BT > Nyheter

Thursday, 13 August, 02:36

BT - 25 jun 20 kl. 11:02

Åtalas för två våldtäkter mot samma kvinna
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åtalas för två, våldtäktermot samma , kvinna
YLE - 14 dec 15 kl. 04:56

Antalet våldtäkter i Esbo har nästan fördubblats

Antalet våldtäkter i Esbo har nästan fördubblats från i fjol till i år. Det här visar statistik från Polisyrkeshögskolan som Yle Huvudstadsregionen har tagit del av. I fjol anmäldes 34 våldtäkter till Esbopolisen från januari till slutet av november.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Tre våldtäkter på tre dagar under StockholmsveckanKvinnan "mins för mycket"

Vecka 29, den så kallade Stockholmsveckan, då människor från hela landet i allmänhet och Stockholms festelit i synnerhet samlas i Visby, är slut för den här gången. Under helgen har tre våldtäkter anmälts i Visby, skriver Helagotland.se.

Kristianstadsbladet - 16 okt 14 kl. 14:42

Våldtäkter fortsatt vapen i Burma

Burmas armé utsätter kvinnor för våldtäkter på ett vis som beskrivs som systematiskt. Trots att landet tagit steg mot demokrati fortsätter övergreppen.
De flesta av våldtäkterna sker under militärens offensiver i regionerna Kachin och Shan i mellersta och norra delen av landet, men förekommer över hela Burma.

BT - 16 okt 14 kl. 14:42

Våldtäkter fortsatt vapen i Burma

Burmas armé utsätter kvinnor för våldtäkter på ett vis som beskrivs som systematiskt. Trots att landet tagit steg mot demokrati fortsätter övergreppen. De flesta av våldtäkterna sker under militärens offensiver i regionerna Kachin och Shan i mellersta och norra delen av landet, men förekommer över hela Burma.

Skånskan - 05 nov 16 kl. 12:12

Polisen skapar utredninggrupp efter Malmövåldtäkter

Malmö Polisen skapar en särskild utredningsgrupp efter flera grova våldtäkter mot barn och unga i Malmö. ERWP.fif(0)Till Aftonbladet.

Skånskan - 30 maj 18 kl. 10:00

33-åring frikänns från flera våldtäkter

MALMÖ Malmö tingsrätt hänvisar till Högsta domstolens beviskrav när man frikänner en 33-årig man från flera fall av våldtäkter och en grov misshandel mot en kvinna som han hade en relation med. Domaren ville dock fälla mannen.– Det ska bevisas utom rimlig tvivel att den tilltalade har gjort sig skyldig till det påstådda brottet.

BT - 18 jan 14 kl. 13:39

Stor manifestation mot våldtäkter

Medborgarplatsen i södra Stockholm har fyllts av människor som har kommit till manifestationen "Mot sexuellt våld för samtycke". Målet är att sätta press på makthavare att införa en samtyckesformulering i våldtäktslagen. En av dem som tagit sig dit är 77-åriga Laila Högdahl.

Kristianstadsbladet - 18 jan 14 kl. 13:37

Stor manifestation mot våldtäkter

Medborgarplatsen i södra Stockholm har fyllts av människor som har kommit till manifestationen "Mot sexuellt våld för samtycke". Målet är att sätta press på makthavare att införa en samtyckesformulering i våldtäktslagen.
En av dem som tagit sig dit är 77-åriga Laila Högdahl.

Expressen - 12 dec 18 kl. 21:17

26 larm om våldtäkter – polisen jagar misstänkta

"Misstänkt överfallsvåldtäkt på skolgård i Vällingby""Misstänkt våldtäkt i svarttaxi - ung kvinna hittad med trasiga kläder vid vägkant""Misstänkt överfallsvåldtäkt vid elskåp på Möllan"Expressen har granskat polisanmälningarna och följt upp nyhetsflasharna om överfallsvåldtäkter under hösten och funnit: 26 anmälda misstänkta fullbordade våldtäkter eller försök till våldtäkt utomhus på 48 dagar.Tre har hittills lett till åtal, en fällande dom. I de allra flesta polisutredningarna saknas misstänkt gärningsperson..

Helsingborgs Dagblad - 15 jul 12 kl. 11:51

Flera överfallsvåldtäkter i helger

I helgen har minst åtta överfallsvåldtäkter anmälts, varav tre gruppvåldtäkter. Under natten till lördagen våldtogs fyra kvinnor, två i Halland, en i Västervik och en i Bollnäs. Och under natten till söndagen våldtogs ytterligare en kvinna i Varberg.

BT - 18 jan 14 kl. 09:08

Stor manifestation mot våldtäkter

Flera tusen personer väntas i dag demonstrera mot sexuellt våld och för ett krav på samtycke i våldtäktslagen. – Vad har vi för andra metoder än lagen för att tala om vad som är rätt och vad som är fel? säger juridikprofessor Madeleine Leijonhufvud.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.