DI > Ekonomi

Monday, 13 July, 07:13

DI - 25 jun 20 kl. 17:00

Stockholmsbörsen klart på plus inför stängningDet har varit försiktig handel på Stockholmsbörsen på torsdagen där de båda huvudindexen pendlat kring nollan under stora delar av dagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholmsbörsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsenklart på , plusinför , stängning
DI - 04 jun 20 kl. 17:27

Stockholmsbörsen mot minusstängning efter stark vecka

Stockholmsbörsen går mot en stängning på minussidan i torsdagshandeln och ser därmed ut att bryta en stark uppgångstrend under veckan..

DI - 05 jan 16 kl. 13:44

Stockholmsbörsen: Ny stängning i rött

Stockholmsbörsen inledde tisdagens halvdagshandel i klart positivt territorium. Men kurserna försvagades successivt och stängningen blev återigen i minus..

DI - 08 jan 16 kl. 18:10

Stockholmsbörsen: Ny stängning i rött

Stockholmsbörsen avslutade även fredagen negativt efter att spenderat den mesta tiden över nollstrecket. Teleoperatörer och telekommunikation hamnade på fredagens pluskonto medan veckan dominerats av oro för Kina..

DI - 25 jul 19 kl. 17:25

Stockholmsbörsen mot stängning i rött – rusning för Oscar Properties

Stockholmsbörsen ser ut att avsluta torsdagshandeln på minus efter att de europeiska börserna backat brett under eftermiddagen. Breda OMXSPI handlas ned 0,4 procent..

DI - 24 sep 15 kl. 17:46

Blytung torsdag på Stockholmsbörsen

Det blev en blodröd handelsdag på Stockholmsbörsen. Vid stängning summerades dagens ras till 2,7 procent och därmed är hela årets uppgång utraderad och lite till..

DN - 26 feb 16 kl. 18:21

Uppåt på Stockholmsbörsen

Det var glada miner på världens börser på fredagen, så också på Stockholmsbörsen. Vid stängning hade OMXS-index lyft med 0,6 procent till 477,1..

DN - 14 feb 17 kl. 18:12

Stiltje på Stockholmsbörsen

Rörelserna var små på Stockholmsbörsen. Vid stängning var OMXS-index oförändrat. Även de ledande Europabörserna höll sig kring nollstrecket..

DI - 19 jun 19 kl. 17:30

Stockholmsbörsen stänger kring nollan inför Fed-besked

En avvaktande handel präglade Stockholmsbörsen vid stängning på onsdagen inför kvällens räntebesked från den amerikanska centralbanken. Breda index OMXSPI stänger strax under nollstrecket, medan storbolagsindex avslutar upp 0,2 procent. Vårdbolaget Attendo rasade över 20 procent efter tisdagskvällens vinstvarning..

DI - 24 jan 19 kl. 17:25

Stockholmsbörsen går mot stängning på plus

Stockholmsbörsen går mot sin första stängning på plus för veckan. Med bara några minuter kvar av handeln är OMXS30 upp knappt 0,6 procent..

DI - 03 maj 19 kl. 17:25

Stockholmsbörsen går mot stängning på plus

Stockholmsbörsen går mot en stängning på plus. Vårdbolaget Attendo stiger kraftigt efter rapporten för det första kvartalet..

Ekonomistas - 17 mar 20 kl. 09:01

Borde Stockholmsbörsen stänga under Coronakrisen?

De senaste dagarna har börskurserna rasat över hela världen till följd av oro förknippad med de långtgående politiska åtgärder som flera länders regeringar har infört för att möta Coronavirusets effekter. Borde aktiebörserna stänga under en längre tid till dess att situationen har lugnat ned sig? Svaret är nej, och för detta talar både principiella och historiska skäl.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Essitys resultat som väntat – svagare försäljningstillväxt

Hygienproduktsbolaget Essity som tidigarelagt sin delårsrapport visar upp en vinst som landar ungefär där analytikernas förväntningar låg i….

DI - 10 minuter sedan

Volati lämnar omvänd vinstvarning

Industrigruppen Volati meddelar att resultat för det andra kvartalet 2020 kommer att vara bättre än vad marknaden har förväntat sig..

DI - 30 minuter sedan

Sydkoreas export fortsätter minska

Den sydkoreanska exporten minskade med 1,7 procent under de första tio dagarna i juli, jämfört med samma period 2019..

DI - 30 minuter sedan

Rekordstor uppgång i svenskarnas boprisförväntningar

SEB:s Boprisindikator ökar med rekordsiffror under juli månad efter att ha visat upp minussiffror under föregående tre månader. ”Hushållens….

DI - 45 minuter sedan

Mexiko går om Italien i antal virusavlidna

Mexiko passerar Italien på listan av länder med flest registrerade avlidna i covid-19..

DI - 45 minuter sedan

Morgonkoll: Muntert i Asien trots rekordökning av coronafall

Asienbörserna handlas högre på måndagsmorgonen trots att antalet nya coronafall i världen visade upp en rekordökning på söndagen. .

DI - 1 timme sedan

Normalstor spannmålsskörd trots pandemin – havre mer populärt

Den ovanliga våren till trots – årets spannmålsskörd blir normalstor. Ett positivt besked i tider när den svenska livsmedelsförsörjningen….

DI - 1 timme sedan

Arbetslöshetsnivån 9,0 procent i juni – stiger i alla län

Totalt var 466.000 personer, 9,0 procent av arbetskraften, inskrivna som arbetslösa på någon av landets arbetsförmedlingar i slutet av juni….

DI - 1 timme sedan

Kris i nordiska relationen oroar minister

Gränser har stängts. Hårda ord har sagts. Det nordiska samarbetet gnisslar.

DI - 1 timme sedan

Över 10.000 coronafall bland vårdpersonal i Sverige

Många läkare, sjuksköterskor och undersköterskor som har arbetat i frontlinjen under pandemin i Sverige har själva insjuknat i covid-19..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.