Realtid > Ekonomi

Tuesday, 07 July, 21:15

Realtid - 26 jun 20 kl. 08:25

H&M fortsätter diversifiera koncernens finansieringskällorKlädjätten Hennes & Mauritz redovisar en förlust före skatt på  6,2 miljarder kronor för perioden mars-maj, det andra kvartalet i företagets brutna räkenskapsår..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Hennes

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: H&Mfortsätter , diversifiera, koncernens, finansieringskällor
DI - 01 jun 12 kl. 14:09

Källor: Han blir ny toppchef i Volkswagens lastbilsverksamhet

Inköpschefen för Volkswagens bilmärke Audi, Ulf Berkenhagen, ska bli ansvarig för att koordinera inköpen bland den tyska koncernens lastbilsverksamheter, där Scania och MAN ingår..

PrivataAffärer - 07 feb 20 kl. 07:31

Svag rapport från XXL – gör stor lagernedskrivning

XXL redovisar ett underliggande ebitda-resultat, före engångsposter, på 139 miljoner norska kronor för det fjärde kvartalet 2019, framgår det av delårsrapporten. Genomsnittet av fem analytikers förväntningar låg på ett underliggande ebitda-resultat på 152 miljoner norska kronor, enligt Infronts sammanställning. För det fjärde kvartalet gör XXL en extraordinär nedskrivning av lagret om 385 miljoner norska kronor.

Supermiljöbloggen - 12 okt 15 kl. 08:09

Mattias Goldmann, Fores: ”Sluta förminska det klimatarbete som görs”

Fem punkter i Svenska kyrkans och Diakonias artikel på SMB debatt är i grunden feltänkta och försvårar ett kraftfullt och effektivt klimatarbete. Det är lätt – och viktigt – att dela Svenska kyrkans och Diakonias engagemang för klimatet (SMB debatt 10/10). Men det betyder inte att man bör omfamna deras förslag, som på åtminstone fem punkter är i grunden feltänkta och försvårar ett kraftfullt och effektivt klimatarbete.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Tele 2 tar lån av NIB

Tele 2 lånar 74 miljoner euro, cirka 620 miljoner kronor, från Nordiska investeringsbanken (NIB). Pengarna ska användas till utbyggnaden av Tele 2:s mobila nätverkskapacitet i Norge. Lånet är "ett led i Tele 2:s strävan mot diversifiering av bolagets finansieringskällor", skriver bolaget i ett pressmeddelande..

Helsingborgs Dagblad - 01 okt 12 kl. 08:58

Tele 2 tar lån av NIB

Tele 2 lånar 74 miljoner euro, cirka 620 miljoner kronor, från Nordiska investeringsbanken (NIB). Pengarna ska användas till utbyggnaden av Tele 2:s mobila nätverkskapacitet i Norge. Lånet är "ett led i Tele 2:s strävan mot diversifiering av bolagets finansieringskällor", skriver bolaget i ett pressmeddelande..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Ericsson får EIB-lån

Telekomtillverkaren Ericsson har gjort upp med Europeiska investeringsbanken (EIB) om ett lån på 500 miljoner euro som ska gå till att främja satsningar på forskning om och utveckling av bredbandsteknik, skriver Ericsson i ett pressmeddelande. Lånet, som löper i sju år från utbetalningsdagen, innebär att strukturen på Ericssons löptider i låneportföljen förlängs och att spridningen av finansieringskällor blir större. Ericsson kan få lånet utbetalat fram till april 2014..

Helsingborgs Dagblad - 11 okt 12 kl. 10:39

Ericsson får EIB-lån

Telekomtillverkaren Ericsson har gjort upp med Europeiska investeringsbanken (EIB) om ett lån på 500 miljoner euro som ska gå till att främja satsningar på forskning om och utveckling av bredbandsteknik, skriver Ericsson i ett pressmeddelande. Lånet, som löper i sju år från utbetalningsdagen, innebär att strukturen på Ericssons löptider i låneportföljen förlängs och att spridningen av finansieringskällor blir större..

Newsmill - 13 nov 12 kl. 18:23

Demokratin står inte och faller med konstnärslöner

http://www.newsmill.se/trackback/47800KD:s kulturnätverk: Det får gärna finnas offentliga finansieringskällor för många olika konstutövare.

BT - 20 mar 13 kl. 21:01

Cypern jobbar på "Plan B"

Ryska pengar är åter i fokus i krisens Cypern, sedan landets parlament vägrat godta euroländernas hårda lånevillkor. "Plan B" kan bestå av allt från kapitalkontroll, till nya lån och utförsäljningar. Bankerna i det konkursmässiga Cypern fortsätter att vara stängda över nästa helg, för att undvika att bankkunder tömmer sina konton trots att förslaget om beskattning av insatta pengar stoppades i parlamentet.

Kristianstadsbladet - 20 maj 13 kl. 09:00

Tvärnit för guldprospekteringar


Gruvnäringen drar i handbromsen, visar färska månadssiffror från branschkonsulten Intierra RMG. Inte minst gäller det guldprospekteringarna.I mars kom rapporter om borresultat från 172 guldprospekteringar, vilket kan jämföras med 382 rapporter i mars i fjol.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 2 timmar sedan

Oscar Properties stämmer Stockholm stad

Oscar Properties stämmer Stockholm stad på 182 miljoner kronor för kostnader kopplade till bostadsprojektet Gasklockan..

Realtid - 6 timmar sedan

Capital Conquest minskar i Millicom

Capital Conquest  har avyttrat aktier för 12 miljoner kronor i telekombolaget Millicom.

Realtid - 6 timmar sedan

G-Star Raw i konkurs

Klädkedjan G-Star Raw i Sverige med 80 anställda har gått i konkurs..

Realtid - 6 timmar sedan

Chef vid Riksbanken riskerar jävsåtal

Personalansvarsnämnden på Riksbanken har beslutat att inleda en utredning för att se om en av cheferna ska tilldelas en disciplinpåföljd eller om ärendet ska överlämnas till åtal..

Realtid - 5 timmar sedan

Riksgälden gissade fel på 14 miljarder

Statens betalningar resulterade i ett underskott på 56,5 miljarder kronor i juni. Riksgäldens prognos var ett underskott på 70,5 miljarder kronor..

Realtid - 8 timmar sedan

Här är de främsta finansiella rådgivarna första halvåret – stora förändringar i coronans spår

Realtid kan idag presentera analysföretaget Mergermarkets listor över de främsta M&A-rådgivarna första halvåret 2020. Förändringarna är stora – både i Sverige och världen..

Realtid - 9 timmar sedan

Gullfot skänker teckningsrätter till investeringsfond

Simris grundare och vd överför teckningsrätter till veteran inom skönhetsbranschen i pågående företrädesemission..

Realtid - 9 timmar sedan

Smart Refill lanserar digital kreditkortsansökan

Helsingborgsbaserade Smart Refill har tillstånd från Finansinspektionen släpper nu sin andra Open Banking-tjänst..

Realtid - 9 timmar sedan

Rådgivare gjorde 746 otillåtna sökningar

Rådgivaren har gjort efterforskningar om en utredning avseende sin partner, som innebar en uppenbar intressekonflikt..

Realtid - 9 timmar sedan

Baker McKenzie legal rådgivare till A.P. Moller - Maersk vid förvärvet av KGH Customs Services

Baker McKenzie agerade legal rådgivare till A.P. Moller - Maersk vid förvärvet av KGH Customs Services (KGH)..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.