Expressen > Opinion

Thursday, 09 July, 23:33

Expressen - 28 jun 20 kl. 19:00

Stötande att sätta politiker i coronakommissionenCoronakommissionen behövs för att dra lärdomar för framtiden – och hjälpa väljarna att utkräva ansvar..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stötandeatt , sätta, politikeri , coronakommissionen
Nyheter 24 - 01 okt 13 kl. 14:08

Statsminister Özz Nûjen: "Våra politiker har slutat att drömma"Om ÖzzSå spelas Statsminister Özz NûjenOm huruvida det är viktigt med politisk humorOm nyheter ? och kärleken till text-teveOm reklam

STOCKHOLM. Det var inte direkt länge sen som ungefär hela Sverige pratade om succén "Dålig stämning". Och Özz Nûjen är snart tillbaka igen med nya föreställningen "Statsminister Özz Nûjen".?

Supermiljöbloggen - 10 feb 16 kl. 13:08

Buchts misslyckade försök att ställa saker till rätta

Igår satt Landsbygsministern Sven Erik Bucht i Gomorron Sverige och försökte rädda sig från kritiken han fått till följd av måndagens intervju i Ekot. Han lyckades däremot inte så bra med det.  Bucht börjar med att förklara händelsen med att han "klipptes mitt i en mening" och att han inte fick chans att berätta att en klimatpåverkan inte sker när vi äter köttet, utan när det produceras.

YLE - 02 mar 17 kl. 06:47

Asylsökande har demonstrerat tre veckor i Helsingfors - får brett stöd av politiker

En majoritet i Helsingfors fullmäktige har skrivit under ett ställningstagande om att behandla asylsökande med respekt. Asylsökandenas demonstration mot utvisningar har nu fortsatt i tre veckor i Helsingfors. En del politiker vill ändå att både den demonstrationen och Suomi Ensins demonstration flyttar från Järnvägstorget.

BT - 11 apr 13 kl. 00:30

En stötande nonchalans

Slarv, nonchalans och avsaknad av riktiga rutiner. BT:s avslöjanden av hur det gått till på Sjuhärads kommunalförbund ger bilden av en verksamhet med stora brister. Den lättvändiga inställningen till alltifrån hanteringen av fakturor till kritiken av revisorerna är direkt stötande.

YLE - 30 aug 13 kl. 14:34

Politiker: Kommunfusioner inte uteslutna i huvudstadsregionen

Sammanslagning av kommuner är enligt flera ledande politiker i huvudstadsregionen fortfarande aktuella. Det här trots att regeringen nu går in för en metropolförvaltning för huvudstadsregionens 14 kommuner. - Det bästa alternativet är fortfarande att Helsingfors går samman med Esbo, Vanda och Grankulla.

YA - 28 aug 14 kl. 03:55

Politiker tror att de leker med lego

Sverige ska äta mer vegetariskt”, meddelade Åsa Romson (MP) i P1:s utfrågning i går.
Jaså, tänkte jag över min skinkmacka. Vad har du med det att göra?

YLE - 30 nov 15 kl. 16:09

Marianne Lydén: Svårt att lita på politiker

Det blir svårt att lita på politiker som presenterar åsikter som fakta, det säger den rutinerade politiska reportern Marianne Lydén. Enligt henne borde regeringen ha ändrat sin strategi för länge sedan. Samtidigt som stormen Gorm blåser in över landet är också regeringen i blåsväder.

Sydsvenskan - 03 sep 15 kl. 17:06

När det är befogat att åsidosätta principer?

Peter Bergwall, Miljöpartiets andranamn i Lund, driver frågan att kommunen ska stå för bostad, försörjning och tillgång till gratis mark till EU-migranter och andra grupper som befinner sig här tillfälligt. Därmed menar Bergwall att man ska åsidosätta principer om allas likhet inför lagen. Detta står i skarp kontrast till Malmös kommunalråd Nils Karlsson (MP) som skriver ”samtidigt måste vi använda samma regelverk för er (EU-migranter) som för andra som tillfälligt vistas i staden.

YLE - 16 maj 16 kl. 21:56

Jurist: Gåvobrev gör att Billnäs skola bör fortsätta

År 1945 gav Fiskars Ab Billnäs skola i gåva åt dåvarande Pojo kommun, nuvarande Raseborg, med kriteriet att den ska fortsätta som svensk skola. Därför måste skolan fortsätta i enlighet med gåvobrevet. Det sägs i det juridiska utlåtande som Billnäsföräldrar överlämnade till stadsstyrelsen på måndag kväll (16.

YLE - 24 jun 15 kl. 06:00

Gråtande kvinna lurade annan kvinna på pengar

En hysteriskt gråtande kvinna väckte uppmärksamhet utanför butiken Lindex i Borgå på fredag. Enligt hennes egen berättelse, hade någon stulit hennes handväska och telefon. Den gråtande kvinnan hade bett om att få tio euro av en kvinna så att hon skulle kunna ta sig till Helsingfors.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 timmar sedan

Tiggande Svenonius har rätt, pausa Robin Hood

Corona har slagit hårdare mot några regioner än andra. De behöver mer ekonomiskt stöd av staten. Även Stockholm..

Expressen - 16 timmar sedan

Om C:s olidliga lätthet i asylfrågan

Centerpartiet står upp för asylrätten. I varje fall på papperet. .

Expressen - Igår: 19:30

Låt inte de kriminella gängen dra nytta av coronakrisen

Kriminella utnyttjar krisen för att rekrytera gängmedlemmar, ta över konkursmässiga företag och mjölka staten på bidrag. Åtgärderna som sätts in nu avgör utvecklingen under de kommande decennierna..

Expressen - Igår: 07:00

Rädda gräsmattorna från blommor och bin

Blommor, bin och besparingar i all ära - men boll, boccia, brännboll och springande barn behöver sina klippta gräsmattor. .

Expressen - I förrgår: 14:46

Surrealism att S låter MP diktera migrationspolitiken

Ska lilla tynande Miljöpartiet få fortsätta att prägla svensk migrationspolitik? Risken är stor, men än är inte sista ordet sagt. .

Expressen - I förrgår: 07:01

Biden - osynlig, tråkig och alldeles perfekt

Först sa de att han var chanslös. Nu säger de att han inte kommer få något gjort. Struntprat..

Expressen - 06 jul 20 kl. 19:30

Assistansen ska inte vara en bankomat för kriminella

Regeringen är inte bara oförmögen att sy ihop en vettig migrationspolitik. Den har inte heller lyckats att täppa igen kryphålen inom den bedrägeribesudlade assistansbranschen..

Expressen - 06 jul 20 kl. 07:00

Lyssna på pensionärernas nödrop, Amanda Lind

Pensionärsorganisationerna har ställt in tiotusentals aktiviteter. De bör få statsstöd, utan att behöva hitta på nya projekt..

Expressen - 05 jul 20 kl. 19:00

Helt fri abort skulle förråa vår människosyn

Läkaren och debattören Kajsa Dovstad tycker att det är fel att gränsen för fri abort går redan vid vecka 18. Men hennes argument övertygar inte..

Expressen - 04 jul 20 kl. 19:00

Blunda inte för kvinnors sexbrott

Jeffrey Epsteins före detta flickvän anklagas för sexuella övergrepp mot unga flickor. Fallet visar hur farligt det är att glömma att kvinnor också kan vara sexualbrottslingar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.