Sydsvenskan > Utrikes

Monday, 06 July, 08:27

Sydsvenskan - 28 jun 20 kl. 08:37

Rolling Stones hotar Trump med domstolThe Rolling Stones hotar Donald Trump med rättsliga åtgärder om han inte slutar att använda deras musik på sina kampanjmöten, skriver NME. Sedan Trump började bedriva presidentkampanj 2016 har han regelbundet spelat låtar av Rolling Stones på sina möten.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Stones, Trump, Rolling Stones, Donald Trump, NME

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rolling, Stones, hotar, Trumpmed , domstol
Helsingborgs Dagblad - 28 jun 20 kl. 08:37

Rolling Stones hotar Trump med domstol

The Rolling Stones hotar Donald Trump med rättsliga åtgärder om han inte slutar att använda deras musik på sina kampanjmöten, skriver NME. Sedan Trump började bedriva presidentkampanj 2016 har han regelbundet spelat låtar av Rolling Stones på sina möten.

SVT - 28 jun 20 kl. 08:45

Rolling Stones hotar Trump med domstol

The Rolling Stones hotar Donald Trump med rättsliga åtgärder om han inte slutar att använda deras musik på sina kampanjmöten, skriver NME..

SR - 29 jun 20 kl. 08:29

Rolling Stones vs Trump

The Rolling Stones hotar Donald Trump med rättsliga åtgärder om de inte slutar att använda Stones musik på kampanjmöten. Tillsammans med den amerikanska musikrättighetsorganisationen BMI kommer Stones jurister nu att stämma Trumps återvalskampanj om man fortsätter..

DN - 28 jun 20 kl. 09:33

Rolling Stones hotar att stämma Trump för upphovsrättsintrång

Rocklegenderna i bandet Rolling Stones hotar att stämma den amerikanska presidenten om han fortsätter att använda deras musik under sina….

NT - 01 mar 13 kl. 09:42

Rolling Stones hotar stämma musikal

Rolling Stones och producenterna bakom London-musikalen "Carnaby Street" har råkat i luven på varandra. Producenterna vill använda gruppens låt "Let's spend the night together" och har fått tillstånd från bandets förläggare, men Mick Jagger och kompani säger nu att de aldrig informerats om planerna, skriver The Independent..

Kristianstadsbladet - 28 jun 20 kl. 08:37

Rolling Stones hotar Trump med domstol

GöteborgsPosten - 28 jun 20 kl. 08:37

Stones hotar stämma Trump

The Rolling Stones hotar Donald Trump med rättsliga åtgärder om han inte slutar att använda deras musik på sina kampanjmöten, skriver.

Trelleborgs Allehanda - 25 jun 14 kl. 15:12

En sista tripp med Rolling Stones

De kickade igång turnén i Oslo med klassiker som "All down the line" och "Gimme shelter". När Rolling Stones kommer till Stockholm hoppas deras största svenska fan på sällsynta livelåtar. - Det här kan bli deras sista turné, säger Stones-kännaren Ove Tingvall.

Kristianstadsbladet - 25 jun 14 kl. 15:12

En sista tripp med Rolling Stones

De kickade igång turnén i Oslo med klassiker som "All down the line" och "Gimme shelter". När Rolling Stones kommer till Stockholm hoppas deras största svenska fan på sällsynta livelåtar. - Det här kan bli deras sista turné, säger Stones-kännaren Ove Tingvall.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Lång tid innan körsång kan genomföras normalt

Över en halv miljon svenskar sjunger i kör. Men under coronapandemin har närheten bytts mot avstånd och digital samvaro, och det dröjer innan körsångarna får sjunga ut tillsammans igen. Körsång beskrivs öka välbefinnandet – men nämns också som en risk n.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Konservativa HDZ omvalt i Kroatien

Premiärminister Andrej Plenkovic och hans HDZ får förnyat förtroende att bilda regering..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Elton John på brittiska mynt

Drottning Elisabeth får konkurrens på de brittiska mynten. Nu ska nämligen Sir Elton John pryda ett antal samlarmynt. Det brittiska myntverket meddelar att musikern ska äras med jubileumsmynt där en stråhatt, en fluga, ett par glasögon formade som noter.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

DeChambeau gav svar på tal

Stora frukostar, mer tid på gymmet och en omdiskuterad sving. Det var tre av segeringredienserna för Bryson DeChambeau, som vann helgens PGA-tävling i Detroit. – Jag ville att folk skulle få se ett annat sätt att spela, säger han.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Fjällräddare: ”Var ärlig om du har symtom”

Reserestriktionerna, flygskammen och träningstrenden gör att turisterna invaderar fjällvärlden. Fjällräddarna står redo att hjälpa till, men vädjar om att de som larmar ska vara så ärliga som möjligt med sina symtom. Allt för att fjällräddarna ska kunna.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Användning av kontanter rasar

Coronapandemin får nu tydliga effekter även för kontantanvändandet i samhället. Under våren minskade kontantuttagen med en fjärdedel, enligt nya siffror. Allt färre kontanter används och det märks också i uttagsstatistiken från landets bankomater.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

”Kändes som att hela stadion rasade”

Stefano Vecchia har varit ett utropstecken i Sirius under säsongsinledningen. Mot Örebro kom Siriusmittfältaren in efter paus och drog direkt igång den vändning som gav första hemmasegern i år för Uppsalalaget. – Skönt att komma in det direkt, men det b.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Min mormor ringer och gråter – och jag får inte komma och hjälpa till

Jonas Malm skriver om coronaviruset och att inte få träffa anhöriga..

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Drogliberal och nämndeman: ”Det känns inte alltid jättebra”

En av Lunds tingsrätts yngsta nämndemän twittrar om droger och dömer samtidigt..

Sydsvenskan - 17 timmar sedan

Indien kan gå om Ryssland i virusfall

Covidläget i Indien blir allt mer svårhanterligt. Det senaste dygnets ökning av smitto- och dödsfall i viruset är den största sedan landets första fall upptäcktes i januari. De senaste tre dagarna har över 20 000 nya fall registrerats dagligen i Indien,.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.