DN > Opinion

Sunday, 05 July, 16:35

DN - 28 jun 20 kl. 17:15

Varje lärdom kan rädda liv i framtidenCoronakommissionen måste belysa det som mörkats. Sverige behöver självrannsakan och ansvarsutkrävande i den största krisen i modern tid för. .
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varje lärdomkan , rädda, livi , framtiden
YLE - 07 sep 17 kl. 16:42

Sibelius-Akademin och världsberömda The Juillard School i gemensam turné: "Deras liv som musiker kommer att förändras av det här"

Nu känns det vara bra att vara finländare, viskar min bänkgranne, när de sista tonerna av Sibelius har tonat ur och applådåskorna börjar dåna i Lincoln-centrets sal. Sibelius-Akademins turnéprojekt är slut och Finlands 100-årsjubileum är firat i New York. Det är den stora symfoniorkestern med nittio musikstuderande som just har avslutat sin två veckor långa turné i Lincoln Center.

YLE - 07 sep 17 kl. 16:42

Sibelius-Akademin och världsberömda The Juilliard School på gemensam turné: "Deras liv som musiker kommer att förändras av det här"

Nu känns det bra att vara finländare, viskar min bänkgranne, när de sista tonerna av Sibelius har tonat ur och applådåskorna börjar dåna i Lincoln-centrets sal. Sibelius-Akademins turnéprojekt är slut och Finlands 100-årsjubileum är firat i New York. Det är den stora symfoniorkestern med nittio musikstuderande som just har avslutat sin två veckor långa turné i Lincoln Center.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

17-åriga Rebecca offrade sitt liv för att rädda sin vän

När Rebecca Townsend, 17 år, gick andra året på gymnasiet skrev hon en bucketlist då de skulle göra det som en klassuppgift, skriver Buzzfeed. Hon listade tre saker som hon ville hinna med – resa till Spanien, kyssas i regnet och rädda ett liv.LÄS MER: Busschaufför räddade treåring från kidnappare – hyllas av polisen Och hon skulle lyckas med alla målen.

DalaDemokraten - 27 nov 14 kl. 10:14

"Hoppas de tar lärdom"

Kommentar till Henriks tankar runt familjen Mohammed och SD:s dimridåer. Jag håller i stort med Henrik i kommentaren av SD politikerns ställningstagande till familjen Mohammeds utvisning men jag tror att det finns ytterligare orsaker. Flera SD väljare säger sig ju inte vara rasister – jag tror däremot att flertalet är rädda för allt som är främmande och nytt.

YLE - 19 maj 16 kl. 19:58

Inre hamnen i Kristinestad ska få nytt liv

De gamla byggnaderna i inre hamnen i Kristinestad får vara kvar i planeringskommitténs fortsatta skisser. Oavsett hur området utvecklas, bör man se till att det nya smälter in med det gamla, tycker stadsborna. Den grundtanken betonades fler än en gång under ett diskussionstillfälle som Medborgarforum i Kristinestad ordnade på onsdag kväll.

YLE - 29 mar 15 kl. 15:48

Lindholm: Framtiden ser ljus ut

Stafettdamernas brons i VM i Falun blev den här säsongens stora höjdpunkt inom finländsk skidåkning. Framtiden ser ändå ljus ut med gamla rävar som fortsätter och unga lovande åkare som år på uppgång. Skidsäsongen avslutades på söndagen med 30 kilometer för damer och 50 kilometer för herrar.

YLE - 29 mar 15 kl. 15:48

"Dålig säsong men framtiden ser ljus ut"

Stafettdamernas brons i VM i Falun blev den här säsongens stora höjdpunkt inom finländsk skidåkning. Framtiden ser ändå ljus ut med gamla rävar som fortsätter och unga lovande åkare som år på uppgång. Skidsäsongen avslutades på söndagen med 30 kilometer för damer och 50 kilometer för herrar.

Cornucopia - 20 jan 16 kl. 13:56

SAS genomförde räd mot IS i Raqqa - iklädda burka

Brittiska operatörer från specialförbandet SAS - Special Air Service - har genomfört en räd inne i IS huvudstad Raqqa och dödade en högt uppsatt IS-ledare. Detta genom att samtliga operatörer var förklädda med heltäckande burkas. Så kallad feministisk uppdragstaktik.

Nyan - 11 jul 17 kl. 13:12

Åland kan ta lärdom av svenskt falsklarm

Under söndagskvällen sändes av misstag en larmsignal ut över Stockholm. Många blev rädda och informationen var knapp, då hemsidor låg nere av överbelastningen. – Det som hände där var fel, för det ska gå ut en ”faran över–signal”, säger Rainer Åkerblom (bilden), förvaltningschef vid Statens ämbetsverk.

Skånskan - 29 jan 16 kl. 17:04

Själslig styrka lyfter ett svårt liv

Kultur och Nöje Sidney Santos lever ett hårt liv i Brasiliens kåkstäder. Efter en sjukdom i barndomen kan han inte använda sina ben att gå på. Men Sidney vägrar ge upp sin dröm om att bli capoeiramästare och att ta hand om sin son.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.