DI > Ekonomi

Monday, 06 July, 07:16

DI - 26 jun 20 kl. 12:05

Henrik Morén ny finanschef på MaxfastigheterFastighetsbolaget Maxfastigheter har anställt Henrik Morén som ny finanschef. Han ersätter Gunilla Arbell Östvik som i mitten av april. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Morén, Maxfastigheter, Henrik Morén, Gunilla Arbell Östvik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Henrik, Morénny , finanschef, Maxfastigheter
Sydsvenskan - 19 jan 15 kl. 08:11

SKF:s finanschef blir vd på Gunnebo

SKF:s finanschef Henrik Lange lämnar sin post för att bli vd för säkerhetskoncernen Gunnebo. Lange fortsätter på sin nuvarande post till senast juli 2015 och sökandet efter en efterträdare har inletts, enligt ett pressmeddelande från kullagertillverkaren."Gunnebo står inför en ny utvecklingsfas och det känns nu som rätt tillfälle för mig att kunna lämna över ledarskapet till Henrik Lange", skriver Gunnebos avgående vd Per Borgvall i en kommentar..

BT - 19 jan 15 kl. 08:09

SKF:s finanschef blir vd på Gunnebo

SKF:s finanschef Henrik Lange lämnar sin post för att bli vd för säkerhetskoncernen Gunnebo. Lange fortsätter på sin nuvarande post till senast juli 2015 och sökandet efter en efterträdare har inletts, enligt ett pressmeddelande från kullagertillverkaren. "Gunnebo står inför en ny utvecklingsfas och det känns nu som rätt tillfälle för mig att kunna lämna över ledarskapet till Henrik Lange", skriver Gunnebos avgående vd Per Borgvall i en kommentar..

DI - 08 nov 18 kl. 09:23

Henrik Lundkvist utsedd till ny finanschef för Probi

Probi har tillsatt Henrik Lundkvist som ny finanschef, med tillträde senast den 7 januari 2019..

DI - 24 okt 18 kl. 08:37

Orexo utser ny finanschef från amerikanskt dotterbolag

Orexo har utsett Joseph DeFeo till ny finanschef från 1 november 2018. Han efterträder Henrik Juuel som blir ny finanschef på det danska bolaget Bavarian Nordic..

E24 - 07 feb 12 kl. 21:38

Vestas: finanschef och vice vd avgÅr efter nedskrivningar

Vestas finanschef och vice vd Henrik Nørremark avgår efter att styrelsen under tisdagen har fått en grundlig genomgång av de förhållanden som har lett fram till de vinstvarningar som Vestas har lämnat på senare tid..

Realtid - 16 feb 12 kl. 10:40

Ny finanschef på Insplanet

Nuvarande finanschef och vice vd Henrik Ingvarsson lämnar sin post..

DI - 19 mar 12 kl. 11:14

Ny finanschef i Stora Enso

Stora Enso har utfört en del förändringar i sin ledningsgrupp. Karl-Henrik Sundström har utsetts till Storas finanschef från och med den 1 augusti 2012..

Affärsvärlden - 12 mar 13 kl. 08:32

Han blir ny finanschef på SKF

Kullagerjätten SKF har utsett Henrik Lange till vice vd och ny finanschef för koncernen. Han ersätter Tore Bertilsson som går i pension..

SvD - 19 jan 15 kl. 08:09

SKF:s finanschef blir vd på Gunnebo

SKF:s finanschef Henrik Lange lämnar sin post för att bli vd för säkerhetskoncernen Gunnebo. Lange fortsätter på sin nuvarande post till senast juli 2015 och sökandet efter en efterträdare har inletts, enligt ett pressmeddelande från kullagertillverkaren..

Helsingborgs Dagblad - 19 jan 15 kl. 08:12

SKF:s finanschef blir vd på Gunnebo

SKF:s finanschef Henrik Lange lämnar sin post för att bli vd för säkerhetskoncernen Gunnebo. Lange fortsätter på sin nuvarande post till senast juli 2015 och sökandet efter en efterträdare har inletts, enligt ett pressmeddelande från kullagertillverkaren..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Handelsbanken höjer Intrum till köp – här är dagens rekar

Handelsbanken har höjt sin rekommendation för Intrum till köp från tidigare sälj medan Goldman Sachs skruvat upp sin riktkurs för….

DI - 15 minuter sedan

Kjell Morten Johnsen ny vd för Tele2

Tele2 har utsett Kjell Morten Johnsen till ny vd från och med den 15 september. Han ersätter Anders Nilsson som beslutat sig för att avgå….

DI - 30 minuter sedan

Lundins guldbolag återstartar produktion

Lundin Gold meddelar att verksamheten vid guldgruvan Fruta del Norte i Ecuador har återstartats..

DI - 45 minuter sedan

Morgonkoll: Kraftig börsuppgång i Kina

De ledande börserna i Asien bjöd på ordentliga uppgångar under måndagen. Muntrast var det i Kina där Shanghaibörsens stiger över 4 procent..

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: USA-räntor svagt uppåt

Asienbörserna stiger på måndagen, samtidigt som USA-räntorna pekar svagt uppåt och dollarn är relativt stabil efter den amerikanska….

DI - 1 timme sedan

239 forskare: Coronaviruset är luftburet – vädjar till WHO

Hundratals forskare uppger att det finns bevis på att coronaviruset är luftburet och ber WHO revidera sina rekommendationer..

DI - 2 timmar sedan

Detta händer måndag 6 juli

På måndagen kan vi bland annat se fram emot färska kvartalssiffror från fastighetsbolaget Fabege och Wihlborgs. .

DI - 2 timmar sedan

Asienbörserna startar måndagen uppåt

Börserna i Asien inledde handelsveckan försiktigt uppåt, då investerare följer hur flera av världens ekonomier öppnar igen..

DI - 2 timmar sedan

Djursholmaren som bröt upp och flyttade till Tensta

Di TV:s ordinarie program Ekonomistudion tar en paus i sommar. I stället bjuder vi på en nyinläsning av reportageboken ”I Djursholm och….

DI - 8 timmar sedan

Sparbankerna hakar på trenden – inför robotrådgivning

Trenden kring digital rådgivning och robotförvaltning växer sig allt starkare. Nu ger sig Sparbankerna in i matchen och Handelsbanken har….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.