DI > Ekonomi

Wednesday, 08 July, 12:06

DI - 25 jun 20 kl. 20:02

Pareto: Svag rapport att vänta från Nobina i morgon – men framtiden är ljusEn svagare rapport från Nobina är att vänta för det första kvartalet i det brutna räkenskapsåret (mars-maj) 2020/2021..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nobina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pareto, Svag, rapportatt , väntafrån , Nobinai , morgon, men framtiden är ljus
DI - 30 maj 16 kl. 07:45

Rapport: Minusränta ökar ej investeringsviljan

Enligt en rapport från Intrum Justitia har negativa räntor inte lyckats stimulera investeringsviljan bland de europeiska bolagen..

Affärsvärlden - 08 feb 19 kl. 10:14

Pareto: Ta hem vinsten i Cellavision

Cellavisions kraftiga kursstigning efter torsdagsmorgonens starka rapport utgör ett bra tillfälle att ta hem vinsten och vänta på en mer attraktiv ingångspunkt. Det skriver Pareto..

PrivataAffärer - 05 sep 18 kl. 15:58

Räkna med oförändrad ränta på torsdagen

Riksbanken väntas lämna reporäntan oförändrad på -0,50 procent, för femtonde mötet i rad, vid policymötet den 5 september (räntebesked 6 september). Och det mest troliga är också att Riksbanken i stort sett upprepar budskapet från i juli om att långsamma räntehöjningar kan inledas i slutet av året. Samtliga tolv ekonomer som SME Direkt har tillfrågat räknar med att Riksbanken lämnar räntan oförändrad nu.

DI - 08 feb 19 kl. 10:13

Pareto: Ta hem vinsten i Cellavision efter överdriven kursreaktion

Cellavisions kraftiga kursstigning efter torsdagsmorgonens starka rapport utgör ett bra tillfälle att ta hem vinsten och vänta på en mer attraktiv ingångspunkt..

Cornucopia - 28 nov 13 kl. 11:16

Lånta fjädrar - omfattande fel i SOU 2013:78

I dagarna presentades rapporten Överskuldsättningen i kreditsamhället, som förklarar att det inte existerar några som helst problem med bostadslånen och att bara 2.5% av svenskarna har skulder över ca 1.8 MSEK.

DI - 12 feb 19 kl. 10:12

Pareto ger tummen ned för Hoists kvartalsrapport – sänkta estimat att vänta

Kreditvärderingsföretaget Hoist fjärde kvartal var svagt och därutöver kommer sänkta prognoser att medföra större estimatnedrevideringar. Det skriver Pareto i en snabbkommentar efter bokslutet..

Cornucopia - 28 aug 19 kl. 15:27

Varför vill man köpa obligationer med negativ ränta?

Det pratas nu om att svenska staten ska låna upp pengar på 100 år, och att samtliga svenska statsobligationer nu har negativa räntor, dvs att staten får betalt för att låna. Men varför vill någon köpa obligationer med negativ ränta? Svar nedan.

Affärsvärlden - 10 okt 12 kl. 08:53

Svag öppning att vänta

Europaterminerna indikerar en svagt negativ öppning på onsdagen. Oro för världsekonomin har hamnat på tapeten efter en rad sänkta tillväxtprognoser från IMF och Världsbanken och även från Alcoa i samband med dess rapport..

Kristianstadsbladet - 22 nov 13 kl. 08:00

Höjda hyrorslår mot vårdenenligt S-rapport

Foto: Bosse Nilsson
Nära 15 miljoner kronor av vårdpengarna går åt till höjda hyror i stället för till vård. Det hävdar Social-demokraterna i Region Skåne, som fortsätter att kritisera femklöverns planer på utförsäljning av flera fastigheter.
Som Kristianstadsbladet tidigare har berättat vill femklövern sälja ut en del av fastighetsbeståndet, bland annat där det i dag finns vårdcentraler och folktandvård i nordöstra Skåne.

Ekonomistas - 12 dec 14 kl. 11:25

Låg neutral ränta: en utmaning för penningpolitiken

Vi publicerar idag ett gästinlägg skrivet av Henrik Eriksson på Nykredit i Stockholm Ett grundläggande begrepp inom penningpolitisk teori är det om ’neutral ränta’. Enkelt uttryckt är det den räntenivå som vare sig är expansiv eller åtstramande och är således den nivå på reporäntan vi skulle välja i ett normalt konjunkturläge.[1]  I snart 5 års tid har Riksbanken vidhållit att denna neutrala ränta ligger kring 4 procent.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Är det mer värt att rädda covid-patienter än andra patienter?

Prissättningen av remdesivir ger upphov till den bredare frågan om höga läkemedelspriser i USA..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Ola Källenius på väg lägga ned Mercedes-modell

Daimlers svenska vd Ola Källenius trimmar fordonsjätten. Nu står en nedläggning av Mercedes B-klass för dörren, enligt tysk affärspress..

DI - 1 timme sedan

Walmart testinstallerar Easyfill-hyllor i Mexiko – aktien rusar

Den amerikanska detaljhandelsjätten Walmart köper två hyllor från Spotlightbolaget för utvärdering..

DI - 1 timme sedan

Azelio tecknar avsiktsförklaring med Alec Energy

Energiföretaget Azelio har tecknat en avsiktsförklaring med Alec Energy som innefattar ett samarbete över 49 megawatt installerad kapacitet….

DI - 45 minuter sedan

Hundratals H&M-butiker fortfarande stängda

H&M-gruppen har i dagsläget cirka 350 tillfälligt stängda butiker globalt på grund av coronapandemin, lika många som var stängda för knappt….

DI - 45 minuter sedan

Completion of vessel sale

With reference to the press release dated 22nd January 2020, where Navig8 Chemical Tankers Inc. declared the five-year purchase option on….

DI - 45 minuter sedan

Carnegie höjer riktkursen för Bulten till 71 kronor per aktie

Carnegie höjer riktkursen för Bulten till 71 kronor från 60 kronor. Rekommendationen köp upprepas..

DI - 30 minuter sedan

Fabege stiger efter köprekommendation

Det nyrapporterade fastighetsbolaget Fabege stiger med drygt 5 procent på onsdagsförmiddagen..

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Virusoron hämmar riskaptiten

Räntor har dragit ned sedan tisdagseftermiddagen i spåren av viss virusoro kombinerat med viss ökning i spänningarna mellan USA och Kina..

DI - 1 timme sedan

Nokia faller efter uppgifter om hotat Verizonkontrakt

Nokia sjönk 7,1 procent i den inledande onsdagshandeln, efter uppgifter om att kontraktet med amerikanska mobiloperatören Verizon är i….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.