DI > Ekonomi

Friday, 03 July, 23:04

DI - 28 jun 20 kl. 08:43

Aktien på maxnivå – ta hem vinsten efter coronarallytBolaget har blivit en coronavinnare och aktien har rusat. Men pandemin lär inte leda till någon strukturell förändring – nu är det läge att. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aktien, maxnivåta , hem, vinstenefter , coronarallyt
DI - 30 maj 19 kl. 19:00

Teckna aktien – men ta hem vinsten direkt

Med rekordlåga räntor och en het fastighetssektor blir rådet blir teckna aktier i börsdebutanten. Men ha fingret på säljknappen – om aktien klättrar snabbt bör du säkra vinsten direkt..

Dagens PS - 18 jun 18 kl. 07:01

Proffsen tar hem vinsten – hur gör du?

Börsveckan rekommenderar köp av H&M, New Wave och Global Gaming i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Sensys Gatso, Clas Ohlson, NCAB, Storytel och Byggmax samt lämnar säljråd för Inditex. Det är sista utgåvan innan sommaruppehållet.

PrivataAffärer - 29 apr 19 kl. 07:49

Börsveckan: Köp nischbanken men ta hem vinsten i produktutvecklaren

Kambi har utmärkta tillväxtmöjligheter men har också en ”skyhög” värdering och stigande kostnader. Börsveckan är tveksam till att vinsttillväxten motiverar den höga värderingen och sätter rådet avvakta. Produktutvecklingsbolaget Semcon har kommit med två rapporter sedan Börsveckan senaste köpråd och aktien har följaktligen levererat fin avkastning.

Dagens PS - 07 jun 19 kl. 07:31

Aktietips: Plocka hem vinsten i raketen

Skugga insiderpersonerna och invänta ett bättre köpläge framöver, råder AFV. Det är kylgrossisten Beijer Refs aktie som det är läge att sälja, även om aktien nu är inne i en trend som enligt Affärsvärlden ”pekar spikrakt uppåt”. Som värderingen ser ut just nu lockar inte aktien, anser AFV och rekommenderar börsplacerare att slå till senare.

Dagens PS - 02 sep 19 kl. 08:17

Di: Plocka hem vinsten i 1.200-procentare

Läge att sälja rally-aktien, anser tidningens Richard Bråse. ”Ingen annan börs-vd kommer i närheten av att leverera en lika hög avkastning till sina aktieägare”, konstaterar Bråse i en analys i tidningen. Det är blodanalysföretaget Cellavisions aktie, för övrigt veckans aktie i Dagens Industri, som det är dags att sälja efter att aktien stigit stuckit i väg upp med fantastiska 1.

PrivataAffärer - 20 jan 14 kl. 08:09

Läge ta hem vinsten i fastighetsbolaget

Bostadsutvecklaren lever i den bästa av världar med låga räntor, höga priser och bostadsbrist. Men det är dags att ta hem vinsten i aktien....

DI - 13 mar 17 kl. 10:53

Ta hem vinsten i B&B Tools

Köprekommendationen på industrigrossistfirman B&B Tools blev bra. Aktien har stigit med 39 procent. Nu är det hög tid att ta hem vinsten..

Affärsvärlden - 12 maj 17 kl. 11:32

Analytiker: Läge ta hem vinsten i värmepumpbolaget

Värmepumpbolaget Nibe fortsätter att leverera starka resultat, men aktien har gått så bra att det nu är läge att ta hem vinsten eller åtminstone inte köpa på sig fler aktier..

PrivataAffärer - 16 aug 18 kl. 14:49

THQ: ”Skyhöga förväntningar – dags ta hem vinsten”

Det skriver SvD Börsplus i en kommentar på torsdagen efter bolagets rapport som presenterades på fredagen. Analystjänsten svarar ja på sin egen fråga. Börsplus menar att det är det mycket som ska klaffa om aktien ska fortsätta stiga på några års sikt.

Dagens PS - 17 sep 18 kl. 07:20

Börsveckan cashar hem vinsten i aktie

Affärssystembolagets 24Sevenoffice har med stöd av en positiv halvårsrapport sett aktiekursen klättra med drygt 50 procent sedan Börsveckan gav köpråd för aktien i maj. Investerare prisar nu in en lönsamhet i linje med konkurrenten Fortnox på lite längre sikt. Börsveckan bedömer att det är läge att ta hem vinsten och sänker sin rekommendation till avvakta i den senaste utgåvan av tidningen..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Paypal-grundaren är USA:s ambassadör i Sverige: "Lustigt hur livet kan bli"

En förmögen imperiebyggare av privat natur, med ett brinnande intresse för geopolitik, handel och svenska teknikbolag. .

DI - 2 timmar sedan

Mutlarmet till Ericsson gällde avtal i högriskländer

Uppgiften att USA:s finansinspektion granskade 18 av Ericssons konsultaffärer i Mellanöstern i januari 2015 var allvarlig för telekomjätten….

DI - 2 timmar sedan

Di:s experter: ”Måste svida för Riksbanken”

Räntevapnet är dött – länge leve balansräkningen. ”Det är uppenbart att Riksbankens fokus kommer att ligga där kommande år..

DI - 2 timmar sedan

KI-chefen: Handlar om historiskt tapp

Konjunkturinstitutet ska sätta en prislapp på coronapandemin åt regeringen. Redan nu står det klart att det handlar om ett historiskt tapp….

DI - 3 timmar sedan

Commerzbanks ordförande avgår – vd erbjuder sig att lämna

Tyska Commerzbanks styrelseordförande Stefan Schmittmann avgår den 3 augusti medan bankens vd Martin Zielke har erbjudit sig att avgå..

DI - 3 timmar sedan

Facktoppar: Ny varselvåg hotar – förläng permitteringsstödet

Permitteringsstödet måste förlängas och beskedet brådskar – om inte fortsätter industrin att varsla under sommaren..

DI - 2 timmar sedan

Air France planerar att minska personalstyrkan med drygt 7.500 personer

Det franska flygbolaget Air France planerar att minska antalet anställda med drygt 7.500 personer till slutet av 2022..

DI - 2 timmar sedan

På tisdag tar solcellspengarna slut – stor risk du blir utan

Hälften av alla som söker stöd för att installera solceller på sina tak utesluts när bidraget nu tas bort för att ersättas med grönt….

DI - 3 timmar sedan

Färre än väntat söker statligt hyresstöd

Efter två dygn hade nästan 7.300 hyresvärdar ansökt om statligt stöd för hyresrabatter på grund av coronakrisen..

DI - 3 timmar sedan

Macron vill ut ur skuggan

Frankrikes mest populäre politiker lämnade in sin avskedsansökan och avgick under fredagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.