Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 09 July, 23:12

Helsingborgs Dagblad - 28 jun 20 kl. 18:51

Hundratals danskar fortsatt coronastrandsattaOmkring 300 danskar är fortfarande strandsatta utomlands på grund av svårigheter att ta sig hem under coronapandemin, meddelar danska utrikesdepartementet. Det totala antalet strandsatta danskar har redovisats i den så kallade krisdatabasen under pandem.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hundratals, danskarfortsatt , coronastrandsatta
Sydsvenskan - 28 jun 20 kl. 18:51

Hundratals danskar fortsatt coronastrandsatta

Omkring 300 danskar är fortfarande strandsatta utomlands på grund av svårigheter att ta sig hem under coronapandemin, meddelar danska utrikesdepartementet. Det totala antalet strandsatta danskar har redovisats i den så kallade krisdatabasen under pandem.

Aftonbladet - 28 jun 20 kl. 18:52

Hundratals danskar fortsatt coronastrandsatta

▸ Omkring 300 danskar är fortfarande strandsatta utomlands på grund av svårigheter att ta sig hem under….

GöteborgsPosten - 28 jun 20 kl. 18:52

Hundratals danskar fortsatt coronastrandsatta

Omkring 300 danskar är fortfarande strandsatta utomlands på grund av svårigheter att ta sig hem under coronapandemin, meddelar danska utrikesdepartementet..

DI - 28 jun 20 kl. 18:53

Hundratals danskar strandsatta utomlands på grund av corona

Omkring 300 danskar är fortfarande strandsatta utomlands på grund av svårigheter att ta sig hem under coronapandemin, meddelar danska….

Kristianstadsbladet - 28 jun 20 kl. 18:51

Hundratals danskar fortsatt coronastrandsatta

GöteborgsPosten - Igår: 16:05

Ressugna danskar ska få coronapass

Danskar som vill resa utomlands ska kunna göra ett coronatest och få ett digitalt coronapass som intygar att de är friska, uppger hälsodepartementet. Orsaken är att flera länder kräver att inresande ska kunna visa upp ett negativt coronatest..

Aftonbladet - 23 timmar sedan

Hundratals kor i brinnande ladugård

▸ Det brinner i en ladugård vid Sällboda herrgård i Arvika som hundratals kor befinner sig i..

SvD - 26 maj 11 kl. 10:42

Danskar sjuka av e-colibakterien

Danskar har smittats av samma typ av dödlig e-colibakterie som lett till tre människors död i Tyskland och gjort hundratals sjuka, bekräftar danska Sundhetsstyrelsen..

Sydsvenskan - 27 dec 18 kl. 23:00

Hundratals ton gratis julmat till danskar

Ungefär 30 000 danskar fick smaska på gratis julmat i år, tack vare en kampanj för att minska matsvinnet. – Det har varit över alla förväntningar. Vi hade ambitionen att samla i hop 200 ton mat men vi lyckades få 260 ton från butiker över hela landet, s.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Minst 10 000 greker protesterade mot ny lag

Tusentals demonstrerade under torsdagen i den grekiska huvudstaden Aten i protest mot ett lagförslag som enligt kritikerna inskränker mötesfriheten. Bland annat föreslås att demonstrationer ska få ta mindre gatuutrymme i anspråk och att polisen får rätt.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Sommarpratare: Låt alla ta del av programmen

Det är hög tid att public service och Sveriges Radio tar sitt demokratiska ansvar och gör programmen i "Sommar i P1" tillgängliga även för hörselskadade, skriver tolv sommarpratare i ett debattinlägg i Dagens Nyheter. "Det handlar om demokrati och rätte.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Bengtsson tvåa efter udda Diamond League-gala

På grund av coronaepidemin kunde friidrottsstjärnorna inte ta sig till Zürich. Då fick Diamond League-galan flytta – bland annat till Karlstad. – Synd att det var det här jag visade världen, säger stavhopparen Angelica Bengtsson, som inte hittade flytet.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Blandat på Wall Street

New York-börsens ledande index gick åt olika håll på torsdagen. Uppgångar i några av it-jättarnas aktier gjorde att tekniktunga Nasdaq steg till en ny rekordnivå. Amazon klättrade 3,3 procent och Alphabet, Googles moderbolag, ökade 1,0 procent.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Kvinna omkom i busskrock

En kvinna omkom när en buss och en personbil krockade på väg 175 norr om Säffle i Värmland på torsdagen, rapporterar lokala medier. Kvinnan körde personbilen och kom av okänd anledning över på fel vägbana och krockade med bussen. Efter kollisionen krasc.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Antirasistiska slagord utanför Trump Tower

Staden New York har låtit göra en stor gatumålning med texten "Black lives matter" alldeles utanför Trump Tower. Ett tiotal frivilligarbetare från olika organisationer målade slagorden i stora, gula bokstäver tillsammans med människorättsaktivisten Al S.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Gratis munskydd till skånska resenärer

Skånetrafiken delar ut 50 000 munskydd till sina resenärer..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Trendbrott hos polisen – lediga passtider

Minskat resande och uppmaningen att stanna hemma har gjort att den som behöver ansöka om pass kan få en tid för det redan nästa dag. I Stockholm har Polismyndigheten halverat antalet bokningsbara tider för nytt pass – och ändå finns det gott om tider. K.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Munskydd rekommenderas i Danmark i vissa fall

Sundhedsstyrelsen i Danmark ändrar sina riktlinjer och rekommenderar munskydd i vissa fall. Det gäller bland annat om man misstänker att man blivit smittad och ska gå och testa sig. Det gäller också om man inte har några andra möjligheter att förebygga.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

HBO gör nyversion av ”Scener ur ett äktenskap”

Michelle Williams och Oscar Isaac gör huvudrollerna i en ny HBO-miniserie baserad på Ingmar Bergmans "Scener ur ett äktenskap", skriver Variety. Bergmans tv-serie sändes i sex avsnitt på SVT 1973 och blev senare en internationell succé. Liv Ullman och E.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.