Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 05 July, 14:41

Dagens Media - 26 jun 20 kl. 15:04

Kobler tar verktyg för kontextuell annonsering till SverigeNorska Kobler lanserar sitt AI-verktyg för kontextuell annonsering på den svenska marknaden..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Sverige, Kobler, AI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kobler, tar, verktygför , kontextuell, annonseringtill , Sverige
Dagensanalys.se - 04 mar 16 kl. 13:28

6 verktyg som tar din mobila marknadsföring till nästa nivå

Mobilen är den heliga graal för oss marknadsförare. Med den här guiden kan du komma lite närmare nirvana. Vi ger dig lite inspiration till en omstuvad strategi och tipsar om verktyg som gör det roligare, enklare och mer lönsamt att satsa på mobil marknadsföring!

Dagensanalys.se - 16 maj 18 kl. 13:01

Amazon lanserar eget retargeting-verktyg för bannerannonser

E-handelsjätten Amazon fortsätter expandera sin annonsverksamhet och kommer enligt uppgifter från Bloomberg att inom kort lansera ett eget verktyg för retargeting-annonser som ska kunna konkurrera med Google och Criteo. Förra året växte Amazons annonsverksamhet med 60 % till hela 1,7 miljarder dollar (nästan 15 miljarder kronor). Nu fortsätter de sin aggressiva expansion och enligt uppgifter som Bloomberg kommit över testar Amazon just nu sitt eget verktyg som ska låta företag få ut Amazon-annonser på andra plattformar på nätet.

Supermiljöbloggen - 27 nov 18 kl. 16:55

Flytta pengarna från fossilindustrin – ett viktigt verktyg

Många inom finansbranschen hävdar att det generellt är bäst att fortsätta vara ägare i företag för att påverka dem i en hållbar riktning. Vi håller med om att det är ett viktigt verktyg vad gäller många företag, men när det gäller renodlade fossilbolag är exkludering det enda rätta. Mer än 80 procent av alla fossila tillgångar får inte brännas om vi ska klara att hålla nere uppvärmningen enligt Parisavtalets mål.

BT - 08 okt 14 kl. 21:04

TV: Så lång tid det tar för "proffs- tjuven" att bryta sig in

Varje vunnen minut är värdefull när du ska skydda ditt hem från inbrottstjuvar. I ett labb på SP testas säkerheten i dörrar och fönster. Med en våldsam kraft går Lars-Ove Johansson, tekniker på SP, loss på fönstret med en kofot.

Dagensanalys.se - 14 jun 16 kl. 12:32

Ditt hemliga kapital – hur du bäst tar hand om all data

Sitter ditt företag också på en guldgruva, som ni inte använder? Då är det dags att börja utnyttja värdet av all data som ni samlar in. Enligt IBM producerar stora globala retailers 2,5 petabit (2,5 miljoner gigabit) varje timme från konsumenters transaktioner – men endast 0,5 procent av datan blir analyserad.

Dagensanalys.se - 25 okt 17 kl. 17:20

Spelbolag tar ansvarsfullt spelande till en ny nivå

Man brukar säga att för mycket av det goda i slutändan leder till något negativt. Detta kan anammas på flera saker, men det är framför allt inom ett särskilt och omdiskuterat område som man kan uppleva nackdelarna med för mycket av det goda. I dag spelar svenskarna, och resten världen, mer än vad man har gjort tidigare.

Dagensanalys.se - 26 mar 19 kl. 01:21

Google vill hjälpa världens journalister med vassa gratis-verktyg

Google vill hjälpa världens journalister genom att tillhandahålla verktyg som ska göra det enklare att förstå läsarna och hur artiklar konsumeras. Satsning heter Google News Initiative. En av verktygen heter News Consumer Insights och ska helt enkelt göra det lättare för journalister och publicister.

Skånskan - 10 dec 18 kl. 10:02

De tar över underhållet av Pågatågen

Skåne Idag, måndag, tar franska multinationella företaget Alstom över underhållet av Pågatågen.I augusti förra året tecknade Arriva ett åttaårigt underhållskontrakt med Skånetrafiken värt cirka 1,3 miljarder kronor. Företaget Alstom var en del av det anbudet.

YLE - 10 apr 14 kl. 09:47

"Oro är ett viktigt verktyg"

Om man känner oro för en ungdom skall man lita på sin intuition och reda ut orsaken till oron med en gång. Det rådet ger Britt-Helen Tuomela-Holti från Folkhälsan som på torsdagen föreläser för personer som jobbar med ungdomar på seminarium i Vasa. - Man skall utgå från sin egen subjektiva känsla.

Cornucopia - 02 sep 15 kl. 10:04

Arméövning 2015: STA ett avgörande verktyg för övningar

Markstridsskolans träningssystem STA (stridsträningsanläggning) är ett avgörande verktyg för att inte bara göra markstridskrafternas övningar realistiska, utan också ett verktyg för att få ut mångfaldigt mer ur en övning genom att kunna göra detaljerade utvärderingar.

Som en del av måndagens studiebesök på Arméövning 2015 fick jag ta del av hur Markstridskolans träningssystem STA, stridsträningsanläggning, fungerar. Systemet hanterar hundratals fordon, pansarvärnsvapen, mineringar, indirekt eld (artilleri) och även ammunitionstillgång, vilket ger en hög realism i övningarna.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - Igår: 14:48

Veckans viktigaste branschnyheter

Massiv bojkott av Facebook, stor intervju med Netflix toppchef Lina Brouneus och Aftonbladets sparplan. Här samlar vi veckans viktigaste branschnyheter..

Dagens Media - I förrgår: 13:11

Martin Gelin: ”Informationsglappet växer under krisen”

ANALYS. USA präglas av en extrem polarisering i mediekonsumtionen. Offentligheten har kollapsat.

Dagens Media - I förrgår: 13:25

Ola Andersson: ”Coronakrisen blev jättarnas räddning”

Coronakrisen gav nätjättarna det varumärkeslyft de allt mer desperat har försökt få till de senaste åren, skriver den digitala experten Ola Andersson. Men de som lutar sig mot techbolagen i dag kan få svårt att ifrågasätta dem senare..

Dagens Media - I förrgår: 11:27

Så reagerar hjärnan på kommersiella budskap

Ett känt varumärke leder inte automatiskt till högre uppmärksamhet. Det visar en neuromarketing-studie från Bonnier News Sales. ”Många pratar om hur kommunikation påverkar hjärnan, men ingen har gjort en sån här stor studie inom området tidigare”, säger affärsutvecklingschefen Dilem Güler..

Dagens Media - I förrgår: 10:30

UPPDATERAD: Banijay Group slutför köp av Endemol Shine – oklart hur de svenska bolagen påverkas

UPPDATERAD. Banijay Group får grönt ljus och slutför jätteköpet av Endemol Shine Group. ”Affären har precis slutförts så det är för tidigt att kommentera utfallet”, säger Banijay Group på frågan om hur de svenska bolagen påverkas..

Dagens Media - I förrgår: 10:43

Hon blir chef för SVT:s lokala nyheter i norra Sverige

Den 1 september blir Nina Funke, i dag redaktionschef för SVT Nyheter Dalarna, nyhetschef för SVT:s lokala nyheter från Södertälje till Kiruna..

Dagens Media - I förrgår: 10:30

Banijay Group slutför köp av Endemol Shine

UPPDATERAD. Banijay Group får grönt ljus och slutför jätteköpet av Endemol Shine Group..

Dagens Media - I förrgår: 09:30

TU: ”Utred myndigheternas mörkande under corona”

Myndigheternas mörkande ska inte granskas av coronakommissionen. Därför begär TU en särskild utredare. ”Anmärkningsvärt att det inte ingår”, säger TU:s jurist Per Hultengård..

Dagens Media - I förrgår: 08:35

Alexander Lydecker: ”Bojkotten av Facebook skapar en viktig debatt om brand safety”

Debatten om brand safety och bojkotten av Facebook tvingar fram en säkrare annonsmiljö och ett bättre internet, skriver Alexander Lydecker, CCO på Bonnier News..

Dagens Media - I förrgår: 07:45

BBC kapar 450 tjänster

Stor omorganisation på brittiska BBC. 450 tjänster ska bort..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.