägenhetsbrand i Härnösand

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.