SVT > Inrikes

Friday, 10 July, 17:21

SVT - 03 jun 20 kl. 23:15

Polisen såg inga skäl att neka demonstrationstillståndPolisen såg inga skäl att neka tillstånd för onsdagens Black life matter-demonstration i Stockholm – trots att de befarade att mångdubbelt fler än 50 personer skulle dyka upp. – Vi kan ju inte neka folk för att vi tror att de inte kommer att kunna hålla restriktionerna, säger Mats Eriksson, presstalesperson vid polisen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Black, Stockholm, Mats Eriksson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, såg, inga, skälatt , neka, demonstrationstillstånd
YLE - 05 jan 16 kl. 11:25

Polisen: Gatupatrullering ger inga extra befogenheter

Olika slags gatupatruller har grundats i Finland den senaste tiden. Enligt Polisstyrelsen finns det inga lagliga hinder för verksamheten, eftersom rörelsefrihet garanteras medborgarna i grundlagen. - Patrullering på gatan ger ändå inga extra rättigheter eller befogenheter att blanda sig i vad andra människor gör, påminner polisöverdirektör Seppo Kolehmainen.

Expressen - 22 feb 13 kl. 09:36

Polisen: "Det finns inga kända hotbilder"

Den skarpa bomb som hittades i närheten av en förskola i Växjö på torsdagen ska nu undersökas. I nuläget har polisen ingen aning om varför bomben placerades just där. - Det finns inga kända hotbilder mot personer, organisationer eller lokaler i området, säger Robert Loeffel, informationsansvarig vid Kronobergspolisen..

Dagen - 27 aug 17 kl. 17:27

Polisen: Det finns inga fredade zoner enligt svensk lag

Polisen menar att tillslaget mot kyrkans familjeläger var nödvändigt. – Det finns inga fredade zoner, säger Ewa-Gun Westford, polisens presstalesperson..

Dagen - 27 aug 17 kl. 17:27

Polisen: Det finns inga fredade zoner enligt svensk lag

Polisen menar att tillslaget mot kyrkans familjeläger var nödvändigt. – Det finns inga fredade zoner, säger Ewa-Gun Westford, polisens presstalesperson..

Hela Gotland - 22 jul 19 kl. 14:46

POLISEN: Vi har inga spår efter försvunna kvinnan

Polisen har inga spår efter kvinnan i 50-årsåldern som är försvunnen sedan 6 juli..

Polisen - 09 jul 14 kl. 16:17

Polisen söker vittnen till två rån

Coop i Gråbo har på kort tid utsatts för två rån. Polisen gör inga kopplingar mellan dem men söker vittnesuppgifter..

GöteborgsPosten - 09 nov 18 kl. 11:10

Polisen stampar – har inga konkreta spår

Sökandet efter Dante är inne på tredje dygnet utan att polisen har några konkreta spår.
– Det är inte helt ovanligt, försvinnanden är svåra att jobba med, säger Ulla Brehm vid polisen..

Expressen - 22 apr 16 kl. 23:38

Polisen: Prince hade inga synliga skador

Obduktionen av den amerikanska artisten Prince är nu klar. Inga synliga tecken på våld har hittats på kroppen och det finns inget som tyder på att det ska röra sig om ett självmord. Det kan dock ta veckor innan dödsorsaken är helt fastställd och kan presenteras, skriver CNN.

Aftonbladet - 12 aug 11 kl. 15:25

Marinas sambo till polisen: ?Du har inga bevis?

38-åringen åtalad för att mördat försvunna Marina JohanssonNekade till alla anklagelser i förhören med polisen: ?Jag avgudade henne?.

Västerbottens Folkblad - 27 jul 13 kl. 07:49

Polisen: Vi har inga spaningsresultat

?Ej spaningsresultat?. Det korta beskedet fick Bernt Andersson, både skriftligen och muntligen, för en tid sedan.

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Anna Lindstedt frias – går inte att bevisa att hon förhandlat med främmande makt

Ex-ambassadören Anna Lindstedt frias från brott mot rikets säkerhet. – Vi har kommit fram till att vi ska meddela en friande dom därför att åklagaren inte har bevisat att ambassadören förhandlat med främmande makt, säger Anna Flodin, rådman vid Stockholms tingsrätt..

SVT - 5 timmar sedan

Kinaanalytikern: Inte oväntat att Lindstedt frias

Det var väntat att Anna Lindstedt skulle frias av tingsrätten. Det menar Kinaanalytikern Oscar Almen. – Hade det varit en fällande dom hade det indikerat att Kina varit involverad i det här samarbetet, säger han..

SVT - 9 timmar sedan

Artonåringar ska kunna dömas till livstid

Unga som fyllt 18 år ska få hårdare straff för grova brott, enligt ett regeringsförslag. Det bedöms kräva 300 nya fängelseplatser och kosta 450 miljoner kronor. Straffrabatten snävas in och 18-åringar ska kunna dömas till livstid..

SVT - 13 timmar sedan

Professorn förklarar fenomenet: Därför ser du bilden i färg

Bilden på en kvinna i inverterade färger har spridits på sociala medier i omgångar med uppmaningen att fokusera på de färgglada prickarna i 30 sekunder för att sedan vända blicken mot taket. Då visar sig originalbilden i färg – men vad är det egentligen som händer i ögat?.

SVT - 13 timmar sedan

Rysk atomubåt med kapacitet för kärnvapen i Östersjön

En rysk ubåt av Oscar-klass som drivs med två kärnrektorer och har kapacitet för kärnvapen är i Östersjön. Den passerade in genom Stora Bält på torsdagen. – Vi kan inte kommentera eventuell beväpning, uppger Lars Skjoldan, presschef vid Danmarks försvarskommando till SVT Nyheter..

SVT - 13 timmar sedan

FOI-expert: Kraftfulla vapen kommer in i Östersjön

Den atomdrivna ryska Oscar II ubåten kan bära torpeder med kärnladdningar mer än tio gånger Hirsohimabombens kraft. – Om det skulle bli en stor olycka med en kärnkraftdriven ubåt med kärnvapenladdade torpeder – då har vi problem, säger Niklas Granholm, forskningsledare på FOI.

SVT - 18 timmar sedan

Rekordmånga dollarmiljonärer i Sverige

Antalet miljonärer ökar i Sverige. Enligt en ny rapport ökade antalet dollarmiljonärer med 10 procent under 2019. – De i toppen har blivit mycket rikare, men det har också många andra i den svenska befolkningen, säger nationalekonomen Daniel Waldenström..

SVT - 18 timmar sedan

Samarbete ska ge mer rättvis fördelning av vaccin

Det är brist på coronavaccin och det har blivit en huggsexa bland länder att få de första doserna. Men nu vill WHO och andra se globalt samarbete för en mer rättvis fördelning där även fattiga länder kan få vaccin.

SVT - 18 timmar sedan

Vaccinsamordnaren: ”Coronavaccin till Sverige i början av nästa år”

Sverige har garanterats vaccin från Astra Zeneca genom det avtal som fyra europeiska länder tecknade i juni. Det säger Sveriges vaccinsamordnare Richard Bergström till SVT. – Det är redan sagt att det är så och pappersarbetet kommer att ordnas den kommande veckan..

SVT - 20 timmar sedan

Bugg i systemet har gett felaktig coronastatistik

Svenska intensivvårdsregistret, SIR, har i uppdrag att registrera alla coronafall på IVA. Nu har de upptäckt en bugg i systemet – som har påverkat dödlighetsstatistiken..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.