Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 10 July, 04:26

Helsingborgs Dagblad - 28 jun 20 kl. 19:56

Klagomål mot vattenskotrarna över hela landetVattenskoterförare utan vett skapar faror i sjöar och hav. Det menar Kustbevakningen och sjöpolisen – som vittnar om ett växande problem. – Det har blivit som en leksak, säger Martina Söderberg på Kustbevakningen. Minst fyra skadade – varav en död – ino.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Kustbevakningen, Martina Söderberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klagomålmot , vattenskotrarnaöver hela , landet
YLE - 20 apr 16 kl. 05:35

Klagomål över flugor ökar

Flugorna har ökat och detsamma gäller klagomålen över flugolägenheter. De två, tre senaste åren kan man kalla det en explosionsartad ökning, säger Martin Stenbacka på NTM- centralen.
Stenbacka övervakar jordbruk och farmer.

BT - 06 nov 12 kl. 21:31

Över 30 000 klagomål på valet

Amerika är i full färd med att välja sin näste president. Men valet går inte helt smärtfritt. Den nationella "heta linjen" för att rapportera oegentligheter har fått närmare 35 000 samtal.

Kristianstadsbladet - 28 feb 14 kl. 08:00

Klagomål om buss går vidare

Nu ställs kollektivtrafiknämnden på svar om de indragna busslinjerna i Östanå.
Som Kristianstadsbladet tidigare skrivit vänder sig nu Östanå byalag och Werner Kuhleber till kollektivtrafiknämnden i Skåne med klagomål då Östanå står utan kollektivtrafik sedan i december. Tidigare har man lämnat ett medborgarförslag till kommunen.

Dalarnas tidningar - 10 sep 15 kl. 06:11

Ser antalet klagomål som något positivt

IVO har granskat alla klagomål till landets olika patientnämnder. Rapporten visar att patientnämnderna i landet tog emot 2 735 klagomål i fjol - en ökning med 1 564 ärenden, eller 5 procent. IVO konstaterar också att det totala antalet ärenden ökar varje år.

Norrtelje Tidning - 08 okt 15 kl. 15:15

Många klagomål på toatömningsstationer

På Transportstyrelsens hemsida har det i sommar kommit in 188 klagomål om toatömningsstationer runt om i landet. Elva av dessa klagomål berör Norrtälje kommun..

Expressen - 08 maj 15 kl. 14:20

Massiva klagomål på felaktiga p-böter

Elsa Öhman från Övertorneå är inte den enda som fått tokiga parkeringsböter de senaste veckorna. Polisen har fått ta emot en lavin av klagomål på felaktiga p-böter från hela landet. Orsaken är att Transportstyrelsen sänt ut ett halvårs samlade påminnelser på en gång.

YLE - 12 feb 16 kl. 09:24

Mest klagomål på privata flyktingförläggningar – övervakningen trappas upp

Kritik mot hur privata företag sköter en del flyktingförläggningar har fått Migrationsverket att effektivera sin egen övervakning. Brist på hälsovårdare och respektlöst bemötande har bland annat rapporterats. Migrationsverket ställdes inför en stor utmaning i höstas då flera tusen asylsökande snabbt behövde tak över huvudet.

YLE - 12 feb 16 kl. 09:24

Mest klagomål på privata asylboenden – övervakningen trappas upp

Kritik mot hur privata företag sköter en del asylboenden har fått Migrationsverket att effektivisera sin egen övervakning. Brist på hälsovårdare och respektlöst bemötande har bland annat rapporterats. Migrationsverket ställdes inför en stor utmaning i höstas då flera tusen asylsökande snabbt behövde tak över huvudet.

Nerikes Allehanda - 11 okt 16 kl. 10:45

Här är postkontoren med flest klagomål i länet

Förstörda paket och brev som inte delats ut. Under de senaste veckorna har kunder riktat kritik mot statliga Postnord. Nu visar en ny sammanställning hur många klagomål som gjorts gällande de olika postkontoren i landet..

Sydsvenskan - 11 feb 18 kl. 07:14

Tusentals klagomål mot Företagsopinion

Bara i januari fick Svensk Handel in 3|000 klagomål mot bolaget Företagsopinion. Polisen håller på att samordna anmälningar från drabbade runtom i landet och en åklagare har nyligen satt tänderna i utredningen. – Man känner sig brydd och lite korkad, sä.

SmålandsPosten - 11 feb 18 kl. 07:14

Tusentals klagomål mot Företagsopinion

Bara i januari fick Svensk Handel in 3 000 klagomål mot bolaget Företagsopinion. Polisen håller på att samordna anmälningar från drabbade runtom i landet och en åklagare har nyligen satt tänderna i utredningen. - Man känner sig brydd och lite korkad, säger en av alla drabbade småföretagare.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Gratis munskydd i Skånetrafiken

Skånetrafiken kommer från och med tisdag att dela ut munskydd till de resenärer som vill ha, rapporterar Sveriges Radio P4 Malmöhus. – Vi vet att en del kunder är oroliga i de situationer där det kan bli trångt. Då tycker vi att munskydd kan vara en möj.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

65 500 nya virusfall i USA

I USA rapporterar Johns Hopkins-universitetet över 65 500 nya bekräftade fall av coronaviruset det senaste dygnet. Det är den hittills högsta dygnssiffran över smittade. Under dygnet har 1 000 personer avlidit.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Tapp i morgonhandeln på Asiens börser

Tokyobörsen följer utvecklingen på amerikanska marknader, som påverkas av ett stigande antal nya coronavirusfall, och inledde handelsdagen nedåt. Nikkei 225-indexet gick ned 0,1 procent medan det bredare Topixindexet tappade 0,4. I Hongkong var morgonha.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ny granat plockades upp ur Fyrisån

Före andra dagen under en vecka har Uppsala magnetfiskeförening fått napp på en granat i Fyrisån, skriver Upsala Nya Tidning. – Vi var ute på vår vanliga runda, och sen fick vi upp en mortargranat. Vi blir nästan inte förvånade längre.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Hemtjänst larmade inte om livlös person

Personal från hemtjänsten hittade en person livlös i dennes lägenhet. Men trots att brukaren inte hade puls och var blå om händer och läppar slog personalen inte larm eller påbörjade hjärt- och lungräddning. Nu har Ängelholms kommun gjort en Lex Sarah-a.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ny explosion i Teheran

En explosion har hörts i västra Teheran, rapporterar det statliga medieföretaget Irib. Det har skett flera explosioner kring militära, kärnkrafts- och industrianläggningar den senaste tiden. Irib ger inte några detaljer kring fredagens explosion eller o.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Storklubben drar sig ur SSL

Innebandyklubben Iksu, med sju SM-guld i bagaget, drar sig ur Svenska Superligan (SSL) för damer. Beslutet togs av styrelsen i måndags och under torsdagen lämnade man in beslutet till Innebandyförbundet. Det är ekonomin som sätter stopp för Umeå-klubben.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Bolivias interrimspresident smittad

Bolivias interrimspresident Jeanine Áñez uppger att hon har testat positivt för coronaviruset, rapporterar CNN en Español. Áñez skriver på Twitter: "Jag mår bra, jag känner mig stark, jag kommer att fortsätta arbeta från min isolering. Vi kommer att ta.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

”The crown” får ytterligare en säsong

Ett glatt beskedet för alla som älskar att följa intrigerna inne i tv-versionens Buckingham Palace: Det blir en sjätte och sista säsong av "The crown". Netflix skriver på Twitter att den populära dramaserien får förnyat förtroende, trots att strömningst.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Pogba målskytt igen – efter 15 månader

Paul Pogba har dragits med en skada och inte gjort mål sedan april 2019. Men i mötet med nästjumbon Aston Villa skrev han in sig i målprotokollet igen. Ett Manchester United som jagar poäng i jakten på en Champions League-plats och ett Aston Villa som j.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.