BLT > Nöje

Wednesday, 17 October, 00:30

BLT - 12 jan 11 kl. 09:31

Alla vill bli recenserade men ingen vill ha kritikDet har uppsttt ett revykrig i Blekinge, lser jag i konkurrenttidningen. Orsaken r att TV-journalisten Martin Hult, som ledamot av P4 Blekinges revyjury, sger sitt hjrtas mening om revyerna.
? Byt ut honom, krver teaterproducenten och politikern Hkan Robertsson frn Ronneby i artikeln i Sydstran, som sjlv ftt en slng av recensionssleven.
?
Läs mer på BLT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla vill bli recenserademen ingen vill ha , kritik
BLT - 12 jan 11 kl. 09:31

Alla vill bli recenserade men ingen vill ha kritik

Det har uppstått ett revykrig i Blekinge, läser jag i konkurrenttidningen. Orsaken är att TV-journalisten Martin Hult, som ledamot av P4 Blekinges revyjury, säger sitt hjärtas mening om revyerna. ?

DN - 24 nov 11 kl. 14:45

Tidning recenserade inställd George Michael-konsert

Ibland kan saker och ting gå för snabbt. Som för den österrikiske tidningen Krones reporter, som recenserade måndagens George Michael-konsert trots att den ställdes in..

Västerbottens Folkblad - 18 aug 15 kl. 20:07

Recenserade natten i fyllecell

Förra veckan fick polisen i Västerbotten ett oväntat mejl. En person som hade hamnat i fyllecell skickade dagen efter ett mejl till polisen i Västerbotten – och recenserade nattens vistelse. Polisen Micael Säll Lindahl la ut mejlet på twitter och hälsade också att det var ”skönt med konstruktiva kunder :-)”.

SmålandsPosten - 12 dec 17 kl. 18:00

Hallå där... SMP:s Kaj Wickbom, som recenserade första ”Star wars”-filmen.

...Kaj Wickbom, 74, som recenserade den allra första ”Star wars”–filmen i Smålandsposten för ganska exakt 40 år sedan..

YLE - 03 okt 14 kl. 18:00

Föga förståelse för Haglunds kritik av pensionsuppgörelsen

Regeringen har inga som helst planer på att riva upp pensionsöverenskommelsen. Det sade statsminister Alexander Stubb (Saml) i dag. Det är regeringskollegan SFP:s ordförande Carl Haglund som har krävt att regeringen gör ändringar i uppgörelsen.

Sydsvenskan - 30 jan 12 kl. 06:30

Pagrotsky riktar kritik mot ­utrikesministern

Leif Pagrotsky (S) riktade på söndagen kritik mot regeringen och ­utrikesminister Carl Bildt när han talade i Malmös synagoga till minnet av Förintelsen. -?Han har inte med ett enda ord berört utvecklingen i Ungern, sade han.

Skånskan - 19 aug 16 kl. 14:00

Ny skolledning efter kritik och viteshot

STAFFANSTORP
Efter viteshot och svidande kritik från Skolinspektionen har Baldersskolan fått ny ledning inför hösten. I början av sommaren tog utbildningschef Stina Hansson beslutet att skolan behövde en ny rektor som kan ta utvecklingsarbetet till en ny nivå. – Viteshot på 600 000 kronor och den kritik skolan fick visar på stora brister och vi ser mycket allvarligt på det.

Skånskan - 28 mar 18 kl. 16:35

Fritzon underkänner revisorernas kritik

Region Skånes revisorer riktar allvarlig kritik mot regionstyrelsens sätt att hantera ekonomin och målen för verksamheten 2017.
– Jag underkänner grunden för revisorernas granskning, kontrar Henrik Fritzon (S), regionstyrelsens ordförande.Det är andra året som revisionen laddar med samma kritik.

Kristianstadsbladet - 01 jun 11 kl. 06:30

Kritik från KU kritiserar kulturministern

Kulturministern får kritik av ett oenigt Konstitutionsutskott för hanteringen av förhandsgranskningen av nya public service-tjänster.
STOCKHOLM. Visserligen skriver KU att förhandsgranskningen inte strider mot grundlagens censurförbud men samtidigt får regeringen kritik för att beredningen av ärendet var bristfällig.

Sydsvenskan - 29 jan 12 kl. 20:40

Pagrotsky i hård kritik mot Bildt

Foto: Lisbeth Westerlund
"Han har inte med ett enda ord berört utvecklingen i Ungern."
Leif Pagrotsky, ledande S-politiker, tog utvecklingen i Ungern som ett ?land mitt i Europa där nationalismen, rasismen och minoritetsförtrycket sticker fram sitt fula tryne?.

Fler nyheter från BLT

BLT - 13 timmar sedan

Kopparslagare och fyra till får kulturstipendier

Nu är det klart med Region Blekinges kulturstipendier för år 2018. En av mottagarna är Michaela Ivarsdotter, kopparslagaremästare i Karlskrona, som ska göra en bok. Ytterligare fyra kulturskapare får regionens stipendier..

BLT - Igår: 10:31

Starka bilder av skilsmässa

Hur gör man och hur känns det när ens föräldrar separerar? ”Pang poff Pavlo” är en rak och engagerande bilderbok som fokuserar helt på barnens situation vid en skilsmässa. Recensenten Jonna Fries har läst den..

BLT - Igår: 10:30

Hög igenkänningsfaktor för kattlängtare

Vem har inte önskat sig något litet och fluffigt som till exempel en kattunge. Grabben Gunnar längtar nästan ihjäl sig och på något sätt ska det väl gå att fixa?.

BLT - 10 okt 18 kl. 19:00

Elin Thornberg: ”En campingsemester är alltid är en dålig idé”

Ett 45-årsfirande med vänner och familj i vildmarken blir till ett helvete för karaktärerna i ”Camping”, som är begåvat med både duktiga skådespelare och smarta manusförfattare. Men klyschorna haglar tätt med karikatyrartade karaktärer..

BLT - 10 okt 18 kl. 19:00

”Han sover på en plastmatta i slummen och längtar hem, men sakta men säkert tar han in sina rötter”

Tv-sidans redaktörer recenserar några av veckans nya serier..

BLT - 11 okt 18 kl. 11:49

Strage hjärta popkulturen = sant

I samlingen "Strage 242" med Fredrik Strages bästa fredagskrönikor ur Dagens Nyheter kan man läsa om en stor mängd populärkulturella fenomen. Recensenten Andrés Stoopendaal imponeras av Strages helt uppenbara kärlek till popkulturen..

BLT - 09 okt 18 kl. 22:26

Tillbaka på Shetlandsöarna med en annorlunda Jimmy Perez

TV-deckarserien om Jimmy Perez vid Shetlandspolisen är populär inte minst för sina karga, dramatiska miljöer. I bokform är deckarna lite annorlunda. ”Vild eld” är den åttonde i ordningen, en mångfacetterad polisroman tycker recensenten Bengt Eriksson..

BLT - 09 okt 18 kl. 22:15

Anders Paulrud - en personlig åminnelse 10 år efter bortgången

Det är i år tio år sedan författaren Anders Paulrud gick bort. Han var född i Karlskrona och återvände ofta till födelsestaden i sitt författarskap. Kelly Lindblom, liksom Paulrud från Karlskrona men bosatt i Stockholm, ger ett personligt porträtt av författaren och människan..

BLT - 08 okt 18 kl. 00:00

Lyrisk höstkonsert i välfylld kyrka

Förklädd gud, text Hjalmar Gullberg, musik Lars-Erik Larsson, är ett älskat verk. Det märktes vid söndagskvällens konsert i Amiralitetskyrkan i Karlskrona. Mer än en halvtimme innan konserten började, strömmade människor till..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.