DI > Ekonomi

Thursday, 02 July, 08:24

DI - 27 jun 20 kl. 17:26

Börschefen klev in mitt i krisen: ”Jobbar mer än någonsin”Han tog över som chef för Stockholmsbörsen mitt i coronakrisen. Hemma roar sig Fredrik Ekström med att klippa gräset, eller snöra på sig. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholmsbörsen, Fredrik Ekström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börschefen, klevin mitt i , krisen, Jobbar, mer, än, någonsin
UNT - 3 timmar sedan

Storbygge fortsätter enligt planerna trots krisen

Trots krisen så fortskrider det stora bygget av event- och mässcentret i Arlandastad som planerat..

Sydsvenskan - 03 aug 11 kl. 06:30

"Krisen kan leda till något bra"

På tisdagskvällen godkände USA:s senat en höjning av landets skuldtak och förslaget till sparpaket. Politikernas hantering av krisen är ett stort samtalsämne på gatorna. Många New Yorkbor är oroliga och kritiska.

YLE - 10 sep 15 kl. 17:25

Fler arbetstimmar tar oss ur krisen

Vi måste jobba oss ur den ekonomiska krisen, skriver en läsare inom ramen för Fart på Finland projektet. Ekonomerna Heidi Schauman och Ralf Sund håller med. Samhället behöver flere arbetstimmar.

YLE - 23 jan 15 kl. 11:09

"Jag är fastanställd men jobbar extra på nätterna"

Flexibilitet har i flera år varit ledordet för att åtgärda arbetslösheten. Med en tillräckligt flexibel arbetsmarknad ska det finnas arbete för fler. Problemet är att flexibiliteten ofta innebär att man flexar neråt i både lön och arbetstid.

Trelleborgs Allehanda - 26 okt 16 kl. 03:00

Börschefen som odlar sitt kulturintresse

Kultur, ekonomi och samhällsintresse går hand i hand för den legendariske börschefen Bengt Rydén..

SVT - 25 mar 20 kl. 08:31

Affärschefen bakom artisternas informationskampanj: vi har nätverket för att nå ut

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, tar hjälp av svenska artister för att nå ut med krisinformation i förorter. Men initiativet kommer från mediebolaget United screens music. – Som många andra ville jag hjälpa till, och vi har nätverket för att nå ut till grupper som annars inte nås genom traditionella kanaler, säger affärschefen Georg Herlitz som initierade informationskampanjen..

Expressen - 02 jan 16 kl. 17:44

Lundell: "Jag klev in i 2015 som singel"

Sanna Lundells kärleksrelation kraschade 2014. Nu berättar hon om krisen i förhållandet med Mikael Persbrandt i "Vinter i P1". – Krossad efter 2014 års slutgiltigt förgörande stormvindar hade tagit slut och jag klev in i 2015 som singel, säger hon i programmet..

Ekonomistas - 26 mar 20 kl. 20:52

Vägen ut ur COVID-19-krisen

Många av den senaste veckans inspel kring hur vi bäst ska hantera Corona-krisen påminner om det filosofiska ”trolley-problemet”; en spårvagn rusar mot en grupp människor som kommer dö om du inte ingriper och växlar spår till ett annat där bara en person står. Vad ska du göra? Hur du än gör så blir du ansvarig för död och avvägningarna handlar om hur man väger antalet personer mot aktivt handlande eller passivitet (och i varianter av problemet om man ska värdera vissa liv, säg yngre personer, högre än andra).

Barometern - 21 nov 13 kl. 08:17

Jobbar vitt, röstar blått

Svensken röstar rött, lever blått och jobbar svart, stod det på en populär bildekal som såldes under 1980-talet.
Så sent som i valrörelsen 2006 publicerade Skatteverket en undersökning som talade om att ­svartjobbandet ökade i Sverige. Då­varande finansministern Pär Nuder (S) varnade för att hela samhällsmoralen höll på att undergrävas, GP 2/9-06.

Barometern - 21 nov 13 kl. 08:17

Jobbar vitt, röstar blått

Svensken röstar rött, lever blått och jobbar svart, stod det på en populär bildekal som såldes under 1980-talet.
Så sent som i valrörelsen 2006 publicerade Skatteverket en undersökning som talade om att ­svartjobbandet ökade i Sverige. Då­varande finansministern Pär Nuder (S) varnade för att hela samhällsmoralen höll på att undergrävas, GP 2/9-06.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Leo Vegas lanserar nytt varumärke i Finland

Bettingbolaget Leo Vegas lanserar varumärket Gogocasino i Finland. Utfallet i Sverige har hittills överträffat förväntningarna, enligt….

DI - 15 minuter sedan

Orexo lanserar två terapier i USA - en tredje i startgroparna

Orexo lanserar de digitala terapiformerna deprexis och vorvida i USA, för behandling av depression respektive alkoholmissbruk..

DI - 15 minuter sedan

McDonalds pausar återöppning av restauranger i USA

McDonalds pausar återöppningen av restauranger i USA på grund av nya ökade fall av coronaviruset..

DI - 15 minuter sedan

Camurus har genomfört riktad nyemission till rabatt på 7,4 procent

Forskningsbaserade läkemedelsbolaget Camurus har genomfört en riktad nyemission på 2 miljoner aktier till teckningskursen 150 kronor per….

DI - 30 minuter sedan

Underentreprenör åt svenska byggjättar åtalas för illegal arbetskraft

Byggbolaget Belstroj, som är stor underentreprenör åt Peab, Skanska och NCC, åtalas för brott mot utlänningslagen. ”Jag har inte sett det….

DI - 30 minuter sedan

Fed-chef varnar: Ny konkursvåg kan utlösa finanskris

En rad konkurser i spåren av coronapandemin kan fortfarande utlösa en finansiell kris, och det finns skäl för centralbanken att fortsätta….

DI - 30 minuter sedan

Enter Fonder väljer Fondabs digitala gränssnitt

Enter Fonder har i dagarna ingått ett nytt samarbete med Fondab för att erbjuda sina direktkunder en digital lösning för fondsparande bland….

DI - 45 minuter sedan

Hansa Biopharma ingår licensavtal med Sarepta

Hansa Biopharma har tecknat avtal om att ge Sarepta Therapeutics en exklusiv global licens att utveckla och marknadsföra imlifidase som….

DI - 45 minuter sedan

Hongkongs advokater oroade över säkerhetslag

Hongkongs advokatsamfund varnar för att de svepande formuleringarna i den omstridda nya säkerhetslagen undergräver stadens oberoende….

DI - 1 timme sedan

Hansa Biopharma announces exclusive agreement with Sarepta Therapeutics to develop and promote imlifidase as pre-treatment ahead of gene therapy in select indications

Hansa grants Sarepta exclusive license to develop and promote imlifidase as a potential pre-treatment prior to the administration of gene….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.