DI > Ekonomi

Saturday, 11 July, 13:20

DI - 25 jun 20 kl. 21:38

USA-börserna stiger inför sluthandeln – banksektorn i tätenEfter en något sömnig dag på Wall Street har de amerikanska börserna tagit fart den senaste halvtimmen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Wall Street

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börserna, stigerinför , sluthandeln, banksektorni , täten
DI - 10 jun 19 kl. 17:41

USA-börserna stiger efter Mexiko-avtal

USA-börserna var upp efter ett par timmars måndagshandel i spåren av Donald Trumps besked i helgen om att ett avtal med Mexiko har nåtts och att det därmed inte blir importtullar på mexikanska varor. Finanssektorn utvecklades starkt, samtidigt som flera förvärv bidrog till att höja marknadstemperaturen i vissa branscher..

DI - 07 jun 19 kl. 16:14

Wall Street: Börserna stiger på hopp om räntesänkning

USA-börserna stiger på fredagen efter att förhoppningarna om en räntesänkning från Federal Reserve ökat till följd av en klart svagare jobbrapport för maj än väntat..

Cornucopia - 07 jun 16 kl. 07:40

Årshögsta på USA-börserna - Stockholmsbörsen bör stiga

Efter att ha haft stängt under gårdagen bör Stockholmsbörsen stiga igår. Främst för att husse S&P-500 steg i USA under gårdagen och stängde på årshögsta, vilket följs upp med mestadels positiva börser i de asiatiska tidszonerna.Dagschart S&P-500.

DI - 21 nov 14 kl. 16:52

USA-börserna: Dow Jones mot nya rekordnivåer

USA-börserna stiger på fredagen, där S&P 500 och Dow Jones tog sikte på nya rekordnivåer. Således hakade den amerikanska marknaden på både Europa och Asien, som steg efter att Kina sänkt sin styrränta och att Mario Draghi ingjutit förhoppningar om utökade stimulanser..

DI - 10 okt 19 kl. 22:00

USA-börserna stiger – hopp inför morgondagens Kinasamtal

De amerikanska börserna klättrade uppåt på torsdagen efter att en allt större optimism om att Kina och USA ska kunna….

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

USA-börserna vände uppåt

USA-börserna rörde sig kring nollstrecket på fredagen men vände uppåt under sluthandeln. Michiganuniversitetets index, som mäter stämningen bland amerikanska konsumenter, var en dämpande faktor. Index sjönk till 71,3 i januari från 72,9 i december.

Kristianstadsbladet - 18 jan 13 kl. 22:07

USA-börserna vände uppåt


USA-börserna rörde sig kring nollstrecket på fredagen men vände uppåt under sluthandeln. Michiganuniversitetets index, som mäter stämningen bland amerikanska konsumenter, var en dämpande faktor. Index sjönk till 71,3 i januari från 72,9 i december.

UNT - 29 jan 15 kl. 22:03

USA-börserna vände upp

USA-börserna vände upp under sluthandeln..

Cornucopia - 24 sep 19 kl. 07:16

USA-börserna återhämtade sig - uppåt i Asien

De amerikanska börserna följde efter Europa ner, men återhämtade sig mot slutet och stängde nära oförändrat. I Asien stiger börserna något under morgonen, och vi kan vänta oss en positiv initial börs i Stockholm. Tung statistik under dagen kan dock snabbt ändra det mesta.

SvD - 24 feb 16 kl. 22:11

USA-börserna vände upp

USA-börserna låg länge på minus men vände upp i den sena handeln på onsdagen. Men för banksektorn var det fortsatt trögt. En rad storbanker backade, om än inte lika mycket som dagen innan, exempelvis Citigroup och JP Morgan sjönk 0,4 respektive 0,1 procent..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Tiktok utreds – pekas ut som spionverktyg

Bannlyst av Indien och baktalad av USA. Flera länder inleder nu utredningar kring Tiktok efter att appen anklagats för censur och för att….

DI - 1 timme sedan

Jehovas vittnen kräver 25 miljoner från staten

Efter tolv år av ständiga nekanden fick Jehovas vittnen 2019 rätt till statsbidrag..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Då ska Huawei vara ute ur brittiska 5g-nät

Senast 2025 ska all utrustning från Huawei vara bortplockad från Storbritanniens nät för femte generationens mobiltelefoni, 5g..

DI - 2 timmar sedan

USA hotar Frankrike med tullar på varor för 12 miljarder

Striden om Frankrikes digitalskatt för globala teknikbjässar går vidare. Nu hotar USA med att införa tullar på franska varor värda 1,3….

DI - 2 timmar sedan

Hård press på ”snåla” Sverige inför EU-strid

Många EU-ledare vill tala ”snåla” Sverige till rätta inför striden om EU:s långtidsbudget och coronakrisstöd på det kommande toppmötet..

DI - 3 timmar sedan

Elon Musk klättrar på pengalista – passerar Buffett

Teslachefen Elon Musks tillgångar växer och han är nu världens sjunde rikaste person, enligt Bloombergs miljardärsindex..

DI - 3 timmar sedan

Trump upphäver straff för tidigare rådgivare

USA:s president Donald Trump har upphävt det fängelsestraff som den tidigare rådgivaren Roger Stone har dömts till. ”Roger Stone är nu en….

DI - 4 timmar sedan

SAS lägger ut markpersonal

SAS lägger ut all markpersonal på Sturup i Malmö och Landvetter i Göteborg till företaget Aviator, det skriver Sydsvenskan..

DI - 4 timmar sedan

Iran trotsar USA-sanktioner – utvecklar oljan

Iran tänker strunta i USA:s sanktioner och utveckla sin oljeindustri, meddelar Irans oljeminister Bijan Zanganeh i ett tv-sänt tal..

DI - 4 timmar sedan

Tele2 föll på vd-byte – här är veckans viktigaste händelser

Veckan inleddes med besked om att Tele2:s vd Anders Nilsson slutar och ersätts med Kjell Morten Johnsen, något som fick aktien att backa..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.