Sydsvenskan > Utrikes

Thursday, 02 July, 13:38

Sydsvenskan - 03 jun 20 kl. 16:25

300 miljoner försvunna i danskt svindleri – sex gripnaEfter en polisinsats på Själland har sex personer gripits..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Själland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 300miljoner , försvunnai , danskt, svindleri, sex, gripna
Helsingborgs Dagblad - 03 jun 20 kl. 16:25

300 miljoner försvunna i danskt svindleri

Efter en polisinsats på danska Själland har sex personer arresterats misstänkta för att ha svindlat företag på strax över motsvarande 300 miljoner svenska kronor, meddelar danska åklagarmyndigheten. Det misstänka svindleriet ska ha skett genom falska fa.

GöteborgsPosten - 03 jun 20 kl. 16:40

300 miljoner försvunna i danskt svindleri

Efter en polisinsats på danska Själland har sex personer gripits misstänkta för att ha svindlat företag på strax över motsvarande 300 miljoner svenska kronor, meddelar danska åklagarmyndigheten..

Barometern - 03 jun 20 kl. 16:25

300 miljoner försvunna i danskt svindleri

SmålandsPosten - 03 jun 20 kl. 16:25

300 miljoner försvunna i danskt svindleri

Blekinge Läns tidning - 03 jun 20 kl. 16:25

300 miljoner försvunna i danskt svindleri

Kristianstadsbladet - 03 jun 20 kl. 16:25

300 miljoner försvunna i danskt svindleri

Aftonbladet - 03 jun 20 kl. 16:25

300 miljoner försvunna i danskt svindleri

▸ Efter en polisinsats på danska Själland har sex personer arresterats misstänkta för att ha svindlat företag på strax….

Sydöstran - 03 jun 20 kl. 16:39

300 miljoner försvunna i danskt svindleri

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Designföretag synkade priser – får betala

Möbel- och designföretagen Artilleriet Interiors och Royal Design Group har gått med på ett så kallat avgiftsföreläggande för otillåtet samarbete, i strid mot konkurrenslagen. Företagen ska betala 75 000 kronor respektive 500 000 kronor i konkurrensskad.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Diskrimineringsrisk på bomarknaden utreds

Regeringen ger Boverket i uppdrag att undersöka risker för diskriminering på bostadsmarknaden, enligt ett pressmeddelande. Det handlar om att analysera hur det går till när hyresbostäder med eller utan besittningsskydd förmedlas och hur förmedlingsplatt.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Hela Gotland strömlöst

Strax efter klockan 12 på torsdagen blev hela Gotland strömlöst, rapporterar P4 Gotland. Det är förbindelsen mellan Gotland och fastlandet som ligger nere, uppger Geab, Gotlands Energi AB. Strömmen väntas vara åter runt klockan 13..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Miriam Bryant-dokumentär tar publiken backstage

Under ett halvårs tid följde ett filmteam Miriam Bryant i studion, på besök i barndomshemmet – och under turnéavslutningen inför ett fullsatt Scandinavium i Göteborg. – Jag hade aldrig drömt om att fylla den arenan själv, och det kändes så gött – som en.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Lättat inresestopp – men också förlängt

Restriktionerna för inresor till Sverige lättas något, har regeringen beslutat. Fram till nu har bland andra EU-medborgare och deras familjemedlemmar samt personer med uppehållstillstånd i Sverige tillåtits att resa in i Sverige om syftet har varit att.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Levan Akin avslöjar detaljer om sin nästa film

Den Guldbaggebelönade regissören Levan Akin berättar att den kommande filmen "Passage" utspelar sig i Turkiet. – Den handlar om kärlek och om människor som försöker mötas men går förbi varandra", säger han till TT. Levan Akin gjorde stor succé med "And.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Stöd för fler kommunala ungdomsjobb

Kommunerna får hundra miljoner kronor extra för att kommuner ska kunna ge arbetslösa unga jobb i höst. – Många unga har drabbats hårt av pandemin, säger arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S). Stödet ska omfatta unga som nyligen gått ut gymnasiet och s.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

HD skärper straffet för grym misshandel

Mannen utsatte en kvinna för våld och grova övergrepp, bland annat slag med tillhyggen, strypgrepp och kokhett vatten mot underlivet och först efter en vecka kunde hon få sjukvård. Tingsrätten och hovrätten ansåg att det rörde sig om allvarlig misshande.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Tiotals döda efter jordskred i jadegruva

Omkring 50 personer har omkommit i ett jordskred i en jadegruva i Myanmar (Burma), enligt det myanmariska informationsdepartementet. Omständigheterna kring händelsen är oklara..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.