DN > Opinion

Tuesday, 14 July, 11:20

DN - 28 jun 20 kl. 09:00

Ledare: Vad är egentligen Sverigedemokraterna?Vi har fortfarande en vag uppfattning om vad SD står för, men oavsett etiketter bör vi se klart på att de vill avskaffa centrala delar av. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Sverigedemokraterna, SD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LedareVad är , egentligen, Sverigedemokraterna
BT - 30 nov 14 kl. 13:29

Det är bara att vänja sig vid Sverigedemokraterna

Många politiskt intresserade tycker säkert att allt för mycket handlar om Sverigedemokraterna. Från mitt danska perspektiv kan jag bara säga: Vänj er! KÖPENHAMN.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Sverigedemokraterna har playat SVT totalt

Att Jimmie Åkesson ska vara med i Skavlan på fredag är numera lika känt som att jorden är rund, typ. I programmet kommer han bland annat berätta om att han nu, efter fem månader som sjukskriven, kommer tillbaka.
Jag har inte sett programmet, men innehållet, vad det kommer snackas om, ändrar inte faktumet att SVT gjort bort sig och svikit sitt uppdrag.

Nerikes Allehanda - 14 sep 14 kl. 05:03

TV-ledare: I dag väger din röst lika tungt som en ministers

Just i dag är din dag. Du som väljare bestämmer vilka som ska sitta i de folkvalda församlingarna i din kommun, i det som kommer att bli Region Örebro län och i riksdagen.Demokrati är inte bara att gå och rösta.

BT - 03 dec 14 kl. 17:36

Ledare: Skulden är din, Löfven!

Sverige går till extra val söndagen 22 mars. Ett sådant hade vi senast 1958, om pensionsfrågan. Nyvalet vi får igen, 57 år senare, kan i historieböckerna mycket väl komma att tillskrivas invandrings- och flyktingfrågan.

Nyheter 24 - 31 mar 11 kl. 10:03

Halva partiet lämnade sverigedemokraterna


Halva kommunföreningen lämnade sverigedemokraterna i Jimmie Åkessons hemstad Sölvesborg. Kritiken mot partiledningen är hård. BLEKINGE.

BT - 14 sep 14 kl. 20:51

BT:s ledare om Valu: Löfven, gör upp med C och FP

Efter åtta år tvingas Fredrik Reinfeldt flytta ut från sitt statsministerkontor i Rosenbad. Den förre svetsaren och IF Metall-ordföranden Stefan Löfven får tillsammans med sin hustru Ulla flytta från sin hyresrätt i Vasastan i Stockholm till Sagerska palatset. Det är den givna slutsatsen av de siffror som redovisas i SVT:s VALU-undersökning, baserad på vad 13 000 röstande svarade när de hade lämnat sina kuvert.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

8 glödheta namn som kan ta över som ledare för Kristdemokraterna

1. Ebba Busch Thor Ålder: 28 Kommunalråd i Uppsala. Gjorde snabb karriär inom Kd och var vikarierande kommunalråd redan vid 22 års ålder.

Cornucopia - 23 sep 16 kl. 09:17

SR: Sverigedemokraterna anställde rysk säkerhetsrisk som politisk sekreterare - fick sex miljoner av rysk affärsman

"Sverigevännerna", dvs Putins kuddbitarparti i riksdagen, Sverigedemokraterna, anställde en rysk säkerhetsrisk som politisk sekreterare i riksdagen. Det handlar om den sk Egor Putilov, som enligt Public Service/SR uppträder under minst fem olika namn. Mannen fick sex miljoner av en rysk affärsman dolt som en husaffär.

Sydsvenskan - 04 jul 11 kl. 00:10

"Sverigedemokraterna har misslyckats"

Sverigedemokraterna har inte lyckats påverka politiken i den riktning partiet och dess väljare önskar. Istället har deras kulturrasistiska ideologi blivit tydligare, skriver författaren Annika Hamrud.
Trots att riksdagen gjort sommaruppehåll, samlades den i fredags på ett extrainkallat möte.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Sverigedemokraterna – snart Sveriges största parti bland män?

Inte alla män – men en jäkla massa män tycker att Jimmie Åkesson och hans kamrater tillhör Sveriges bästa parti. Faktum är att SD snart kan vara landets största parti bland just män, det skriver i alla fall Aftonbladet. Det baseras på en analys som gjorts tillsammans med Sverige tycker/Inizio där de kikat vidare på en trolig utveckling för partiet.

Fler nyheter från DN

DN - Igår: 20:00

Regeringen måste tala klarspråk om Jemen

I skuggan av Syrienkrisen har inbördeskriget i Jemen utvecklats till vår tids värsta humanitära katastrof..

DN - I förrgår: 08:00

Europasamarbetet levererar i det tysta

Kortsiktiga krisåtgärder riskerar att skymma insikten om att EU:s stora fördel ligger i långsiktigt reformarbete..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.