Nyan > Svenskfinland

Saturday, 04 July, 20:19

Nyan - 28 jun 20 kl. 16:04

Storseger för Åland United i Jyväskylä  Tre mål i vardera halvlek. Det blev resultatet när Åland United körde över JyPK på bortaplan i helgen.
– Det var en väldigt bra match av oss med mycket offensiv spelglädje, säger tvåmålsskytten Emelie Johansson. Åland United tog tidigt tag i taktpinnen i lördagens bortamöte mot JyPK i Jyväskylä i Nationella ligan i lördags. Det blev en het match, i dubbel bemärkelse, med högsommarvärme i luften och ett stort målkalas för bortalaget ÅU.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Åland United, Jyväskylä, JyPK, Emelie Johansson, United, Nationella, ÅU, Monica Hagströms, Rosa Maria Herreros Ossorio, Ode Fulutudilu, Fulutudilu, Nya Åland, TEXT, Jansson, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storsegerför , Åland, Unitedi , Jyväskylä
YLE - 30 aug 17 kl. 04:18

Gröna hoppas på Jyväskyläskräll i hela landet

De Gröna har vind i seglen i opinionsmätningarna och Bella Forsgrén, röstdrottning i Jyväskylä, hoppas att partiet kan ta liknande skrällsegrar i resten av landet. Men Jyväskylä har någonting som få andra städer har: en ung och utbildad befolkning. Bella Forsgrén är 25 år, studerande och sedan april invald i Jyväskylä stadsfullmäktige och medlem i stadsstyrelsen.

YLE - 25 maj 17 kl. 15:36

Ny förlust för GBK – HJK och Åland United kryssade

GBK har ännu inte lyckats samla poäng på hemmaplan i damernas fotbollsliga. Säsongens totalt åttonde nederlag och femte hemma kom då formstarka Pallokissat vann med 3–0. GBK fortsätter på sista plats i serietabellen i damernas fotbollsliga.

Nyan - 22 jul 17 kl. 12:33

Åland United är revanschsugna

FOTBOLL. Ett revanschsuget Åland United möter i dag Ilves på bortaplan.
Laget som tränades av ÅU-tränaren förra säsongen.

YLE - 07 apr 14 kl. 05:30

Ny tjänst i Jyväskylä gav var tredje långtidsarbetslös jobb

Långtidsarbetslöshet är ett kraftigt växande problem runtom i landet. Men samtidigt finns det nya metoder som effektivt hjälper personer som har varit länge utan jobb att hitta ett. Erja Lindberg är generalsekreterare för det såkallade kommunförsöket, där ett sextiotal kommuner testar sätt som kan hjälpa långtidsarbetslösa.

YLE - 17 feb 17 kl. 14:31

Få språkstuderande vill genast flytta från Vasa till Jyväskylä

Det kommer att ta tid att föra över alla språkstuderande från Vasa universitet till Jyväskylä universitet. Språkutbildningarna vid Vasa universitet har sammanlagt kring 700 studerande. Av dem har 560 anmält sig närvarande till vårterminens studier.

YLE - 04 sep 17 kl. 14:01

Polisoperation i Jyväskylä: Demonstranter försöker stoppa avvisning av afghanfamilj

Demonstranter försökte förhindra avvisningen av en afghansk familj i Salmiranta flyktingförläggning på måndagen. Polisen måste retirera och fler patruller kallas till platsen. Strax före kl.

YLE - 04 sep 17 kl. 14:01

Polisoperation i Jyväskylä slutförd: Afghanfamilj avvisad trots protester

Demonstranter försökte förhindra avvisningen av en afghansk familj i Salmiranta flyktingförläggning på måndagen. Polisen måste retirera och fler patruller kallas till platsen. Klockan 18 meddelade polisen att operationen är slutförd.

YLE - 02 feb 13 kl. 10:39

Uljas: Polisen visste om hotet i Jyväskylä

Skyddspolisen var medveten om hotet mot presentationen av boken Äärioikeisto Suomessa i Jyväskylä, skriver studenttidningen i östra Finland Uljas. Enligt Uljas hade högerextremisterna meddelat på Facebook att de överväger att skicka en delegation till presentationen. Kommentarerna skrevs på bokpresentationens evenemangssida på Facebook i medlet av januari.

YLE - 31 jul 17 kl. 08:35

Emil Lindholm nöjd trots besvikelsen i Jyväskylä: Visade att jag kan utmana de bästa

Ett av Rallyfinlands stora hopp, Emil Lindholm, gick mot en säker andraplats i JWRC-klassen i Jyväskylä i helgen. Med tre specialsträckor kvar åkte Ingåsonen ändå ut och tvingades avbryta. Trots det är Lindholm nöjd med helgen.

YLE - 18 feb 13 kl. 13:21

Jyväskylädådet: Polisen avslöjar olagligt namnregister

Polisen har gjort framsteg i utredningen kring knivdådet vid stadsbiblioteket i Jyväskylä i slutet av januari. En av de misstänkta bakom den högerextremistiska knivattacken i Jyväskylä har samlat in personuppgifter och fotografier på hundratals personer. Därmed gör han sig skyldig till personregisterbrott, meddelar polisen.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 4 timmar sedan

Sjöräddningen varnar för hård vind

– Hårda vindar är på kommande, skriver Ålands sjöräddningssällskap på sin Facebooksida. – Verkar komma sent under söndagen och blåsa rejält med kraftiga vindbyar under måndagen. Sjöräddningen uppmanar båtägare att se till sina förtöjningar och gärna lägga en extra lina medan vädret är lugnt.

Nyan - 6 timmar sedan

Malariamygga har påträffats på Åland

En mygga som har potential att sprida malaria har hittats på Åland. Det visar en kartläggning över myggläget i Finland, som har gjorts av Helsingfors universitet. .

Nyan - 10 timmar sedan

Åland United tar emot Ilves i dag

Åland United har öppnat Nationella ligan starkt. Kan laget fortsättningsvis undvika förlust i helgen? .

Nyan - 12 timmar sedan

Två gripna på basen av polislagen i natt

Polisen hade en hel del att göra igår kväll och i natt. På Svibybron påträffade de en obesiktad bil och delade ut en ordningsbot. Föraren är misstänkt för trafikförseelse.

Nyan - Igår: 18:58

”Ålandskoalition” övervägs i Belgien

Ska Ålandskoalitionen lyckas få till stånd Belgiens första fungerande regering på över 300 dagar?
Ett nytt förslag till regeringssammansättning har fått namn efter färgerna i Ålands flagga.

Jan Nolmans, politisk kommentator och EU-anställd i Bryssel, beskriver Ålandskoalitionen som en anpassning av det som tidigare kallades Sverigekoalitionen.

Nyan - Igår: 18:00

Förbud mot svall i Slottssundet

Förbud mot svall införs i Slottssundet i Sund Kastelholm, enligt beslut från Ålands landskapsregering. Förbudet införs efter att båtar har körts där så att svall har orsakat problem för boende längs med sundet. Ingen hastighetsbegränsning införs.

Nyan - Igår: 17:00

Skogsindustrier vill bygga biopanna

Ålands skogsindustrier ab anhåller om bygglov för nybyggnad av biopanna på fastighet i Godby. Biopannan skulle placeras innanför skyddsområde. Byggnadsinspektörens förslag var att grannarna ska underrättas och ges möjlighet att yttra sig innnan kommunen kan godkänna bygglovet.

Nyan - Igår: 16:12

De vill ha dina förslag

Landskapsregeringen har tillsatt tre idéutvecklingsgrupper för att komma med förslag på åtgärder för att hantera pågående kriser. .

Nyan - Igår: 15:27

Helgens V65-trav är betydelsefullt

Lördagens premiär på Ålandstravet är efterlängtad av många. Bland de tävlande finns en monsterhäst. .

Nyan - Igår: 13:26

Kulturell sprit i Åland Distillery

I dag öppnar Åland Distillery sina dörrar vid Jan Karlsgården intill Kastelholms slott. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.