BLT > Nöje

Wednesday, 23 January, 10:06

BLT - 12 jan 11 kl. 09:31

Alla vill bli recenserade men ingen vill ha kritikDet har uppsttt ett revykrig i Blekinge, lser jag i konkurrenttidningen. Orsaken r att TV-journalisten Martin Hult, som ledamot av P4 Blekinges revyjury, sger sitt hjrtas mening om revyerna.
? Byt ut honom, krver teaterproducenten och politikern Hkan Robertsson frn Ronneby i artikeln i Sydstran, som sjlv ftt en slng av recensionssleven.
?
Läs mer på BLT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla vill bli recenserademen ingen vill ha , kritik
BLT - 12 jan 11 kl. 09:31

Alla vill bli recenserade men ingen vill ha kritik

Det har uppstått ett revykrig i Blekinge, läser jag i konkurrenttidningen. Orsaken är att TV-journalisten Martin Hult, som ledamot av P4 Blekinges revyjury, säger sitt hjärtas mening om revyerna. ?

DN - 24 nov 11 kl. 14:45

Tidning recenserade inställd George Michael-konsert

Ibland kan saker och ting gå för snabbt. Som för den österrikiske tidningen Krones reporter, som recenserade måndagens George Michael-konsert trots att den ställdes in..

Västerbottens Folkblad - 18 aug 15 kl. 20:07

Recenserade natten i fyllecell

Förra veckan fick polisen i Västerbotten ett oväntat mejl. En person som hade hamnat i fyllecell skickade dagen efter ett mejl till polisen i Västerbotten – och recenserade nattens vistelse. Polisen Micael Säll Lindahl la ut mejlet på twitter och hälsade också att det var ”skönt med konstruktiva kunder :-)”.

SmålandsPosten - 12 dec 17 kl. 18:00

Hallå där... SMP:s Kaj Wickbom, som recenserade första ”Star wars”-filmen.

...Kaj Wickbom, 74, som recenserade den allra första ”Star wars”–filmen i Smålandsposten för ganska exakt 40 år sedan..

Sydsvenskan - 27 dec 18 kl. 17:10

Handbollens framtid recenserade Lundaspelen

Handbollens framtid recenserade Lundaspelen - efter deras första deltagande..

YLE - 03 okt 14 kl. 18:00

Föga förståelse för Haglunds kritik av pensionsuppgörelsen

Regeringen har inga som helst planer på att riva upp pensionsöverenskommelsen. Det sade statsminister Alexander Stubb (Saml) i dag. Det är regeringskollegan SFP:s ordförande Carl Haglund som har krävt att regeringen gör ändringar i uppgörelsen.

Sydsvenskan - 30 jan 12 kl. 06:30

Pagrotsky riktar kritik mot ­utrikesministern

Leif Pagrotsky (S) riktade på söndagen kritik mot regeringen och ­utrikesminister Carl Bildt när han talade i Malmös synagoga till minnet av Förintelsen. -?Han har inte med ett enda ord berört utvecklingen i Ungern, sade han.

Skånskan - 19 aug 16 kl. 14:00

Ny skolledning efter kritik och viteshot

STAFFANSTORP
Efter viteshot och svidande kritik från Skolinspektionen har Baldersskolan fått ny ledning inför hösten. I början av sommaren tog utbildningschef Stina Hansson beslutet att skolan behövde en ny rektor som kan ta utvecklingsarbetet till en ny nivå. – Viteshot på 600 000 kronor och den kritik skolan fick visar på stora brister och vi ser mycket allvarligt på det.

Skånskan - 28 mar 18 kl. 16:35

Fritzon underkänner revisorernas kritik

Region Skånes revisorer riktar allvarlig kritik mot regionstyrelsens sätt att hantera ekonomin och målen för verksamheten 2017.
– Jag underkänner grunden för revisorernas granskning, kontrar Henrik Fritzon (S), regionstyrelsens ordförande.Det är andra året som revisionen laddar med samma kritik.

Kristianstadsbladet - 01 jun 11 kl. 06:30

Kritik från KU kritiserar kulturministern

Kulturministern får kritik av ett oenigt Konstitutionsutskott för hanteringen av förhandsgranskningen av nya public service-tjänster.
STOCKHOLM. Visserligen skriver KU att förhandsgranskningen inte strider mot grundlagens censurförbud men samtidigt får regeringen kritik för att beredningen av ärendet var bristfällig.

Fler nyheter från BLT

BLT - 15 minuter sedan

Peter Salander: ”Ingenting bör byggas på västra sidan av Piren”

Med denna slutreplik av BLT:s arkitekturkrönikör låter vi debatten om Östra Piren i Karlshamn tills vidare söka sig andra forum än kultur- och nöjessidorna. Tidigare inlägg har publicerats 22/12, 8/1, 14/1, 17/1, 19/1..

BLT - 19 timmar sedan

Frej Larsson skriver på för bokningsbolag

Rapparen, och numera även författaren, från Ronneby Frej Larsson, har skrivit kontrakt med bokningsbolaget United Stage..

BLT - 15 jan 19 kl. 00:00

Debatten om Östra Piren fortsätter

Kultur- och nöjessidan har fått in ytterligare ett inlägg med anledning av den krönika arkitekten Peter Salander skrev innan jul. Samuel Henningsson är verkställande direktör på Netport och i det här sammanhanget även projektledare för etapp 5 på Östra Piren i Karlshamn. .

BLT - I förrgår: 00:00

Ingemar Lönnbom: ”Hej kulturministern, glöm inte de vuxna, glöm inte Sydsverige!”

Sveriges nya kulturminister heter Amanda Lind och är miljöpartist. Hon ska ingå i en regering som åtminstone delvis ska föra en liberal politik. Många inom kultursektorn är spända på hur det ska gå..

BLT - Igår: 22:00

Sämre ekonomi för biograferna

Biograferna har har fått mindre marginaler sedan momshöjningen på biobiljetter infördes 2017. Detta enligt en rapport från Filmregion sydost som släpptes i december..

BLT - 19 jan 19 kl. 10:00

Sorgen är fjäderlätt men prosan väger tungt

Caroline Albertine Minors noveller fängslar och kryper och under skinnet, tycker recensenten Lisa Marques Jagemark..

BLT - 17 jan 19 kl. 21:15

Patrik Lundberg lämnar ett drömjobb för ett annat

Han drömde i tjugo år om att få skriva i Aftonbladet. Patrik Lundberg från Sölvesborg har fått leva sin dröm i fem år. Men den läsare som i fortsättningen vill ta del av hans krönikor måste byta till Expressen.

BLT - 17 jan 19 kl. 11:27

Lars Hasselgren: Inte en skattekrona i etapp 5!

Moderaten Lars Hasselgren går här i ett avslutande svaromål gentemot vår arkitekturkrönikör Peter Salander i debatten om planerna för Östra Piren i Karlshamn och det slopade kulturhuset..

BLT - 08 jan 19 kl. 00:00

De är först ut konståret 2019

Följ med på en liten konstrunda som kan liva upp en grå januaridag! De välkända konsthallarna i Sölvesborg och Ronneby kommer snart att öppna ciderflaskorna till årets första vernissager. Under tiden har några mindre utställningar redan öppnat..

BLT - 12 jan 19 kl. 19:00

Nu visar hon sitt Sanna jag

Deckardrottningen Camilla Läckberg bidrar med manus när Sanna Nielsen gör sin självbiografiska krogshow. Den 25 januari är det premiär..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.