Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Tuesday, 07 July, 00:49

Expressen Dina Pengar - 04 jun 20 kl. 22:54

Ökad trafik hos SJ efter slopade reserestriktionerBesöksnäringen välkomnar slopade reserestriktioner inom Sverige.Bara minuter efter regeringens och Folkhälsomyndighetens besked ökade trafiken på SJ:s sajt, skriver DN.Det kan nu vara hög tid att boka resan till midsommar..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
SJ, Sverige, Folkhälsomyndighetens, DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ökad, trafik, hosSJ efter , slopade, reserestriktioner
GöteborgsPosten - 26 jun 14 kl. 21:59

Västtrafik satsar på ökad trafik

Västtrafik satsar 124 miljoner kronor på ökad trafik och nya linjer. De ökade biljettintäkterna beräknas endast bli 29 miljoner kronor..

YA - 16 apr 16 kl. 03:00

Oro över ökad trafik bakom protest mot två nya höghus

En Ystadsbo oroar sig för utsläppen från ökad trafik på Malmövägen och överklagar detaljplanen som gör det möjligt att bygga höghus på Malmövägen..

Dalarnas tidningar - 25 nov 16 kl. 18:00

Forsborna oroar sig för ökad trafik

Den nya förbifarten förbi Fors löser ett problem. Men den orsakar ett annat. Ökad trafik genom det lilla samhället oroar många.

DalaDemokraten - 25 nov 16 kl. 18:00

Forsborna oroar sig för ökad trafik

Den nya förbifarten förbi Fors löser ett problem. Men den orsakar ett annat. Ökad trafik genom det lilla samhället oroar många.

Jönköpingsnytt - 27 nov 17 kl. 06:07

Boende oroas för ökad trafik

Flera Tenhultsbor är oroliga för att det ska bli ökad trafik genom villakvarteren om kommunen går vidare med den föreslagna sträckningen för en ny väg till Herrgårdsgärdet. De ser hellre att kommunen väljer en brolösning med en övergång över järnvägen.<br/>.

Barometern - 14 aug 18 kl. 16:13

Grannar fortsatt oroliga för ökad trafik vid nya Tallhagsskolan

Grannarna är fortfarande oroliga för ökad trafik och för barnens säkerhet inför byggandet av nya Tallhagsskolan vid Brofästet. Det finns också missnöje med att tallskog försvinner när Gröndal växer med en ny fotbollsplan närmare Getingen..

Barometern - 14 aug 18 kl. 19:04

Grannar oroar sig för ökad trafik vid nya Tallhagsskolan

Grannarna är fortfarande oroliga för ökad trafik och för barnens säkerhet inför byggandet av nya Tallhagsskolan vid Brofästet. Det finns också missnöje med att tallskog försvinner när Gröndal växer med en ny fotbollsplan närmare Getingen..

Barometern - 23 apr 20 kl. 11:53

Padelhall vid Östra skolan överklagas – oro för ökad trafik

Bygglovet för en kombinerad padelhall och idrottshall vid Östra skolan är överklagat till länsstyrelsen. Några grannar är oroliga för ökad trafik med en kommersiell padelhall i bostadsområdet. .

Sydsvenskan - 12 mar 14 kl. 23:02

Snabbare tåg och ökad trafik väcker oro

Buller, säkerhet och tågens hastighet när de rullar genom orten. Intresset var stort och frågorna många hos Lommaborna vid informationsmötet igår kväll..

Trelleborgs Allehanda - 13 mar 20 kl. 10:18

Ökad beredskap hos Skånetrafiken

Skånetrafiken uppger att de ökar beredskapen för att säkra en trygg trafik för resenärerna. Men några större åtgärder har inte vidtagits. Förutom att vissa biljetter kan återbetalas..

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 12 timmar sedan

90 000 varslade sedan coronakrisens början

89 829 personer har varslats sedan början av mars. Totalt uppgår arbetslösheten nu 9,1 procent, meddelar Arbetsförmedlingen. .

Expressen Dina Pengar - 15 timmar sedan

Stockholmsbörsen öppnar kraftigt uppåt

Efter uppgångar i Asien.

Expressen Dina Pengar - 17 timmar sedan

Anders Nilsson lämnar Tele2-koncernen

”Dags för mig att ta en paus”.

Expressen Dina Pengar - 20 timmar sedan

Biltema-familjens lyxliv i Europa – tjänar miljarder

Reservdelar till bilar och billiga varmkorvar – Biltemas sortiment präglas inte direkt av glamour.Men bakom budgetprodukterna finns en ägarfamilj som sedan länge har flytt Sverige och numera lever i lyx på några av Europas mest exklusiva adresser.Under de senaste åren har tillgångarna växt till 14,5 miljarder kronor – pengar som spenderas på privatskolor i Schweiz, egna lyxflygplan och lägenheter för över 150 miljoner svenska kronor..

Expressen Dina Pengar - Igår: 20:32

Larmet: Förslavade apor kan göra din kokosmjölk

Fastkedjade apor som tas från sina hem, utnyttjas och tvingas att plocka kokosnötter i Thailand, så till den grad att de förlorar förståndet.Det kan ligga bakom kokosmjölk som säljs i svenska livsmedelsaffärer, enligt en granskning från djurrättsorganisationen Peta..

Expressen Dina Pengar - Igår: 19:15

16-åriga vännerna startade eget företag - fick kunder direkt

Noel, Nils, Jonathan och David har precis gått ut nian och tillsammans har de startat sitt helt egna företag.Trots att vännerna började för bara några veckor sedan har de redan fått många kunder. – Vi är väldigt förvånade över att de gått så fort, säger David.

Expressen Dina Pengar - Igår: 15:40

Lidl återkallar korv – risk för salmonella

Butikskedjan Lidl återkallar ett parti korv sedan det visat sig att varan kan innehålla salmonella, meddelar företaget i ett pressmeddelande..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 17:30

Stora förändringen kan komma på Instagram

Kan visa alla storys samtidigt .

Expressen Dina Pengar - 03 jul 20 kl. 21:19

Polisens tabbe: Det fanns ingen tjuvskjuten varg

Industrimannen Karl Hedin, 70, kommer att åtalas i jakthärvan och kan få fängelse vid en fällande dom.Familjeföretaget Karl Hedin AB riskerar två miljoner i böter.Även polisens hemliga källa i jakthärvan väntas bli åtalad.

Expressen Dina Pengar - 03 jul 20 kl. 14:43

Resejättarnas storbråk – efter Tui:s charterresa

Svenska turister skulle inte släppas in i Grekland förrän den 15 juli – ändå lyckades TUI landa ett plan med charterresenärer på Rhodos i går.Detta efter att man sagt till grekiska myndigheter att det rörde sig om en marknadsföringsresa, enligt lokala medier.Reseföretaget Apollo anklagar TUI för att ha ljugit för att få ett landningstillstånd..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.