BT > Nyheter

Wednesday, 08 July, 02:19

BT - 06 jun 20 kl. 22:03

”Det är ju inte bra, bara lite mindre svart”De flesta har korttidspermitterat personal och fått sämre lönsamhet. Men nu kan de större företagen i Mark se ett litet ljus i tunneln. Det finns också några företag som har klarat sig bra under coronakrisen..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Mark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är ju inte bra, bara, litemindre , svart
Sydsvenskan - 29 maj 11 kl. 06:30

"Ge mig bara lite tid"

Förra året valdes barnrättsaktivisten Susana Villarán till Limas första kvinnliga borgmästare. Hon lovade vatten åt alla och ordning i trafikkaoset. Nu vädjar hon om tålamod.

Sydsvenskan - 03 mar 16 kl. 11:30

Inte död, bara lite sorgsen

Varje dag pratade Astrid Lindgren med sina systrar i telefon. De började alltid med att säga "döden, döden, döden" för att ha det ämnet avklarat, sedan kunde de prata om annat.Ungefär så verkar det fungera i samhället i stort också.

Dalarnas tidningar - 24 jul 13 kl. 08:21

Kyrkan krymper - bara lite

Svenska Kyrkans samtliga sex församlingar i norra och västra Dalarna krympte, men bara lite, 2012. Mora Församling har klarat sig bra genom de senaste årens turbulens..

YLE - 27 aug 17 kl. 09:20

Missnöjd McGregor: ”Det var för tidigt att bryta – jag var bara lite trött”

Domaren avbröt boxningsmatchen mellan Conor McGregor och Floyd Mayweather i den tionde ronden – till McGregors besvikelse. "Jag har blivit strypt i live-tv och kommit tillbaka", sade irländaren efter matchen. McGregor inledde supermatchen vasst och vann de tre första ronderna.

Kristianstadsbladet - 05 jun 19 kl. 20:18

Studenterna sprang ut i Önnestad – ”Det känns bra och lite tråkigt”

”Det känns bra och lite tråkigt. Jag har ju bott här i tre år och det är lite tråkigt att lämna alla”, säger studenten Lisa Svensson som sprang ut från Önnestadsgymnasiet på onsdagen..

Världen Idag - 01 jul 20 kl. 00:00

Ibland behöver man bara lite semester.

Visst har du varit med om att de vardagliga rutinerna känns så uttråkande att du bara vill hoppa ur dem för ett tag? Man tröttnar på larmet som ringer på morgonen för att påminna om ännu en ny dag. Det blir enformigt att förbereda lunchlådor, passa tider och hinna med alla måsten.

YLE - 12 jul 13 kl. 10:45

Bara lite blågrönalger

Det finns bara lite blågrönalger i havet och insjöarna. I havet har blågrönalger observerats i östra Finska viken och Åbo skärgård och i skärgårdshavets södra delar. Gällande insjöarna har man hittat rikligt med blågrönalger bland annat i Savijärvi i Sibbo.

SvD - 24 feb 13 kl. 15:06

Gud har bara lite personalproblem

Gud har bara lite personalproblem.

DalaDemokraten - 24 jul 13 kl. 20:06

Svenska kyrkan krymper ? men bara lite i norra och västra Dalarna

NORRA DALARNA Svenska Kyrkans samtliga sex församlingar i norra och västra Dalarna krympte, men bara lite, 2012. Mora Församling har klarat ....

SVT - 02 jan 14 kl. 10:50

”Inga problem, det var bara lite blod och sånt...”

Alexander Wennberg blev påskjuten av lagkamraten Jesper Pettersson. Det ledde till åtta stygn – något som han inte såg som någon big deal. – Det var bara lite blod och sånt....

Fler nyheter från BT

BT - 25 jun 20 kl. 10:42

"Vodkaflaskan var min bästa vän"

BT - 25 jun 20 kl. 10:53

Boel Ulfsdotter: Jane Austens kostymdrama tröstar i oroliga tider

Det är något förtröstansfullt med kostymdramer i oroliga tider. .

BT - 25 jun 20 kl. 10:55

Bok förutspår framtiden efter corona

Coronapandemin vände livet upp och ned för människor över hela världen. Men framtiden behöver inte vara mörk, menar frilansjournalisten Christian von Essen. I en ny bok lyfter han visioner för en bättre värld efter viruset..

BT - 25 jun 20 kl. 10:33

Rödingbeståndet i Vättern minskar

BT - 25 jun 20 kl. 10:21

”Jag tror inte att det blir något av det här i Borås”

Borås stad tror inte längre att det blir någon uthyrning av elsparkcyklar i Borås. ”Vi har inte hört ett ljud från Voi sedan i höstas”, säger tekniska förvaltningens Jan-Åke Claesson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.