BT > Nyheter

Thursday, 02 July, 23:02

BT - 06 jun 20 kl. 22:04

Så olika slår krisen mot företagSätilaföretaget har tvingats sägas upp nästan alla sina anställda medan Kinnaföretaget har tagit in extrapersonal för att hinna med. Coronakrisen drabbar vissa hårt och skonar andra. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
Kinnaföretaget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: olika slår , krisenmot , företag
PrivataAffärer - 13 maj 20 kl. 07:09

Unionen: Krisen blir djup och långvarig

”Vår bild är att den här krisen inte kommer att gå över så lätt. Vi tror inte på någon snabb och enkel uppstuds, även om jag hoppas att vi har fel. Mycket talar för att det kommer att bli en utdragen historia att återgå till ett normalt liv.

Cornucopia - 20 maj 20 kl. 10:29

Är det läge att starta eget företag?

I varje kris finns det möjligheter, och det kan om man har en bärkraftig affärsidé eller identifierat ett hållbart marknadsegment och kundgrupp, faktiskt vara läge att starta företag mitt under krisen. När alla andra drar ner finns utmärkta möjligheter för den med förmåga och vilja att etablera sig på marknaden. Vad för företagsform är det som gäller?

YLE - 25 aug 15 kl. 16:17

Ingen kris för österbottniska företag i Kina

Den pågående ekonomiska krisen i Kina verkar inte påverka de österbottniska företag som har verksamhet i Kina. Orsaken är att de jobbar inom energi som är en långsiktig och viktig bransch för Kina. Företaget the Switch tillverkar och säljer bland annat vindturbiner, generatorer och konverterare i Kina.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Starkt Swedbank varnar för krisen

Swedbank slår förväntningarna i rapporten för tredje kvartalet. Men konkurserna ökar och krisen i omvärlden börjar " bita i den svenska realekonomin", säger vd Michael Wolf. Bankkoncernen redovisar en rörelsevinst på 4 748 miljoner kronor för tredje kvartalet 2012.

YLE - 03 sep 15 kl. 14:01

Förslag 28: Vi måste jobba oss ur krisen

Jobba - inte spara. Jag tycker vi borde jobba oss ur den ekonomiska krisen istället för att spara oss ur den! Vi har försökt spara oss ur krisen sen 2008.

PrivataAffärer - 29 maj 20 kl. 00:01

Förvaltaren: Därför lockar företagsobligationer i krisen

När covid-19-paniken tog ett strypgrepp på de finansiella marknaderna under fyra veckor från och med den 24 februari var nordiska företagsobligationer ett av de tillgångsslag som drabbades absolut hårdast. På den svenska marknaden skapade oron för lågkonjunktur och ökade företagskonkurser en sällan skådad likviditetskris. Investerare tog inom loppet av några veckor ut cirka 23 miljarder kronor från nordiska företagsobligationer, vilket motsvarar nästan 13 procent av de totala tillgångarna i dessa fonder.

HBL - 02 dec 12 kl. 10:34

Många företag sparar på julfesten i år

Nu är det högsäsong för företagens julfester. Men i stället för att ta på sig paljettklänningen och tomteluvan, får många anställda stanna hemma ? eller fira mer anspråkslöst.

PrivataAffärer - 04 jun 20 kl. 08:09

FI: Krisen är inte över

Genom att utnyttja tillgängliga buffertar och fortsätta låna ut till företag och hushåll kan den finansiella sektorn dämpa krisens följder. Samtidigt är det viktigt att komma ihåg att den ekonomiska krisen inte är över och att osäkerheten därför är stor, skriver FI. ”Krisen kan i värsta fall bli mycket djup och långvarig.

HBL - 25 apr 13 kl. 04:43

Krisen har blivit vardag för Europa

De svarta rubrikerna har mattats av men Europa har fortfarande stora ekonomiska problem. Hbl har frågat olika debattörer om hur Europa kan ta sig ur krisen. Som lösning föreslår de antingen en upplösning av euron, sänkta löner eller en mer koordinerad skattepolitik.

YLE - 13 mar 15 kl. 04:04

Österbottningar trotsar ryska krisen

I Ryssland har så gott som alla finländska företag stoppat sina investeringsprogram på grund av den ekonomiska krisen. Det enda undantaget är den österbottniska fönstertillverkaren Skaala som i går öppnade sin första fabrik i S:t Petersburg. – Vi fattade beslutet redan för fyra år sen, säger Skaalas koncernchef Markku Hautanen.

BT - 29 jun 12 kl. 00:30

Hökmark: Bryssel kan inte besluta oss ur krisen

Det känns som om alla frågor ska diskuteras och beslutas på Europeiska rådets möte som slutförs i dag under fredagen. Och det är ett av de många problem som Europa har, att så mycket vikt läggs vid de mirakel som man hoppas Europas statsministrar ska kunna åstadkomma. Den föreställningen måste vi komma ifrån av två viktiga skäl.

Fler nyheter från BT

BT - 25 jun 20 kl. 10:42

"Vodkaflaskan var min bästa vän"

BT - 25 jun 20 kl. 10:53

Boel Ulfsdotter: Jane Austens kostymdrama tröstar i oroliga tider

Det är något förtröstansfullt med kostymdramer i oroliga tider. .

BT - 25 jun 20 kl. 10:55

Bok förutspår framtiden efter corona

Coronapandemin vände livet upp och ned för människor över hela världen. Men framtiden behöver inte vara mörk, menar frilansjournalisten Christian von Essen. I en ny bok lyfter han visioner för en bättre värld efter viruset..

BT - 25 jun 20 kl. 10:33

Rödingbeståndet i Vättern minskar

BT - 25 jun 20 kl. 10:21

”Jag tror inte att det blir något av det här i Borås”

Borås stad tror inte längre att det blir någon uthyrning av elsparkcyklar i Borås. ”Vi har inte hört ett ljud från Voi sedan i höstas”, säger tekniska förvaltningens Jan-Åke Claesson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.