Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Sunday, 05 July, 15:39

Trelleborgs Allehanda - 28 jun 20 kl. 18:00

Länsstyrelsen motsätter sig parkering i SmygeEn parkering norr om Köpmansmagasinet får enbart användas vid större evenemang. Det är länsstyrelsens bedömning och delvis upphävande av Trelleborgs kommuns strandskyddsdispens..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Smyge, Köpmansmagasinet, Trelleborgs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Länsstyrelsen, motsättersig , parkeringi , Smyge
Skånskan - 30 nov 18 kl. 05:00

Länsstyrelsen sätter P för badparkering

barsebäck Planerna på att utveckla Barsebäckstrand riskerar att gå i stöpet när länsstyrelsen stoppar en ny badparkering norr om campingen.
Kommunen vill flytta badparkeringen dit för att kunna använda den nuvarande parkeringen som camping för husbilar, och anlägga ett aktivitetscenter nedanför.– För att få hela pusslet att gå ihop behövs den här biten.

YLE - 24 mar 15 kl. 09:07

Majoriteten av kandidaterna motsätter sig Nato

Majoriteten av kandidaterna i riksdagsvalet är emot ett Natomedlemskap. Yles valkompass visar ändå att majoriteten av kandidaterna i alla partier vill ordna en folkomröstning om ett eventuellt Natomedlemskap. Av de kandidater som svarat på frågan i Yles kandidattest tycker drygt 70 procent att ett Natomedlemskap inte skulle stärka Finlands säkerhetspolitiska ställning.

YLE - 21 nov 12 kl. 05:21

Unga motsätter sig bolånetak

De flesta ungdomar motsätter sig den förslagna skärpningen av villkor för bostadslån, visar en enkät som Savon Sanomathar låtit göra. Enligt en arbetsgrupp som statsrådet tillsatt borde låntagaren själv betala minst 20 procent av bostadens pris. I enkäten säger mer än hälften av 18-44-åringarna nej till bolånetaket.

YLE - 15 apr 14 kl. 17:46

Omstridd plan bordlades - majoriteten i nämnden motsätter sig

Stadsplaneringsnämndens ordförande Risto Rautava (Saml) vill att de politiska grupperna i Helsingfors nu ska diskutera Stenuddens framtid. Därför begärde han på tisdagens möte att delgeneralplanen för området bordläggs tills nämnden håller sitt följande möte om två veckor. Men både De gröna och SDP håller fast vid sitt nej när det gäller bostäder på Stenudden.

YLE - 18 jun 15 kl. 14:39

Grannar motsätter sig moské i Närpes

En moské i Mosedal i Närpes passar inte in i miljön, tycker 37 närpesbor. Bosnisk-islamska föreningen har anhållit om bygglov för en samlingslokal på området, men grannarna motsätter sig. Sektionen för byggnadstillsyn beviljade inte undantagslov för bygget på sitt senaste möte.

YLE - 28 jul 15 kl. 21:08

"Underligt att man motsätter sig kulturell mångfald"

Sannfinländare Matias Turkkilas tal överröstades av buande och busvisslingar, men annars var stämningen lugn på demonstrationen för ett öppet och mångkulturellt Finland. 15 000 personer deltog i demonstrationen ”Vi har en dröm” som ordnades på Medborgartorget i Helsingfors på tisdagen. Evenemanget ordnades som en protest mot sannfinländare Olli Immonens inlägg på sociala medier som väckt debatt under de senaste dagarna.

Kristianstadsbladet - 03 okt 18 kl. 00:01

Motsätter sig nya bostadsrätter i Knislinge

Boende på Forsvägen i Knislinge motsätter sig bygglov för de tre husen med totalt 18 bostadsrätter som planeras på grönområdet mittemot gamla Handelsbanken vid Brogatan. .

HBL - 23 feb 15 kl. 10:29

Soini motsätter sig ändringar i utsläppsträtterna

Sannfinländarnas ordförande Timo Soini motsätter sig planerna på ändringar i EU:s utsläppshandel.Yle uppgav i söndags att de stora EU-länderna vill höja priset på utsläppsrätter för den tunga industrin för att på så vis få bukt med klimatförändringen. Soini skriver i ett pressmeddelande att Alexander Stubb och Antti Rinne håller på att offra den elintensiva industrin.

YLE - 21 jun 12 kl. 05:03

Katainen motsätter sig gemensam skräpbank

Statsminister Jyrki Katainen (Saml) motsätter sig tanken på en gemensam EU-fond, som skulle överta ländernas skulder. I en intervju för Yles program A-studio i går kväll sade Katainen att EU-länderna hellre borde grunda egna skuldfonder. EU-fonden är tänkt att fungera som en slags skräpbank, dit euroländerna kunde överföra sina offentliga skulder skulder om de överstiger 60 procent av landets bruttonationalprodukt.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 29 jun 20 kl. 08:01

Brott: Polisen larmad till inbrott

På måndagen åkte polisen till ett misstänkt inbrott i Hässleholm..

Trelleborgs Allehanda - 29 jun 20 kl. 07:14

I natt: Polisjakt efter stulen bil från Malmö till Falsterbo

Tre greps av polis efter en biljakt från Malmö in i Vellinge kommun..

Trelleborgs Allehanda - 29 jun 20 kl. 05:00

Mångårig kamp för arbetsmiljön på Centrumkliniken

Vårdförbundet har under många år kämpat för att arbetsmiljön ska bli bättre. ”Man vill ju inte ha ont i magen för att man inte kan hjälpa patienterna,” säger en sköterska på kliniken. På onsdag hålls ett möte om rådande situation..

Trelleborgs Allehanda - 29 jun 20 kl. 00:14

Högklassigt Beddingespel avslutades i regn

Filip Bergevi försvarade sin titel på herrsidan och Kajsa Rinaldo Persson vann damklassen. Detta efter att finalerna i Beddingespelen fått avbrytas i tre timmar på grund av regn..

Trelleborgs Allehanda - 28 jun 20 kl. 23:03

TFF-tränaren såg rött efter tuff tackling

Ljungskiles Joakim Olausson kom in sent i en duell mot Herman Hallberg. TFF-spelaren fick utgå på grund av huvudskada. Olausson klarade sig med en varning, en ursinnig Kristian Haynes fick däremot rött kort.

Trelleborgs Allehanda - 28 jun 20 kl. 21:17

HBK Ungdom byter till Stavsten

Trelleborg HBK Ungdom byter namn till Stavsten HK Ungdom. ”Samarbetet har inte fungerat som önskat”, säger Sara Skanby, ordförande i ungdomsföreningen..

Trelleborgs Allehanda - 28 jun 20 kl. 16:30

Live: Följ TFF mot Ljungskile

På söndagen möter TFF Ljungskile på bortaplan i superettan. Det är avspark klockan 17.30 på Skarsjövallen.

Trelleborgs Allehanda - 28 jun 20 kl. 16:00

Liten ljusning för hotellen

April och maj innebar fler avbokningar än bokningar. Men en liten vändning märks när sommaren har kommit. Tyskar och danskar lyser dock med sin frånvaro..

Trelleborgs Allehanda - 28 jun 20 kl. 13:50

Man gripen efter inbrott i centrala Trelleborg

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.