PrivataAffärer > Ekonomi

Friday, 10 July, 08:52

PrivataAffärer - 15 jun 20 kl. 04:00

Insiders som handlat aktier i juniturbulensenPeter Åström, som är styrelseledamot i Enlabs, har i ett antal affärer sålt 232.000 aktier i spelbolaget. Försäljningarna gjordes den 9-12 juni. Det framgår av Finansinspektionens insynslista. Transaktionerna gjordes till kurser mellan 22,01-24,05 kr per aktie och inbringade därmed omkring 5,4 miljoner kr.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Åström, Enlabs, Finansinspektionens, Peter Åström, Holdings, Christer Nilsson, Birgitta Hagenfeldt, Hagenfeldt, Jörgen Durban, Haldex, Flera, Stefan Charette, Athanase, Nils Carlsson, Dagens, Resurs, Werdelin, Sagax, Helena Holmgren, Pricer, Helena Holmgrens, Ents Malta, Henrik Fagerlund, Nordström, Paradox, King, Munters, Magnus Lindquist, Nordic Capital

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insiderssom , handlat, aktieri , juniturbulensen
PrivataAffärer - 07 aug 15 kl. 07:00

Insiders i köptagen

Trots den skakiga börssommaren så har många av börsens insiders handlat aktier. Andelen köp under juli var i snitt 58 procent men den senaste veckan har andelen ökat och är nu uppe i 75 procent, enligt Investtechs insiderrapport....

DI - 09 dec 14 kl. 08:47

Oljebolagens insiders tankar aktier

De fallande oljepriserna har skapat gyllene köplägen bland dem amerikanska oljebolagen. Detta har bolagens själva insiders blivit medvetna om, och har därför passat på och storköpt aktier inom de egna bolagen, skriver Bloomberg..

DI - 17 mar 17 kl. 20:56

Insiders dumpar aktier i Leo Vegas

Insiders har sålt aktier för hela 68,3 miljoner kronor i spelbolaget Leo Vegas under veckan.  .

DI - 05 okt 18 kl. 10:18

Hungriga insiders tankar aktier inför rapportfloden

Börsens insiders tror på en ljus höst när nästa rapportsäsong står för dörren. De fortsatte tanka aktier i september..

PrivataAffärer - 06 sep 17 kl. 07:47

Fingerprint: Insiders dumpar aktier – aktien sänks till ”sälj”

Insiders säljer i biometribolaget och både DI och UBS sätter en säljstämpel på aktien....

PrivataAffärer - 06 maj 20 kl. 07:10

Här är insynspersonerna som handlat aktier

Vårdföretaget GHP Specialty Cares styrelseordförande Carsten Browall ha på måndagen köpt 100.000 aktier i bolaget till ett värde av 1,2 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsrapportering.

PrivataAffärer - 15 maj 20 kl. 10:36

Insynspersonerna som nyligen handlat aktier

Joachim Hallengren, som är vd för bostadsutvecklaren Bonava, köpte på torsdagen 10000 aktier i bolaget för en köpeskilling om närmare 0,4 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsrapportering. Köpet gjordes till en kurs om cirka 36,66 kronor per aktie.

DI - 24 sep 19 kl. 10:40

Amerikanska insiders dumpar aktier i snabbaste takten sedan it-bubblan

Amerikanska insynspersoner har hittills under 2019 sålt aktier i det egna bolaget i den snabbaste takten sedan år 2000..

DI - 15 maj 20 kl. 20:15

Insiders dumpar aktier i Storytel för nära 70 Mkr efter kursrallyt

På kort tid har bolagsledningen i  Storytel vräkt ut aktier på börsen. Det handlar om aktieförsäljningar för närmare 70 miljoner kronor..

DI - 25 jul 18 kl. 16:03

Dometics vd har handlat aktier för nära 38 miljoner kronor

Dometics vd Juan Vargues har köpt totalt 446.300 aktier i bolaget under perioden 23-25 juli. Aktierna har köpts i fyra transaktioner för 81:69 till 86:50 kronor styck, och totalt är transaktionerna värda knappt 38 miljoner kronor..

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 15 minuter sedan

Omvänd vinstvarning från Intrum

Enligt Infronts analytikersammanställning från i början av maj räknade analytikerna med ett justerat rörelseresultat på 892 miljoner kr i det andra kvartalet. ”Under andra halvan av andra kvartalet har vi sett en relativt snabb återgång mot ett normalläge i de 24 europeiska marknader som vi är verksamma i. Detta har möjliggjort en starkare utveckling av vår verksamhet och högre inkasseringsnivåer jämfört med våra tidigare interna förväntningar.

PrivataAffärer - 45 minuter sedan

Atrium Ljungberg något sämre än väntat

Hyresintäkterna uppgick till 579 miljoner kr. Det kan jämföras med förväntade 590 miljoner. Driftöverskottet från fastighetsförvaltningen uppgick till 376 miljoner kr.

PrivataAffärer - 30 minuter sedan

NP3 höjde förvaltningsresultatet

Driftsöverskottet uppgick till 202 miljoner kr (179). Förvaltningsresultatet blev 136 miljoner kr (122). Värdeförändringar på fastigheter var 15 miljoner kr (63).

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Nettosparandet i fonder ökade i juni

Den samlade fondförmögenheten i Sverige ökade under månaden med 78 miljarder kr och uppgick vid halvårsskiftet till 4.776 miljarder. I juni nysparades totalt 11,9 miljarder kr i fonder.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

KO stämmer kommunalt energibolag

En konsument som tecknar ett elavtal med det kommunala energibolaget Sundsvalls Energi och väljer rörligt elpris kan välja ett avtal med tolv månaders uppsägningstid. Avtalet marknadsförs med en rabatt, men rabatten är bara 2 öre per kilowattimme. För en månads förbrukning motsvarar rabatten för en lägenhet runt 3 kr och för en villa runt 30 kr.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Allt fler svenskar börjar med daytrading

Trots en tråkig börsvår ökar intresset för börsen och ekonomifrågor. Idag kan man följa många traders via kanaler i sociala medier. I flera olika podcaster kan man höra traders berätta om läget på börsen och vilka bolag de tror på (eller inte tror på).

PrivataAffärer - 19 timmar sedan

Pictet överviktar Europa och euron

Andra halvåret fortsätter präglas av lägre vinster för företagen och ovisshet på marknaderna. Centralbankerna fortsätter därför med att utfärda stora lättnadsåtgärder för att hjälpa till att stabilisera ekonomin. Det anser Pictets chefsstrateg Luca Paolini i den nyligen publicerade månadsbarometern för juli för den internationella schweiziska banken Pictet.

PrivataAffärer - 21 timmar sedan

Analytiker: Maj blir kanske botten i stället för april

”Det var lite svagare än jag räknat med. Jag hade trott att den skulle plana ut, men nu sjönk den i stället 1,5 procent. Det finns dock fortsatt en uppåtrisk för vår prognos att BNP kommer att falla 9 procent under andra kvartalet och Riksbanken som har en liknande prognos”, säger Olle Holmgren, ekonom vid SEB.

PrivataAffärer - 23 timmar sedan

SCB: Konsumtionen sjönk nästan 10 procent i maj

Jämfört med månaden före steg konsumtionen 1,2 procent, i säsongsrensade värden. Under tremånadersperioden till och med april sjönk konsumtionen 8,3 procent jämfört med samma period föregående år. Den branschgrupp som påverkade hushållskonsumtionen negativt var transporter och detaljhandel med och service av motorfordon, som minskade med 28,7 procent i fasta priser Den branschgrupp som påverkade hushållskonsumtionen positivt var bostad, elektricitet, gas och uppvärmning, som ökade med 1,6 procent i fasta priser I april sjönk hushållens konsumtion med reviderade -10,7 procent jämfört med samma månad året före (-10,0).

PrivataAffärer - 23 timmar sedan

Betting: Kepler upprepar köp i sektorn

Kindreds riktkurs höjs till 80 kr, från 78 kr. ”Efter Kindreds starka preliminära uppdatering för det andra kvartalet har vi höjt våra uppskattningar avsevärt för 2020 då den negativa effekten på sportbetting har varit lägre än väntat samtidigt som kostnadsbesparingarna också gett resultat”, skriver analyshuset. Betsson höjs samtidigt till 73 kr, från 65 kr.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.