DI > Ekonomi

Monday, 06 July, 19:53

DI - 26 jun 20 kl. 13:13

Analytikern om H&M:s dyk: ”Reaktionen är orättvis”H&M:s rapport togs inte emot med öppna armar av marknaden. Aktien föll flera procent under förmiddagen. ”Jag tycker att reaktionen är. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytikernom , H&M:s, dyk, Reaktionenär , orättvis
PrivataAffärer - 14 feb 20 kl. 04:00

Tekniske analytikern: Börsen upp trots coronaviruset

I den nya podden säger Johnny Torssell att han utgår från en ”sentimentsregel” när han gör teknisk analys. – Om kursen på börsen inte går upp i samband med positiva nyheter så ska den förmodligen ned, och går det inte ned i samband med negativa nyheter, så ska kursen förmodligen upp, säger han. Johnny Torssell pekar på 2019 års negativa nyheter, till exempel handelskriget, som ändå inte lyckats sänka börsen.

VA - 21 jul 11 kl. 10:37

Scaniaktien rasar

21 juli Scania-aktien handlas rejält nedåt på förmiddagens Stockholmsbörs i spåren av rapporten för det andra kvartalet, som kom in sämre än väntat. Främst negativa valutaeffekter tyngde resultatet för Scania och drog ned bolagets rörelsemarginal till 14,4 procent, jämfört med väntade 16,6 procent. "Valutaeffekterna för Scania är stora i kvartalet.

SVT Debatt - 12 jul 13 kl. 00:09

Assange jobbar vidare, trots hetsjakten

WIKILEAKS Julian Assange har oförtrutet fortsatt sin gärning för demokratisk öppenhet och informationsfrihet från sin fristad på Ecuadors ambassad i London. Det hade varit omöjligt om det svenska journalistdrevet fått råda, skriver Al Burke, redaktör för Nordic News Network  Det har nu gått över ett år sedan Julian Assange steg in i Ecuadors ambassad i London för att undgå utlämning till Sverige och därmed, med stor sannolikhet, så småningom till USA. Assanges farhågor bekräftades då reaktionen blev häftigast just från USA, som pressade Storbritannien till att hota invadera ambassaden och ta ut Assange med våld.

BT - 16 nov 14 kl. 16:57

Putins uppbrott från G20 oroar

Höjd tillväxt, nya klimatmål och utrotning av ebola. Stora beslut till trots låg G20-mötets fokus på Rysslands Vladimir Putin - som lämnade träffen i förtid. Ett uppbrott som inte bådar gott, anser analytiker.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Utan Balkan blir EU inte helt

Det som hade prognostiserats att bli en svår kväll för Kroatiens premiärminister Andrej Plenković blev i stället en succé..

DI - 15 minuter sedan

Hennes pysselföretag tredubblade omsättningen under coronakrisen

Coronavåren har satt fart på kreativiteten i många hem. Ett av företagen som haft ett drastiskt uppsving är The Folklore Company, som….

DI - 15 minuter sedan

Stora kursrörelser på Wall Street – teknikaktier i topp

Uppgångarna på USA-börserna tilltar och halvvägs in i måndagens handel är det teknikaktier i topp..

DI - 30 minuter sedan

Boris Johnson svänger om Huawei: ”En statlig högriskleverantör”

En ”statlig högriskleverantör”. Så beskriver Storbritanniens premiärminister Boris Johnson kinesiska Huawei, som nu kan komma att stängas….

DI - 1 timme sedan

Loomis återlämnar tillstånd efter penningtvättshärvan

Kontanthanteringsbolaget Loomis återlämnar tillståndet för valutaväxlingsverksamhet i Norge efter penningtvättshärvan som uppdagades under….

DI - 1 timme sedan

Tele2 riskerar att tappa tempot med vd-bytet

På måndagsmorgonen meddelade Tele2 att vd Anders Nilsson tackar för sig och lämnar bolaget i september..

DI - 1 timme sedan

Spelet bakom vd-bytet: Så kunde Tele2 leta efterträdare i tysthet

I september tar norrmannen Kjell Morten Johnsen över Tele2 efter avgående vd Anders Nilsson..

DI - 1 timme sedan

SAS ställer in alla resor till Grekland

Alla flyg till Grekland till och med den 15 juli ställs in, meddelar SAS. Även Tui:s andra charterplan som skulle lyft på torsdag ställs in….

DI - 2 timmar sedan

Källa: Därför sprack samtalen mellan S och M

Socialdemokraterna och Moderaterna satt under den gångna helgen i intensiva, enskilda, förhandlingar om migrationspolitiken..

DI - 2 timmar sedan

Spotlightbolaget vill göra nyemission – och byta handelsplats

Spotlight-noterade Braincool avser genomföra en riktad nyemission av aktier om cirka 30 miljoner kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.