Dagens Media > Ekonomi

Friday, 10 July, 04:02

Dagens Media - 25 jun 20 kl. 14:51

Egmonts Facebook-byrå expanderar till DanmarkFacebook-byrån Ingager öppnar kontor i Köpenhamn efter sommaren. Det följer efter ett år med bolagets bästa resultat hittills..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Facebook, Danmark, Ingager, Köpenhamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Egmonts, Facebook-byrå, expanderartill , Danmark
YLE - 23 jan 16 kl. 11:00

Nu kom förklaringen till varför Danmark räknar sina flaggstänger

Som vanligt är verklighetens handling som hämtad direkt från tv-serien Borgen. I flera veckor har danska medier rapporterat om mysteriet med kartläggningen av de danska flaggstängerna. Nu har statsministern kommit med sin förklaring.

YLE - 30 jun 17 kl. 11:40

Alf Rehn lämnar ÅA för Danmark

Alf Rehn lämnar Åbo Akademi för att bli professor i Danmark. Rehn, som har varit professor i organisation och ledning på ÅA, meddelar i en facebook-uppdatering att han har fått en tjänst på tekniska fakulteten vid Syddansk Universitet (SDU) i Odense. SDU är Danmarks tredje största universitet.

YLE - 04 aug 15 kl. 11:40

"Ingen går efter första slaget"

Enligt Europarådets konvention ska våld mot kvinnor bekämpas kraftigare än tidigare. Kvinnovåld är ett utbrett samhällsproblem och de som vänder sig till Kvinnojouren i Jakobstad har utsatts för våld under lång tid. - Ingen går efter första slaget, säger utvecklingkoordinator Sara Mikander.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 13 timmar sedan

Nexiko gör sin första Netflix-serie

Produktionsbolaget Nexiko gör Netflixpremiär. Nästa år ska coming-of-age-serien lanseras, som ännu inte har något namn..

Dagens Media - 14 timmar sedan

G-Loots 3 tips för att lyckas med digitala kampanjer: "Allt handlar om techstack"

Rätt genomfört är datadriven marknadsföring det bästa sättet att skapa effektiva, digitala kampanjer. Inte minst i coronatider har förmågan att optimera kampanjerna ofta blivit det som fått ett företag att bära eller brista. Det skriver Jamie Smyth, tillväxtchef på G-Loot..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Readly tar svenska inredningsmagasin ut i världen

Readly inleder samarbeten med Egmont och Aller Media för att rulla ut exklusiva utgåvor av svenska inredningstidningar globalt..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Tomas Kvarnkullen lämnar Expressen för TV4

TV4 Nyheterna knyter till sig Tomas Kvarnkullen – som blir stringer i Washington D.C i samband med höstens val..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Uppsving för onlinevideo under coronapandemin

Globalt tittar man i över fyra timmar onlinevideo varje dag, men Skandinavien sticker ut – här är siffran ännu högre, enligt en rapport från Limelight Networks..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Karl-Oskar Tjernström: ”Fokusera mer på affären än på varumärket”

ANALYS. Varför drar så många företag ned på marknadsföringen i kristider – trots all fakta som säger att det är fel väg att gå? Karl-Oskar Tjernström, tidigare marknadschef på Samsung, tror sig vara svaret på spåren..

Dagens Media - Igår: 13:41

Omnicom lägger 185 miljoner på Spotifyreklam

Omnicom Media Group växlar upp inom podcasts. Att medieslaget växer snabbt och teknikutvecklingen har gjort mätningen lättare, är en del av anledningen..

Dagens Media - Igår: 13:06

IAB: ”Apples app-förändring viktig för annonsörerna”

Apple gör förändringar som påverkar intäktsgenerering från app-annonser. Konsumenter får större kontroll, men det blir svårare att göra apparna tillgängliga gratis, skriver IAB:s vd Charlotte Thür..

Dagens Media - Igår: 11:47

Mitt i-facket om ägarbytet: "Vi har blivit grundlurade"

Att nya vd:n Patrik Vincent vill avklara de fackliga förhandlingarna redan i juli riskerar att göra processen både oseriös och rättsosäker, menar Ida Leveby, som är förhandlare för SJF på Mitt i. Hon beskriver även besvikelsen över förra ägarnas hantering av tidningen: ”Rent krasst finns det en känsla av att vi har blivit grundlurade”..

Dagens Media - Igår: 08:32

Karlskoga Tidning och Karlskoga Kuriren slås ihop

De två titlarna som länge delat webb, blir nu även en gemensam printprodukt: Karlskoga Tidning -Kuriren. ”Det hade blivit läsarstorm om vi gjort detta tidigare”, säger chefredaktören Catarina Lindström till Dagens Media..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.