Världen Idag > Nyheter

Saturday, 11 July, 06:13

Världen Idag - 04 jun 20 kl. 00:00

De livlösa lemmarna var yttre tecken på en inre, djupare brustenhet.Apg 4:5–12 Etthundratjugo längtande människor samlades för att be om helig Ande. Det var en osäker tid. Jesus var borta. En hade tagit sitt liv. Förföljelsen tilltog.
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Etthundratjugo, Ande, Jesus, Petrus, Johannes, Sköna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De livlösa, lemmarnavar , yttre, teckenpå en , inre, djupare brustenhet
UT - 21 jan 18 kl. 12:44

Räddningsinsats – man hittad livlös på isen i Yttre Åsunden

Ett större räddningspådrag pågår på Åsundens i höjd med Åsundsholm. En man har hittats livlös på isen..

Sydsvenskan - 19 jan 15 kl. 12:02

En person hittad livlös efter brand

En person som hittades livlös i sin lägenhet i området Höja i Malmö på måndagsmorgonen har förts till sjukhus. Personen kan ha fått skador i samband med en lägenhetsbrand.Det var hemtjänsten som upptäckte personen när de skulle göra ett besök i lägenheten.

Helsingborgs Dagblad - 19 jan 15 kl. 12:03

En person hittad livlös efter brand

En person som hittades livlös i sin lägenhet i området Höja i Malmö på måndagsmorgonen har förts till sjukhus. Personen kan ha fått skador i samband med en lägenhetsbrand. Det var hemtjänsten som upptäckte personen när de skulle göra ett besök i lägenheten.

BT - 19 jan 15 kl. 12:01

En person hittad livlös efter brand

En person som hittades livlös i sin lägenhet i området Höja i Malmö på måndagsmorgonen har förts till sjukhus. Personen kan ha fått skador i samband med en lägenhetsbrand. Det var hemtjänsten som upptäckte personen när de skulle göra ett besök i lägenheten.

BT - 19 jan 15 kl. 12:30

Person livlös efter brand

En person som hittades livlös i sin lägenhet i området Höja i Malmö på måndagsmorgonen har förts till sjukhus. Personen kan ha fått skador i samband med en lägenhetsbrand. Det var hemtjänsten som upptäckte personen när de skulle göra ett besök i lägenheten.

Posh24 - 03 feb 15 kl. 08:32

Bobbi Kristina Brown visar tecken på förbättring!

Som vi har rapporterat om tidigare så hittades Whitney Houstons dotter Bobbi Kristina livlös i sitt badkar i helgen. Det har länge sett mörkt ut för Bobbi Kristina men nu har hon äntligen börjat visa tecken på förbättring.

TMZ har fått rapporter om att svullnaden på hjärnan ska ha gått ner och hon ska ha kunnat röra på ögonen lite smått.

Expressen - 01 okt 12 kl. 19:44

Polisen sköt hundar för att rädda livlös man

Två aggressiva hundar sköts ihjäl av polisen i kväll. Hundarna attackerade polisen när de försökte gå fram till den medvetslöse hundägaren vid Storängsbotten i närheten av Kungliga tennishallen i Stockholm. ?

Skånskan - 25 feb 17 kl. 17:21

Mäktigt maktdrama når inte hela vägen

Recension/scen SCEN
Livläkarens besök
Av Per Olov Enquist
Dramatisering: Johanna Garpe och Erik Norberg
Regi: Johanna Garpe
Scenografi: Per A Jonsson Kostym: Nina Sandström Ljus: Erik Berglund Mask: Agneta von Gegerfeldt Koreografi: Patrik Sörling
Medverkande: Henrik Svalander, Karin Lithman, Johannes Wanselow, Fredrik Gunnarson, Håkan Paaske, Bill Hugg, Li Brådhe, Lukas Orwin, Katarina Lundgren-Hugg, Anette Lindbäck, Tom Ahlsell, Göran Dyrssen, Lars-Göran Ragnarsson med flera
Premiär på Malmö Stadsteater, Hipp, 24/2 2017 ERWP.fif(0)Livläkarens besök på Hipp i Malmö är ett mäktigt maktspel i magnifika kostymer och med spännande, symbolisk scenografi. Samtidigt lyckas det aldrig bli riktigt angeläget.

SVT Debatt - 28 feb 14 kl. 12:48

Sverige sviker oss med krigsskador

AFGHANISTAN Jag lever med kroniskt posttraumatiskt stressyndrom och djup depression. Men jag får inte tillräckligt med hjälp av varken sjukvården eller Försvarsmakten.  Att komma hem ifrån ett krig är inte alltid så lätt som man kan tro.

Helsingborgs Dagblad - 02 maj 17 kl. 08:10

Död man hittad i Uppsala

En man har hittats livlös i Rackarbacken i Uppsala, skriver UNT. – Den här mannen förklarades senare avliden och det finns tecken på att han har blivit utsatt för yttre våld. Vi har nu startat en förundersökning som rubriceras som mord, säger Christer N.

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 6 timmar sedan

En öppen debatt kritiskt för vår framtid

I veckan publicerades ett uppmärksammat öppet brev i tidningen Harper Magazine. Brevet är undertecknat av 153 forskare och författare, däribland Noam Chomsky, Salman Rushdie och J K Rowling. Rubriken är ”Ett brev om rättvisa och öppen debatt”.

Världen Idag - 6 timmar sedan

Muslimska brödraskapet samarbetade med nazisterna

I en serie skriver Johan Westerholm om Muslimska brödraskapets framväxt, strategi för samhällspåverkan och hur de kristna socialdemokraterna har hjälpt dem att etablera sig i Sverige..

Världen Idag - 8 timmar sedan

Vill se svensk protest mot moskébeslutet för Hagia Sofia: ”Skymf”

Hagia Sofia ska bli moské, det meddelar Turkiets president Recep Tayyip Erdogan. Den välkända byggnaden var ursprungligen en östortodox katedral i nära 900 år. Nu kommer krav om att Sveriges regering måste agera..

Världen Idag - 9 timmar sedan

18-åringar ska kunna dömas till livstid

Unga som fyllt 18 år ska få hårdare straff för grova brott, enligt ett regeringsförslag. Det bedöms kräva 300 nya fängelseplatser och kosta 450 miljoner kronor. Straffrabatten snävas in och 18-åringar ska kunna dömas till livstid..

Världen Idag - 9 timmar sedan

Svag svenska kan ha påverkat covidvård

Bristande språkkunskaper hos personal i äldreomsorgen kan ha bidragit till problem under coronapandemin. Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) har i flera år varnat om dålig svenska som en riskfaktor..

Världen Idag - 16 timmar sedan

Tunga namn i upprop mot åsiktsintolerans – kräver frihet

Flera världskända författare och en lång rad skribenter, journalister och akademiker, varnar för en eskalerande åsiktsintolerans i världen. De beskriver hur gränserna för vad som kan sägas utan hot om repressalier stadigt har blivit allt snävare..

Världen Idag - 18 timmar sedan

Att vara sänd är att inte underskatta rollen som ”god granne”.

Mark 3:7–19 Just den här söndagen, den 12 juli, avslutar vi Hönökonferensen med en sändningsgudstjänst. I år har konferensen på grund av den pandemi som härjat över vår värld tvingat oss att tänka om; konferensen har fått bli en webb- och poddkonferens i stället. Detta har ju skapat en massa kreativitet och nya tankar.

Världen Idag - Igår: 18:00

”En dröm att få ägna sig åt flyg, mission och ledarskap”

Leif Larsson har tre stora passioner i livet: ledarskap, flyg och mission. Efter 25 år som ingenjör i försvarsindustrin har han som pensionären landat sitt drömuppdrag – att få vara ordförande för den kristna hjälpflygsorganisationen MAF Sverige. – Det har inte varit någon tvekan om att det här uppdraget kom från Gud, säger han..

Världen Idag - Igår: 12:00

Hans Sundberg – min bakgrund

På Fjellstedtska skolan blev Hans andedöpt och började lära känna Andens liv. Han låter vuxendöpa sig och ansluter sedan till i baptiströrelsen och upplever kallelsen att bli pastor. Detta skriver Hans Sundberg om sin bakgrund i serien om John Wimber och Vineyard i Sverige..

Världen Idag - Igår: 07:30

Lovisa och Emma vill rädda Sveriges äktenskap

På nära håll har de sett hur kriser slitit sönder till synes perfekta äktenskap. Nu vill vännerna Lovisa Widmark och Emma Ludvigsson nå ut med budskapet: fortsätt kämpa. Nyligen lanserade de Äktenskapspodden som en hjälp för äkta makar och par..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.