Realtid > Ekonomi

Saturday, 04 July, 18:16

Realtid - 26 jun 20 kl. 07:57

Banker vinnare på Wall StreetBörserna i New York steg under torsdagen trots ökad smittspridning i södra USA och arbetslöshetssiffror som inte uppfyllde analytikers förväntningar..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Wall Street, New York, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Banker, vinnare, Wall, Street
DI - 16 okt 18 kl. 16:42

Tesla och banker lyfter Wall Street

De ledande börserna på Wall Street inledde tisdagens handel med positiva rörelser. Optimismen vägde upp för den fortsatta oro som rådde kring såväl tillväxten i Kina som relationerna mellan USA och Saudiarabien efter journalisten Jamal Khashoggis försvinnande..

DI - 13 sep 11 kl. 16:38

USA-börser: Banker lyfter Wall Street

De amerikanska börserna handlades högre efter en knapp timmas handel på tisdagen. Investerare agerade avvaktande i väntan på tecken på framsteg för att mildra den europeiska skuldkrisen. Banker och industribolag hittades i toppen..

DI - 16 jan 19 kl. 16:39

Banker lyfter Wall Street efter stark rapport från Goldman Sachs

De ledande New York-börserna stärktes på onsdagen med bland annat rapporterande banker som draglok..

Sydsvenskan - 07 okt 11 kl. 06:30

De vill ockupera Wall Street

Runt 5?000 demonstranter samlades på onsdagen i New Yorks finanskvarter för att protestera mot ekonomiska orättvisor och finansmarknadens makt.
NEW YORK.

Dagens PS - 24 aug 17 kl. 09:52

Wall Street-banker har dyster börsprognos

Ser samma mönster som strax före finanskrisens entré 2008. Flera tunga banker i USA tar nu höjd för att den starka utvecklingen på börsen närmar sig sitt slut. Det skriver Di med hänvisning till Bloomberg.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya protester vid Wall Street

Under torsdagen återupptog Ockupera Wall Street-rörelsen sina protester i New York. Natten till torsdagen svensk tid, kvällstid i New York gick ett demonstrationståg över Brooklynbron. Även i många andra städer i USA förekom demonstrationer under torsdagen.

Dagens PS - 23 aug 17 kl. 12:56

Pengayra! Nytt rekord på Wall Street

Bankdirektörerna har 48 miljarder anledningar att le brett. Bankerna på Wall Street gjorde en sammantagen vinst på 48,3 miljarder dollar, motsvarande 392 miljarder kronor, under det andra kvartalet. Det är en ökning med 10,7 procent från samma period året innan och motsvarar den högsta kvartalsvinsten någonsin, sade en talesperson för den amerikanska federala myndigheten FDIC.

Affärsvärlden - 02 apr 14 kl. 07:11

Ford vinnare på Wall Street

Wall Street stängde med uppgångar på tisdagen. Dagens statistik har setts och analyserats, och en rad månadssiffror för bilförsäljning har hunnit passera. Ford blev en vinnare..

Dagens PS - 18 sep 19 kl. 08:07

Fastigheter vinnare på Wall Street

De amerikanska börserna var upp något i väntan på den amerikanska centralbankens besked kring räntan. Federal Reserve inledde under gårdagen sitt två dagar långa penningspolitiska möte som resulterar i ett räntebesked. På den breda marknaden steg S&P 500-index med 0,26 procent till 3 005,7.

NSD - 12 okt 11 kl. 08:36

USA: Wall Street-demonstranter greps

Minst 21 personer greps i Chicago under natten till onsdagen när tusentals människor protesterade mot ekonomiska orättvisor, inspirerade av Occupy Wall Street-demonstrationerna i New York. De gripna anklagades för olaga intrång sedan de protesterat vid en årlig konferens för låneinstitut och banker på hotellet Hyatt Regency..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

WALL STREET: USA:s tio mest hatade företag

Sajten 24/7 Wall Street publicerar listan över USA:s tio mest hatade företag - som bland annat innehåller ett flygbolag, en elektronikkedja, ett nordiskt telekombolag, ett par banker och en "oväntad it-bjässe"..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - Igår: 16:25

Allras process mot Pensionsmyndigheten får fortgå

Svea Hovrätt gör samma bedömning som Stocholm tingsrätts linje och avvisar Allra Asset Managements överklagande. Det innebär att förhandlingarna mellan bolaget och Pensionsmyndigheten får fortsätta..

Realtid - Igår: 15:44

Hon är KPMG:s nya CFO

KPMG Sverige har rekryterat Liselotte Haglind som ny ekonomidirektör..

Realtid - Igår: 15:02

Lindab förvärvar plåtföretag

Ventilationstillverkaren Lindab har köpt Crenna Plåt med en omsättning på 120 miljoner kronor..

Realtid - Igår: 15:27

SBB köper norska förskolor för 4,2 miljarder

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB, har köpt en fastighetsportfölj från norska Laeringsverkstedet för 4,25 miljarder norska kronor, motsvarande 4,2 miljarder kronor..

Realtid - Igår: 12:55

Manipulerade Excelfiler och kaos på fabriken – det här handlar konflikten mellan FSN Capital och Procuritas om

Ett skönmålande av ekonomiska data som är så omfattande att det kan betraktas som bedrägligt. Till det avveckling av Kina-satsningen. Skiljedomen mellan FSN Capital och Procuritas kring försäljningen av glassutrustningstillverkaren Gram innehåller en mängd märkliga fakta..

Realtid - Igår: 10:31

Exceed Capital lägger ned

Efter Finansinspektionens ingripande mot finansbolaget Exceed Capital för en månad sedan lägger bolaget nu ned verksamheten..

Realtid - Igår: 10:06

Så kan digital teknik bidra till en levande landsbygd

Långa avstånd och liten befolkning gör behovet av digital teknik mer akut på landsbygden än i städerna. Ändå går utvecklingen mot en ökad digitalisering snabbare i städerna. Karin Witalis och Roger Tofft anser att situationen kräver en snar lösning och kommer själva med en rad förslag..

Realtid - Igår: 08:29

Insidermisstänkt lämnar Collectors styrelse

Balders finanschef Marcus Hansson lämnar Collectors styrelse med omedelbar verkan. Orsaken är den pågående insiderutredningen..

Realtid - Igår: 08:14

Assa Abloy köper nederländskt

Låsjätten Assa Abloy förvärvar nederländska Fosucura. .

Realtid - Igår: 08:05

Var fjärde svensk ångrar sent pensionssparande

Många svenskar hade velat börja spara tidigare, visar en ny undersökning. Hälften av dem mellan 36 och 45 år har ännu inte påbörjat något privat sparande. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.