Expressen > Nyheter

Sunday, 05 July, 12:09

Expressen - 28 jun 20 kl. 18:00

Enya, 21, blev av med jobbet på grund av sitt måendeOron över att vara ensam och inte räcka till har följt med Enya Lindholm genom livet.Efter att ha levt med psykisk ohälsa i flera år vågade hon söka hjälp.– Att gå till en psykolog och säga att du mår dåligt ska vara lika självklart som att gå till tandläkaren och säga att du har ont i en tand, säger Enya Lindholm..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Enya Lindholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Enya21 blev av med , jobbet, grundav , sitt mående
YLE - 05 jul 16 kl. 08:10

Frivilligt ensamstående mamma lika bra för barnet som två föräldrar

Barn som växer upp med ensamstående mammor utvecklas lika väl som de som uppfostrats av två föräldrar. Det visar färsk forskning som har haft fokus på familjer där mamman skaffat barn utan partner - med hjälp av assisterad befruktning. Resultaten från forskningen som gjorts vid Cambridge universitet i Storbritannien publicerades på den internationella vetenskapskonferensen ESHRE som pågår i Helsingfors den här veckan.

YLE - 24 apr 16 kl. 19:12

"Illamående unga borde fångas upp på samma ställe"

Ungas psykiska hälsa är en högaktuell folkhälsofråga. Samtidigt som majoriteten av finländska unga mår bra är psykisk ohälsa det vanligaste hälsoproblemet bland skolelever och studerande. Enligt FN drabbas årligen var femte av världens 14-24-åringar av psykisk ohälsa.

YLE - 05 jul 16 kl. 08:10

Ensamstående mamma lika bra för barnet som två föräldrar

Färsk forskning visar att barn som växer upp med ensamstående mammor utvecklas lika väl som de som uppfostrats av två föräldrar. Resultaten från forskningen som gjorts vid Cambridge universitet i Storbritannien publicerades på den internationella vetenskapskonferensen ESHRE som pågår i Helsingfors den här veckan. Forskarna har följt med och intervjuat ett femtiotal ensamstående mammor som valt att skaffa barn genom konstbefruktning och deras barn i åldern 4–9 år, samt jämfört dessa med en motsvarande mängd barn som vuxit upp i familjer med två föräldrar.

Hela Gotland - 13 nov 19 kl. 13:13

Anställd på lasarettet avstängd från jobbet

En anställd på Visby lasarett har stängts av från jobbet under pågående utredning..

Västerbottens Folkblad - 30 aug 16 kl. 18:34

Stillastående fordon på E4:an

Trafikverket rapporterar om att en lastbil med okänt haveri står på E4:an i höjd med Ava och stoppar trafiken. Det är enfiligt på platsen och just nu stopp i södergående riktning på grund av stillastående fordon. Det beräknas vara stopp fram till 19.

DI - 02 dec 15 kl. 15:32

Avgående vd dumpar hela innehavet i Latvian Forest

Skogsbolaget Latvian Forest avgående vd Fredrik Zetterström har med närstående den 30 november sålt hela sitt återstående innehav på 28.574 B-aktier i bolaget..

GT - 27 maj 18 kl. 07:14

Sissela, 25, planerade sitt självmord – räddades av sin mamma

När 25-åriga Sissela Persdotter Bremmers fick veta att hennes pappa tagit sitt liv började hon planera sin egen död. Depressionen och självmordstankarna drog henne djupare ner i avgrunden. Men hon överlevde – och vill nu hjälpa andra.

Kristianstadsbladet - 24 sep 15 kl. 03:00

Bättre mående i gröna rum

Brostorps gård är en av tio gårdar i Skåne som tar emot patienter som fått rehab i lantlig miljö på remiss. Här hittade Jennie Nilsson en plats för att läka sitt mående..

DI - 01 jun 20 kl. 07:20

Domstol ger grönt ljus till Semafos samgående med Endeavour

Gruvbolaget Semafo och Endeavour har fått godkänt av domstol i Quebec för sitt samgående. .

Dalarnas tidningar - 09 dec 16 kl. 17:02

Störningar i trafiken på E16 på grund av stillastående bil

En bil står still på E16 mellan Falun och Borlänge i höjd med trafikplats Ornäs. Vilket gör att det uppstått störningar i trafiken i riktning mot Falun..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

WHO hyllar Sveriges coronakommission

WHO:s generaldirektör Tedros Adhanom Ghebreyesus hyllar det svenska initiativet att starta en coronakommission..

Expressen - 15 minuter sedan

Lastbil fast under viadukt – stopp i trafiken

En lastbil har fastnat under en viadukt på Göteborgsvägen i Lerum.Det råder stopp i trafiken i båda riktningarna..

Expressen - 15 minuter sedan

Loulou Lamotte kan bli Årets skåning 2020

Loulou Lamotte har två Melodifestivalen-vinster på rad i bagaget – en som körsångerska åt John Lundvik, och en som sångerska i gruppen The Mamas. Nu kan hon dessutom bli utsedd till Årets skåning. .

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Brand rasar – boende kvar i huset

Det brinner i ett flerfamiljshus i Landskrona – och lågorna har slagit igenom taket.Boende evakueras men det finns flera personer kvar i byggnaden..

Expressen - 1 timme sedan

Mamman: Jag var så rädd för viruset

Många föräldrar höll sina barn hemma från förskolan när coronaviruset började spridas i Sverige.En av alla föräldrar som valde att göra så är Deeqo Ibrahim Sharif.– Jag var så otroligt rädd för smittan, säger hon..

Expressen - 1 timme sedan

12 skjutna på uteställe i USA

Expressen - 2 timmar sedan

Större majoritet vill ha färre asylsökande

Fler vill att Sverige ska ta emot färre asylsökande jämfört med 2018, visar en mätning som Novus gjort för SVT.Angående den högaktuella politiska diskussionen om ett tak för mottagandet råder en stor osäkerhet bland svenskarna..

Expressen - 2 timmar sedan

Akut vattenläcka i Röstånga – dunkar med vatten placeras ut

En akut vattenläcka har brutit ut i Röstånga i Svalövs kommun.Stora delar av orten är utan rinnande vatten på söndagsmorgonen – och dunkar med vatten har placerats ut.

Expressen - 2 timmar sedan

239 forskare anklagar WHO: Ignorerade risk

Nu kommer ny, hård kritik mot WHO.Risken för luftburen smitta av corona har ignorerats av Världsohälsoorganisationen, hävdar hundratals forskare i ett öppet brev.Enligt WHO sprids coronaviruset genom droppsmitta och försvinner snabbt från luften..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.