YA > Nyheter

Sunday, 05 July, 12:18

YA - 28 jun 20 kl. 12:11

Då drar VA-arbetet i gång: ”Minskar vi möjligheterna att köra för fort”Med start måndag den 29 juni drar arbete med den södra delen av Södergatan igång. Gamla VA-ledningar ska bli nya, men det blir precis som på den norra delen cykelväg, smalare gatan och upphöjda korsningar..
Läs mer på YA
Läs mer om:
VA, Södergatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: drar , VA-arbeteti , gång, Minskarvi , möjligheternaatt , köra för fort
Skånskan - 20 apr 16 kl. 06:00

Sjukfrånvaro minskar inte trots insatserna

Lund Trots de pågående insatserna minskar inte sjukfrånvaron bland personalen i skolorna och förskolorna i östra Lund, men utvecklingen är bättre än i kommunen som helhet.Det framgår av en färsk rapport från barn- och skolförvaltning Lund Öster.
Under 2015 var den totala sjukfrånvaron inom förvaltningen 6,8 procent mot 6,7 procent föregående år.

YLE - 30 sep 16 kl. 13:22

Så här mycket minskar cheferna i Raseborg

Den röriga förvaltningsstadgan i Raseborg godkändes men färdig blev den inte. Vi har tittat närmare på hur det gått till och på slutresultatet- just nu. Det dokument som styr vem får göra vad inom staden, förvaltningsstadgan, godkändes sist och slutligen på måndagens (26.

SmålandsPosten - 09 dec 13 kl. 06:41

Kaos i kulturmiljöarbetet

Av länsstyrelsens svar på min debattartikel den 18 oktober anas mellan raderna att länsstyrelsens kulturmiljöarbetare håller för öronen och blundar när kaos i kulturmiljöarbetet kommer på tal, skriver Lars-Erik Englund, arkeolog. Sektorsmyndigheterna Riksantikvarieämbetet och Skogsstyrelsen, i nära samverkan med landets länsstyrelser, har arbetat i decennier med att försöka minska skadorna på fornlämningar i skogsbruket. Trots omfattande utbildnings- och informationsinsatser riktade till skogsbrukare, så saknas tydliga belägg för att skadorna minskar.

SmålandsPosten - 24 jul 14 kl. 06:24

Sabotage mot malprojekt försenar arbetet i Möckeln

Någon förstör utrustningen som används i projektet med att märka malar med radiosändare.
Därför drar arbetet ut på tiden.
– De förstör för vetenskapen, säger Peter Söderling.

BT - 11 apr 14 kl. 16:00

Vårdskador minskar inte

Trots flera åtgärder för att förbättra patientsäkerheten minskar inte antalet vårdskador. Mer än var tionde patient drabbas, vilket innebär miljardkostnader för landstingen. – Det är bekymmersamt att vi ännu inte ser några förbättringar, säger Socialstyrelsens generaldirektör Lars-Erik Holm.

HBL - 12 feb 15 kl. 08:45

RAY minskar stödet till synskadade

Förbunden för döva och synskadade drabbas när penningautomatföreningen RAY minskar på sitt understöd. Hundratals synskadade hantverkare kan mista sina jobb.Både på Finlands dövas förbund FDF och på Syns­ka­da­des Cent­ral­för­bund (SC) kommer man nu att inleda samarbetsförhandlingar efter att understödet från penningautomatföreningen RAY minskar för 2015.

SmålandsPosten - 14 nov 14 kl. 06:49

Sverige ska gå före i miljöarbetet

Vår tids ödesfråga är att bromsa och klara de klimatförändringar som pågår. Här satsar den socialdemokratiskt ledda regeringen offensivt för att Sverige ska vara ett globalt föredöme, skriver Monica Haider riksdagsledamot för Social­demokraterna. Nu har samarbetsrege­ringen under social­demokratisk ledning lämnat­ sin första budget med reformer­ som är steg på vägen mot att göra ­Sverige till ett bättre land.

YLE - 09 maj 17 kl. 13:39

Höjning av riksåttan i Vassor minskar översvämningsrisken

I juni påbörjas arbetet att höja riksväg 8:s vägbana i Vassor. En dryg 700 meter lång sträcka ska höjas för att minska översvämningsrisken vid vårflödet. Under islossningen på vårvintrarna bildas det isproppar i Vassorfjärden, med följd att vattenytan i fjärden stiger.

Trelleborgs Allehanda - 13 jan 12 kl. 06:30

Trafikolyckorna minskar med vägarbete

Foto: Bertil Ericson/Scanpix
Antalet trafikolyckor i Trelleborg och Vellinge minskade under 2011 med nästan 20 procent.
2010 var Räddningstjänsten ute på 141 trafikolyckor i Trelleborg och Vellinge. Under fjoråret sjönk trafikolyckorna till 117.

Trelleborgs Allehanda - 27 jul 12 kl. 07:00

Beslag av sprit minskar

Arkivfoto: Scanpix
Tullen i Trelleborg hittade mindre sprit, öl och cigaretter under första halvåret i år jämfört med 2011. Nya smugglingsmönster ligger bakom en del av minskningen.
Under perioden januari till juni 2011 tog tullen i Trelleborg nästan 16 500 liter sprit i beslag.

SR - 30 maj 18 kl. 16:50

Antalet anmälda arbetssjukdomar minskar

Sjukdomar orakade av arbetet, både psykiska och fysiska, minskar. Det visar ny statistik från Arbetsmiljöverket som presenterades i dag..

Fler nyheter från YA

YA - 29 jun 20 kl. 09:26

Betsson gör USA-satsning

YA - 29 jun 20 kl. 09:19

Uppåt på börsen

YA - 29 jun 20 kl. 09:10

Nokia levererar 5G till Taiwan

YA - 29 jun 20 kl. 09:05

Tävling ska ta fram förorternas författartalanger

Ortens bästa poet lockade tusentals unga i landets förorter till att lyssna på poesi, men tävlingen tvingades lägga ner i brist på pengar. Nu lanseras i stället en ny tävling i samma anda..

YA - 29 jun 20 kl. 08:57

Förseningar i tågtrafiken

På grund av obehöriga i spåren är det förseningar i tågtrafiken i bland annat Ystad och Tomelilla..

YA - 29 jun 20 kl. 08:44

Många döda i båtolycka i Bangladesh

YA - 29 jun 20 kl. 08:28

Nu ökar kontrollen vid villkorlig frigivning

Längre övervakningstider, fotbojor och snabbare varningar vid misskötsel. Det är några av förändringarna när nya lagstiftningen kring villkorlig frigivning börjar gälla..

YA - 29 jun 20 kl. 08:32

20 coronafall i MLS – veckan före avspark

Den nordamerikanska fotbollsligan MLS bekräftar att 20 spelare och sex lagledare har testats positivt för covid-19. Beskedet är ett rejält bakslag för ligan, som är planerad att dra i gång den 8 juli..

YA - 29 jun 20 kl. 08:12

Han ersätter superstjärnan i Patriots

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.