YA > Nyheter

Wednesday, 08 July, 09:42

YA - 28 jun 20 kl. 12:08

Babysnack i alla former är nya poddens fokusDen nystartade podden ”Babysnack” blandar allvarliga ämnen med lättsamma. I veckan reste duon bakom podden till Ystad för att intervjua mamman Merve Kacan..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Babysnack, Ystad, Merve Kacan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Babysnacki alla , formerär nya , poddens, fokus
Politologerna - 09 maj 14 kl. 08:00

Vem bestämmer i Sverige? En nätverksanalys av Fokus 100 mäktigaste

Makt är ett centralt begrepp inom statsvetenskapen, men inte helt lätt att mäta. Jag är därför fascinerad av alla sätt att försöka mäta makt, särskilt de som går bortom formella positioner. I ett tidigare inlägg försökte jag och Gissur Ó Erlingsson mäta olika former av inflytande i Göteborgs styrelser och nämnder genom nätverksanalys.

Kristianstadsbladet - 24 jun 11 kl. 06:30

Rött gummi stjäl fokus

Dunkers kulturhus till 15/1 2012.Samlingsutställningen "Passion" på Dunkers kulturhus är en fortsättning på förra årets "Dekadens" som utgick från William Hogarths bildsvit "Rucklarens väg". "Passion" utgår inte lika tydligt från en konkret förlaga, vilket gör den svagare tematiskt, utan kretsar kring mer allmänna mänskliga tillstånd som lidelse och lidande.

BT - 01 sep 11 kl. 12:42

Fokus på kompetens ger fler kvinnor i toppen

Släpp frågan om kön när det gäller representation i bolagsstyrelser. Fokusera istället på kompetens, så blir det på naturlig väg fler kvinnor. Bland annat därför att kvinnor är mer välutbildade, menar Daniel Yar Hamidi.

Dagens Media - 07 nov 19 kl. 07:58

AI-poddens recept för att bli mer AI-driven

AI-poddens programledare Ather Gattami delar med sig av sina bästa tips för att arbeta AI-drivet..

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 16 kl. 10:21

Flyktingar och miljö i fokus, men vart har alla andra frågor tagit vägen?

Medierna, speciellt public service som lever på licenspengar, måste bättre hjälpa allmänheten att väga betydelsen av olika samhällsfrågor. Det är för mycket av "en fråga i taget" och många frågor försvinner helt ur fokus under långa perioder.Vi förväntas förhålla oss till frågor som krigsflyktingar från Mellanöstern, fattiga och utsatta unga människor i Afrika som söker sig ett bättre liv i Europa, tillgängligheten och kvaliteten i sjukvården, ensamma åldringar som, förutom sjukdomar och krämpor, lider av plågsam ensamhet, makthungriga politiker och oligarker som inte skyr att utsätta oskyldig befolkning för krig och umbäranden, fördelningen av jordens resurser där den rikaste procenten äger hälften av rikedomarna, orken att betala hög skatt, miljöfr

BT - 17 jun 13 kl. 10:09

Blåser liv i stelnade former

En ringaktad disciplin tar sig an en baktalad litterär epok. Så kan man, lite tillspetsat, ange premisserna för akademiledamot Sara Danius nya bok. Disciplinen är litteraturvetenskap och allt vad den innebär med teorier och begrepp, närläsning och djupanalys.

Dagen - 14 jun 11 kl. 03:00

Barnens bästa i fokus

Att alla barn har rätt till en trygg uppväxt och goda levnadsförhållanden är närmast en självklarhet. Barnkonventionen slår också fast att det är så det ska vara. I praktiken ser det dock annorlunda ut även i välfärdslandet Sverige.

Nyheter 24 - 01 dec 11 kl. 16:00

M öppnar för bidragsredovisning - men flyttar fokus till lotterier


Sofia Arkelsten och Moderaterna har svängt igen - men vad är det egentligen de vill lagstifta om? STOCKHOLM. Redovisa bidragen - inte redovisa bidragen - redovisa bidragen igen.

Trelleborgs Allehanda - 27 aug 14 kl. 15:22

Mer fokus på ork än vikt

Tanken att lägga på sig muskler är borta.I stället har Johan Eurén fokuserat på att orka mer under brottnings-VM i Tasjkent i Uzbekistan. - Vi kan inte bygga upp honom till 130 kilo, så lösningen blev att fokusera på hans kondition, rörlighet och fotarbete, säger förbundstränaren Mohammad Babulfath.

Kristianstadsbladet - 27 aug 14 kl. 15:22

Mer fokus på ork än vikt

Tanken att lägga på sig muskler är borta.I stället har Johan Eurén fokuserat på att orka mer under brottnings-VM i Tasjkent i Uzbekistan. - Vi kan inte bygga upp honom till 130 kilo, så lösningen blev att fokusera på hans kondition, rörlighet och fotarbete, säger förbundstränaren Mohammad Babulfath.

Fler nyheter från YA

YA - 29 jun 20 kl. 09:26

Betsson gör USA-satsning

YA - 29 jun 20 kl. 09:19

Uppåt på börsen

YA - 29 jun 20 kl. 09:10

Nokia levererar 5G till Taiwan

YA - 29 jun 20 kl. 09:05

Tävling ska ta fram förorternas författartalanger

Ortens bästa poet lockade tusentals unga i landets förorter till att lyssna på poesi, men tävlingen tvingades lägga ner i brist på pengar. Nu lanseras i stället en ny tävling i samma anda..

YA - 29 jun 20 kl. 08:57

Förseningar i tågtrafiken

På grund av obehöriga i spåren är det förseningar i tågtrafiken i bland annat Ystad och Tomelilla..

YA - 29 jun 20 kl. 08:44

Många döda i båtolycka i Bangladesh

YA - 29 jun 20 kl. 08:28

Nu ökar kontrollen vid villkorlig frigivning

Längre övervakningstider, fotbojor och snabbare varningar vid misskötsel. Det är några av förändringarna när nya lagstiftningen kring villkorlig frigivning börjar gälla..

YA - 29 jun 20 kl. 08:32

20 coronafall i MLS – veckan före avspark

Den nordamerikanska fotbollsligan MLS bekräftar att 20 spelare och sex lagledare har testats positivt för covid-19. Beskedet är ett rejält bakslag för ligan, som är planerad att dra i gång den 8 juli..

YA - 29 jun 20 kl. 08:12

Han ersätter superstjärnan i Patriots

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.