DI > Ekonomi

Tuesday, 07 July, 07:40

DI - 28 jun 20 kl. 17:00

Analytikern ser uppsida på 100 procent



Den tyska lastbilskoncernen Traton har fått ett kyligt mottagande på börsen, men för den långsiktiga investeraren finns nu en uppsida på. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Traton

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytikern, ser, uppsida, 100procent
DI - 07 okt 14 kl. 09:54

Kinnevik: Carnegie ser uppsida i Zalando

Carnegie ser uppsida i Kinnevik-innehavet Zalando."Framöver kommer Kinneviks aktie att påverkas i större omfattning av börsrörelser än tidigare till följd av börsintroduktionerna av Zalando och Rocket Internet. Men efter de initiala kursfallen i dessa två aktier, ser Carnegie en god uppsida i Kinneviks aktie", skriver banken..

Dagens PS - 30 sep 19 kl. 07:25

Börsveckans proffs ser uppsida i två aktier

Börsveckan rekommenderar köp av Instalco och Avensia i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Bravida, Haldex, MTG och Fastpartner. Installationsbolaget Instalco växlar upp förvärvstempot betänkligt i år, vilket skapar goda förutsättningar för stigande vinster de kommande åren.

Dagens PS - 06 maj 19 kl. 08:01

Tips: Di ser uppsida på 50 procent

Enligt tidningen väntar ett ”gyllene läge” när aktien vänder upp. Det är Gunnebo som åtnjuter förtroendet i en analys i Dagens Industris papperstidning. Aktien har, framgår det, haft en klen utveckling och de senaste två åren halverats.

Dagens PS - 25 nov 19 kl. 07:46

Di ser uppsida på 40 procent i Millicom

Teleoperatören Millicom, som har fallit som en sten på börsen i år, får en köprekommendation av Dagens industri. Det är bolagets förbättrade lönsamhet och kassagenerering under vd Mauricio Ramis ihop med den attraktiva värderingen som lockar till köp, uppges det under Veckans aktie. Di anser att Ramos strategiska fokus mot Latinamerika så småningom kommer börja synas även i aktiekursen.

DI - 18 mar 19 kl. 11:32

Analytikern ser köpläge i ratade aktien: ”En game changer”

Lundinbolaget har halverats på börsen de senaste åren. Men nu kan vändning snart vara här. Två stora projekt kan få rejäl fart på aktien, spår Ola Södermark på Kepler Cheuvreux som ser stor uppsida.

Affärsvärlden - 07 okt 14 kl. 10:44

Credit Suisse ser uppsida i Nokias patentportfölj

Efter gårdagens besked att Samsung Electronics betalar 1 miljard dollar i royalty till Microsoft ser Credit Suisse en uppsida i Nokias patentportfölj..

DI - 10 dec 14 kl. 07:51

Nokia: Cantor ser uppsida på 50 procent

Cantor upprepar rekommendationen köp på Nokia med en potentiell uppsida på 50 procent. Det rapporterade Barrons Blog sent i går kväll svensk tid..

Dagens PS - 12 nov 18 kl. 07:28

Nordea Fonder ser uppsida i H&M

Nordea Fonder har under det senaste året storköpt aktier i H&M, därmed har man gått emot stora svenska institutioner som Alecta och AMF som vräkt ut aktier i klädjätten. Det framgår av en artikel i Di. Nordea äger aktier för 3,6 miljarder kronor i H&M och är nu åttonde största ägare, att jämföra med 37:e för två år sedan då aktien stod i 250 kronor.

DI - 26 apr 19 kl. 12:57

Förvaltaren ser uppsida på 50 procent – sex aktier du ska köpa: ”En vinnare”

Börsen sätter nya rekord, men det finns fortfarande aktier som ska rusa rejält – om man ska tro experterna. Inte minst bland de lite mindre bolagen. Aktiestrategerna delar här med sig av sex köptips, ett med en uppsida på över 50 procent.

DI - 12 maj 20 kl. 16:18

Storbankens aktiefavoriter – ser uppsida på 50 procent

Swedbank skruvar till portföljen med sektorfavoriter. En hälsovårdsaktie bedöms ha mer än 50 procents uppsida..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Räkna med jobbiga år för jobben – det talar för och emot Sverige

Arbetsmarknaden har rört sig i raketfart nedåt under våren. Men återhämtningen kan bli klart långsammare än för andra delar av ekonomin..

DI - 15 minuter sedan

Försäljningen av plastpåsar störtdyker efter nya skatten

Försäljningen av plastkassar har minskat kraftigt sedan skatten på plastbärkassar infördes 1 maj, rapporterar SVT Nyheter..

DI - 15 minuter sedan

Handelsbanken sänker Hexagon till sälj – här är dagens rekar

Handelsbanken har sänkt sin rekommendation för Hexagon till sälj medan RBC inleder bevakning av Epiroc med rekommendationen sector perform..

DI - 30 minuter sedan

Palantir ansöker om börsnotering

Det amerikanska dataanalysbolaget Palantir, med teknikentreprenören Peter Thiel som en av grundarna, har ansökt om börsnotering..

DI - 45 minuter sedan

USA överväger förbjuda kinesiska appar som Tiktok

USA ”ser över” möjligheten att förbjuda kinesiska sociala medieappar, inklusive Tiktok..

DI - 45 minuter sedan

Indexet visar proffsens rädsla: ”Många vill köpa försäkring mot kursfall”

Det så kallade SKEW-indexet har stigit kraftigt den senaste tiden i takt med börsernas lyft, något som indikerar en sättning på marknaden….

DI - 1 timme sedan

2curex tillförs omkring 40 miljoner efter riktad emission

2curex har nu genomfört den riktade emission som aviserades på måndagskvällen och som gjordes genom accelererad bookbuilding. .

DI - 1 timme sedan

Fjärde AP-fonden ökar till 6,6 procent av aktierna i Bioinvent

Fjärde AP-fondens innehav i Bioinvent har ökat till 6,6 procent av kapital och röster..

DI - 1 timme sedan

Börserna i Kina fortsätter att stiga

Börserna i Kina fortsatte uppåt under tisdagsmorgonen medan Tokyobörsen faller tillbaka. .

DI - 1 timme sedan

Nöjesparker kräver 1,5 miljarder: ”Oansvarigt av regeringen”

Att Sveriges nöjesparker inte får öppna i sommar är i praktiken ett näringsförbud, menar parkerna, som nu begär sammanlagt 1,5 miljarder….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.



?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.