Expressen > Nyheter

Thursday, 02 July, 11:03

Expressen - 28 jun 20 kl. 07:06

Förtroendet för Löfven minskar – Kristersson uppFörtroendet för regeringen minskar.I Novus senaste mätning går Stefan Löfven ner fyra procentenheter – regeringen åtta. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Löfven, Novus, Stefan Löfven

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förtroendetför , Löfven, minskar, Kristerssonupp
Skånskan - 21 dec 15 kl. 08:24

Förtroendet för Löfven minskar

Nyheter Förtroendet för statsminister Stefan Löfven fortsätter att minska, visar DN/Ipsos nya förtroendemätning. Enligt DN/Ipsos mätning har 30 procent av de tillfråga förtroende för Löfven, en minskning med fyra procentenheter sedan den senaste mätningen i juni. Jämfört med den mätning som gjordes i december förra året har förtroende för Stefan Löfven sjunkit från 42 procent till 30 procent.

Expressen - 28 jun 20 kl. 07:06

Förtroendet för Löfven dyker – Kristersson ökar

Förtroendet störtdyker för regeringen.I Novus senaste mätning går Stefan Löfven ner fyra procent – regeringen åtta. .

Kristianstadsbladet - 08 feb 14 kl. 06:26

Reinfeldt drar ifrån Löfven


Väljarnas förtroende för Fredrik Reinfeldt (M) som statsminister ökar medan förtroendet för S-ledaren Stefan Löfven minskar.I en Sifo-mätning som Expressen publicerar säger 49 procent att de har störst förtroende för Reinfeldt på posten, jämfört med 47 procent i förra mätningen för fyra månader sedan. Siffrorna för Löfven är 32 procent mot 34 procent i förra mätningen.

BT - 08 feb 14 kl. 06:27

Reinfeldt drar ifrån Löfven

Väljarnas förtroende för Fredrik Reinfeldt (M) som statsminister ökar medan förtroendet för S-ledaren Stefan Löfven minskar. I en Sifo-mätning som Expressen publicerar säger 49 procent att de har störst förtroende för Reinfeldt på posten, jämfört med 47 procent i förra mätningen för fyra månader sedan. Siffrorna för Löfven är 32 procent mot 34 procent i förra mätningen.

Sydsvenskan - 08 feb 14 kl. 07:27

Reinfeldt drar ifrån Löfven

Väljarnas förtroende för Fredrik Reinfeldt (M) som statsminister ökar medan förtroendet för S-ledaren Stefan Löfven minskar.I en Sifo-mätning som Expressen publicerar säger 49 procent att de har störst förtroende för Reinfeldt på posten, jämfört med 47 procent i förra mätningen för fyra månader sedan. Siffrorna för Löfven är 32 procent mot 34 procent i förra mätningen.

UNT - 08 feb 14 kl. 06:26

Reinfeldt drar ifrån Löfven

Väljarnas förtroende för Fredrik Reinfeldt som statsminister ökar medan förtroendet för Stefan Löfven minskar, visar en Sifomätning i Expressen. 49 procent har störst förtroende för Reinfeldt och 32 procent föredrar Löfven.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 08 feb 14 kl. 06:28

Reinfeldt drar ifrån Löfven

Väljarnas förtroende för Fredrik Reinfeldt (M) som statsminister ökar medan förtroendet för S-ledaren Stefan Löfven minskar. I en Sifo-mätning som Expressen publicerar säger 49 procent att de har störst förtroende för Reinfeldt på posten, jämfört med 47 procent i förra mätningen för fyra månader sedan. Siffrorna för Löfven är 32 procent mot 34 procent i förra mätningen..

UNT - 12 nov 12 kl. 01:46

Reinfeldt drar ifrån Löfven

Förtroendet för statsminister Fredrik Reinfeldt (M) ökar bland väljarna. För socialdemokraternas ledare Stefan Löfven minskar det, rapporterar Yougov i sin novembermätning. Deras partier går fram båda, men mest S.

NT - 12 nov 12 kl. 01:46

Reinfeldt drar ifrån Löfven

Förtroendet för statsminister Fredrik Reinfeldt (M) ökar bland väljarna. För socialdemokraternas ledare Stefan Löfven minskar det, rapporterar Yougov i sin novembermätning. Båda partierna går fram - mest socialdemokraterna..

UNT - 06 okt 13 kl. 07:43

Stärkt förtroende för Löfven

Allt fler har större förtroende för Stefan Löfven (S) som statsminister, visar en ny Sifomätning inför kvällens partiledardebatt. Fortfarande har Fredrik Reinfeldt det största förtroendet, men gapet minskar.(TT).

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Sabuni: Vi är på väg tillbaka till fattigsverige

Liberalernas största projekt just nu är att motverka fattigdom i Sverige, det menar partiledaren Nyamko Sabuni som gästar P1-morgon.– Vi är på väg tillbaka till ett fattigsverige. Här måste vi vidta åtgärder för att se till att motverka trenden, säger Sabuni i radion.

Expressen - 1 timme sedan

Leon, 10, säljer glass – och investerar pengarna i aktier

Leon Buregren, 10, har haft olika projekt för att tjäna pengar sedan han var två år.I år har han köpt en ny båt, för egna pengar, och säljer glass till badgäster i området runt Marstrand.– Sen investerar jag pengarna i fonder och aktier, just nu bara aktier eller så investerar jag dem i exempelvis en ny båt, säger han.

Expressen - 1 timme sedan

11 hetaste paren i svensk politik

Expressens politikredaktion bjuder varje vecka på en aktuell lista. Denna gång: romanser i regeringen, i riksdagen och över partigränserna – här de elva hetaste kärleksparen i svensk politik..

Expressen - 1 timme sedan

Vändningen: Strandade charterplanet får landa

Det strandade charterplanet på Arlanda får flyga till Grekland.Resebolaget TUI har fått tillstånd att landa på Rhodos, efter att tidigare fått nej från Grekland.Två SAS-flighter till Grekland har ställts in..

Expressen - 1 timme sedan

Fridolins attack mot S och M: ”Ska vara som Jimmie”

Gustav Fridolin anklagar Socialdemokraterna och Moderaterna för att ”genomföra stora delar av SD:s politik åt dem”.Han kallar migrationskommittén ett politiskt självmord för Sveriges två största partier.”M har bestämt att Ulf ska vara lika hård som Jimmie.

Expressen - 2 timmar sedan

Minst 50 döda i jordskred i Burma

Minst 50 personer har dött i ett jordskred i Burma, enligt flera medier.Ytterligare ett dussintal kan ligga begravda..

Expressen - 3 timmar sedan

Regeringen skulle öva – valde bort äldreboenden

Redan tidigt i mars skulle socialminister Lena Hallengren, S, och Folkhälsomyndigheten öva på hur man hindrar smittan från att spridas. Men den viktiga punkten om risker för äldreboenden togs aldrig upp till diskussion, kan Expressen avslöja.Hallengren minns inte mötet.

Expressen - 3 timmar sedan

Farliga andningsskydd använda i coronavården

Under coronapandemin har flera regioner köpt in farliga andningsskydd som senare använts i äldrevård, hemtjänst och på sjukhus, avslöjar SVT:s Uppdrag granskning.– Det utbröt en pandemi. Det fanns inte lager, inte skyddsutrustning.

Expressen - 3 timmar sedan

MORGONENS NYHETER: Barn allvarligt skadat efter fall från fönster i Malmö • Över 50 000 smittade på ett dygn i USA • Farliga andningsskydd använda i coronavården

Ett litet barn har förts till sjukhus med allvarliga skador efter att ha fallit från ett fönster i Malmö.■■■För första gången har antalet nya bekräftade fall av coronaviruset i USA nått över 50 000 – på ett dygn.■■■Flera regioner har köpt in farliga andningsskydd som senare använts i äldrevård, hemtjänst och på sjukhus, avslöjar SVT:s Uppdrag granskning.

Expressen - 3 timmar sedan

Totalstopp i tågtrafiken – väntas pågå i ett dygn

Det är totalstopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund efter en olycka.Alla sträckor till och från Malmö påverkas.Enligt Trafikverket kan trafiken återupptas tidigast klockan 04 på fredagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.