Nyan > Svenskfinland

Thursday, 09 July, 21:52

Nyan - 28 jun 20 kl. 15:40

Prideparaden ordnas med säkerhetsavståndAlla ska få känna sig delaktiga i Åland Pride. Både de som deltar på plats och de som deltar på distans. Under paraden kommer man noggrant att hålla säkerhetsavstånd.
Åland Pride 2020 blir av den 24–30 augusti, trots coronapandemin. Säkerhet och hälsa prioriteras högst och därför är målet att det ska vara möjligt att ta del av allt program online.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Åland Pride, Pride, Sofia Enros, Regnbågsfyren, Folkhälsan, Rädda, Uncan, TEXT, Palmén, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prideparaden, ordnasmed , säkerhetsavstånd
YLE - 02 jun 16 kl. 19:50

Baltops-soldater landstiger i Västnyland nästa vecka

Finland och Nylands brigad står värd för ett delmoment i den marina övningen Baltops 2016. Övningen inleds på måndag i Syndalen i Hangö. Baltops är en marin övning som ordnas i Östersjöområdet varje år.

YLE - 25 aug 16 kl. 13:02

Polisen: Glöm inte skyddsglasögonen på villaavslutningen

Var försiktiga med raketerna! Varje år sker någon olycka på grund av att man slarvat med säkerheten, säger Jens Emet, kommissarie vid polisen i Jakobstad. Raketer är inga leksaker, men det förstår inte alla.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 2 timmar sedan

Barnvagnspromenad ska locka till träning

– Jag ville kombinera träning och social samvaro. Det blir lätt en bristvara när man är förälder. .

Nyan - 3 timmar sedan

Skattebetalningssäsongen inleds

I början av augusti är det skattebetalningssäsong för privatpersoner. För över 2 miljoner kunder infaller förfallodagen för fastighetsskatten eller kvarskatten under den första veckan i augusti. Båda skatterna förfaller till betalning för många kunder under veckan i fråga.

Nyan - 4 timmar sedan

Gambogi-tavla doneras till Önningebymuseet

Önningebymuseet har fått en oljemålning i donation av Jan Kåhre och Kristina Palmgren. Tavlan har titeln ”Flickor i skymningsstunden” och är ett verk av den italienska målaren Raffaello Gambogi. – Vi är naturligtvis oerhört tacksamma över denna donation.

Nyan - 6 timmar sedan

Världsomseglarna har kommit hem

Tove och Johan Kjellander har seglat världen runt. På tisdagen var de hemma i Tengsödavik i Saltvik igen. .

Nyan - 7 timmar sedan

Eckerökoncernen får statsborgen för miljonlån

Statsrådet godkände att statsborgen beviljas till ett belopp av högst 10,8 miljoner euro för Rederiaktiebolaget Eckerös lån.
Detta sker inom ramen för det garantiprogram som riktar sig till rederier som är kritiska med tanke på försörjningsberedskapen.  
Syftet är att trygga Eckerös likviditet och bolagets verksamhet tills den exceptionella situationen till följd av coronakrisen är över.

Nyan - 8 timmar sedan

Nyöppnat kafé i Västernäs

Latitude 60, heter ett nytt kafé i Mariehamn Västernäs. Kuljira Kaewsawang och Tommi Remonen slog förra veckan upp dörrarna efter en lång väntan. .

Nyan - 10 timmar sedan

Boktryckarkonsten lever på Matsmårs

Urgammal hantverkskonst ges ljus i Camilla Gunnars utställning på museigården Matsmårs i Hummersö på Föglö. .

Nyan - 11 timmar sedan

Minus 60 000 för Sund

Sunds kommun gjorde ett underskott för 2019 på 68 374,24 euro. I kommunens budget för 2020 så är det budgeterade resultatet minus 486 800 euro. Kommunens budgeterade inkomstskatter för 2020 kommer vara kraftigt lägre än vad som är budgeterat.

Nyan - 12 timmar sedan

Hälften så många flygpassagerare

Passagerarantalet minskade med över 50 procent på Mariehamns flygplats perioden januari till juni i år jämfört med samma tid förra året, enligt Finavias senaste statistik. Men det oroar inte flygplatschef Tanja Sabel. .

Nyan - 13 timmar sedan

Allt mer läkemedelsrester i avloppsvatten

Läkemedelsresterna i miljön kan minskas med effektiva metoder för rengöring av avloppsvattnet, skriver Finlands miljöcentral, Syke, i ett pressmeddelande. Befolkningstillväxten och åldrandet ökar användningen av läkemedel i Finland. Det leder till att rester från dem allt mer hamnar i avloppsvattnet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.