BT > Nyheter

Thursday, 13 August, 01:42

BT - 25 jun 20 kl. 10:10

Det känns tacksamt att ha en tillflyktsort
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det känns, tacksamtatt ha en , tillflyktsort
SVT - 17 apr 11 kl. 09:40

Kadaffi behöver tillflyktsort

Den amerikanska regeringen letar nu aktivt efter ett land som skulle kunna erbjuda Libyens diktator Kadaffi en tillflyktsort. Samtidigt fortsätter attackerna mot staden Misrata..

SVT - 25 aug 11 kl. 08:51

Hotad val hittar tillflyktsort

Den kan bli över tjugo år gammal men är nu utrotningshotad i exempelvis Östersjön. Men nu har denna lilla val hittat en tillflyktsort - Öresund. Medverkande: Kenneth Sundin, reporter Jens Peder Jeppesen, marinbiolog Kristian Vedel, marinbiolog Peter Cromstedt, fotograf.

E24 - 11 nov 11 kl. 05:46

Bernanke: amerikanska statspapper fortsatt sÄker tillflyktsort

Amerikanska statspapper är fortsatt en säker tillflyktsort för investerare efter att Standard & Poor's i augusti sänkte landets kreditbetyg..

SVT Debatt - 11 sep 13 kl. 16:26

Kyrkan är en tillflyktsort från socialism och liberalism

KYRKOVALET Svenska kyrkan och kristendomen är oupplösligt sammanflätade med vårt lands kultur och historia. Men idag påverkas kyrkan allt mer negativt av liberala och socialistiska värderingar. Svenska kyrkan måste bejaka rollen som förvaltare av det nordiska, kristna kulturarvet.

YLE - 05 maj 15 kl. 12:26

Dikten som tillflyktsort

I Kurt Högnäs dikter står landskapet i fokus, ett tillsynes odramatiskt landskap där små skeva rörelser kan bli betydelsefulla och livsavgörande. Minnet må vara ett ruckel men glömskan är dess olaga rivning.― Kurt Högnäs Dikternas jag rör sig ofta i ett obekant (för att inte säga obekvämt) och öppet landskap där utflykten, färden, resan, blir till en sinnebild för en existentiell vandring där målet är höljt i dunkel och dimma – en vaghet och osäkerhet vilar över sidorna.

SVT - 20 jul 20 kl. 11:12

Skogen har blivit en smittskyddad tillflyktsort

Under pandemin har skogen blivit en smittskyddad tillflyktsort för många svenskar. Författaren och religionshistorikern David Thurfjell har intervjuat över 70 svenskar med en nära relation till naturen. Kan träden bli vårt sällskap i en sommar av social distansering?.

UNT - 21 okt 11 kl. 11:42

Tacksamt Wienertema

Kvällens konsert vävdes runt Michaelerhuset i Wien där många av 1700-talets stora musikpersonligheter var verksamma. Ett tacksamt tema, tycker Per Åberg..

BT - 23 feb 14 kl. 08:14

"Tips mottages tacksamt"

Åtta villor i Borås har haft påhälsning av inbrottstjuvar i helgen. Polisen behöver hjälp av allmänheten för att gripa tjuvarna. Strax före klockan 22 i går kväll upptäcktes att en villa på Saxvägen i Sandared haft oönskad påhälsning.

SmålandsPosten - 19 jul 14 kl. 16:46

Tacksamt nedtonad spelstil

Vädret var strålande och ensemblen på topp när Hjälten från Toftasjön hade premiär i fredags. Linneateaterns sommarteater lockade mycket folk. I början av 1900-talet skrev duon Ernst Bach (1876-1929) och Franz Arnold (1878-1960) en rad lustspel och komedier.

GöteborgsPosten - 14 okt 17 kl. 18:56

"Det är tacksamt att spela här"

Johan Mattson fortsatte med sitt stabila spel mot Linköping – något han tackar lagkamraternas puckinnehav för. – Det är tacksamt att spela här, säger Mattsson efter 2-3-segern i Linköping..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.