Sydsvenskan > Kultur

Wednesday, 08 July, 13:39

Sydsvenskan - 28 jun 20 kl. 19:56

Klagomål mot vattenskotrarna över hela landetVattenskoterförare utan vett skapar faror i sjöar och hav. Det menar Kustbevakningen och sjöpolisen – som vittnar om ett växande problem. – Det har blivit som en leksak, säger Martina Söderberg på Kustbevakningen. Minst fyra skadade – varav en död – ino.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Kustbevakningen, Martina Söderberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klagomålmot , vattenskotrarnaöver hela , landet
YLE - 20 apr 16 kl. 05:35

Klagomål över flugor ökar

Flugorna har ökat och detsamma gäller klagomålen över flugolägenheter. De två, tre senaste åren kan man kalla det en explosionsartad ökning, säger Martin Stenbacka på NTM- centralen.
Stenbacka övervakar jordbruk och farmer.

BT - 06 nov 12 kl. 21:31

Över 30 000 klagomål på valet

Amerika är i full färd med att välja sin näste president. Men valet går inte helt smärtfritt. Den nationella "heta linjen" för att rapportera oegentligheter har fått närmare 35 000 samtal.

Kristianstadsbladet - 28 feb 14 kl. 08:00

Klagomål om buss går vidare

Nu ställs kollektivtrafiknämnden på svar om de indragna busslinjerna i Östanå.
Som Kristianstadsbladet tidigare skrivit vänder sig nu Östanå byalag och Werner Kuhleber till kollektivtrafiknämnden i Skåne med klagomål då Östanå står utan kollektivtrafik sedan i december. Tidigare har man lämnat ett medborgarförslag till kommunen.

Dalarnas tidningar - 10 sep 15 kl. 06:11

Ser antalet klagomål som något positivt

IVO har granskat alla klagomål till landets olika patientnämnder. Rapporten visar att patientnämnderna i landet tog emot 2 735 klagomål i fjol - en ökning med 1 564 ärenden, eller 5 procent. IVO konstaterar också att det totala antalet ärenden ökar varje år.

Norrtelje Tidning - 08 okt 15 kl. 15:15

Många klagomål på toatömningsstationer

På Transportstyrelsens hemsida har det i sommar kommit in 188 klagomål om toatömningsstationer runt om i landet. Elva av dessa klagomål berör Norrtälje kommun..

Expressen - 08 maj 15 kl. 14:20

Massiva klagomål på felaktiga p-böter

Elsa Öhman från Övertorneå är inte den enda som fått tokiga parkeringsböter de senaste veckorna. Polisen har fått ta emot en lavin av klagomål på felaktiga p-böter från hela landet. Orsaken är att Transportstyrelsen sänt ut ett halvårs samlade påminnelser på en gång.

YLE - 12 feb 16 kl. 09:24

Mest klagomål på privata flyktingförläggningar – övervakningen trappas upp

Kritik mot hur privata företag sköter en del flyktingförläggningar har fått Migrationsverket att effektivera sin egen övervakning. Brist på hälsovårdare och respektlöst bemötande har bland annat rapporterats. Migrationsverket ställdes inför en stor utmaning i höstas då flera tusen asylsökande snabbt behövde tak över huvudet.

YLE - 12 feb 16 kl. 09:24

Mest klagomål på privata asylboenden – övervakningen trappas upp

Kritik mot hur privata företag sköter en del asylboenden har fått Migrationsverket att effektivisera sin egen övervakning. Brist på hälsovårdare och respektlöst bemötande har bland annat rapporterats. Migrationsverket ställdes inför en stor utmaning i höstas då flera tusen asylsökande snabbt behövde tak över huvudet.

Nerikes Allehanda - 11 okt 16 kl. 10:45

Här är postkontoren med flest klagomål i länet

Förstörda paket och brev som inte delats ut. Under de senaste veckorna har kunder riktat kritik mot statliga Postnord. Nu visar en ny sammanställning hur många klagomål som gjorts gällande de olika postkontoren i landet..

Sydsvenskan - 11 feb 18 kl. 07:14

Tusentals klagomål mot Företagsopinion

Bara i januari fick Svensk Handel in 3|000 klagomål mot bolaget Företagsopinion. Polisen håller på att samordna anmälningar från drabbade runtom i landet och en åklagare har nyligen satt tänderna i utredningen. – Man känner sig brydd och lite korkad, sä.

SmålandsPosten - 11 feb 18 kl. 07:14

Tusentals klagomål mot Företagsopinion

Bara i januari fick Svensk Handel in 3 000 klagomål mot bolaget Företagsopinion. Polisen håller på att samordna anmälningar från drabbade runtom i landet och en åklagare har nyligen satt tänderna i utredningen. - Man känner sig brydd och lite korkad, säger en av alla drabbade småföretagare.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Okänd person hittad död på fartyg

En person har hittats död på ett fartyg utanför Karlskrona, det rapporterar BLT. Det ska handla om ett större fraktfartyg som befann sig på internationellt vatten när polisen larmades. Personen ska ännu inte vara identifierad.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Varför ligger det vassa stenar på botten vid hundbadet?

Madeleine Holgersson berättar om hur hennes hund skadade sin tass..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Nya prövningar väntar SAS efter statliga stödpaket

Kan bli komplicerat på längre sikt med utökad statlig överrock..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Fransk ekonomi studsar tillbaka

Frankrikes ekonomi är på väg att studsa tillbaka rejält under andra halvåret, enligt franska statistikbyrån INSEE. Under tredje kvartalet väntas en återhämtning med 19 procent och sedan ytterligare tre procent under fjärde kvartalet. För året som helhet.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Stor smäll för dansk turism

Den danska turismsektorn drabbades i stor omfattning av coronapandemin under maj månad. Antalet gästnätter sjönk med 1,9 miljoner, ett fall på 59 procent på årsbasis enligt Danmarks motsvarighet till Statistiska centralbyrån (SCB). Allra värst var situa.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Ruskregn och småkyligt så långt prognosen når

Hopp om sommar, sol och lite värme – vem har inte det, så här i coronatider? Väderprognosen är dock brutal. De närmaste tio dagarna bjuder på samma väder som nu, med skurar, blåst och åska.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Dom mot hallick i Västerås ledde spåren till en stor människohandelshärva i Skåne

En av kvinnorna som utnyttjades för prostitution i Västerås-målet dök också upp i Skåne..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Basketstjärnor hyllar offer med specialtröjor

Rättvisefrågor står i fokus inför premiären i den amerikanska damligan i basket, WNBA. Bland annat ska de första matcherna spelas med tröjor med namn på svarta kvinnliga offer för polisbrutalitet och rasistiskt våld. WNBA skriver på sin webbplats att ma.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Colombia förlänger nedstängning

Colombia förlänger coronarestriktioner med två veckor till den 1 augusti, säger president Iván Duque. I slutet av mars infördes strikta restriktioner för att bromsa spridningen av coronaviruset i landet. Företag har på senare tid förberett sig för en öp.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Agenter får kontor i Hongkong

Kina har öppnat ett kansli för säkerhetsagenter i Hongkong, rapporterar den statliga nyhetsbyrån Nya Kina. En ny säkerhetslag, som trädde i kraft den 30 juni, förbjuder bland annat "omstörtande verksamhet, separatism, terrorism och samröre med utländska.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.